• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi gebelik testi

Merhabalar ayın 17sinde otrivelle çatlatma iğnesi yapıldı şuan reglime 3 gün var kaşık ağrım var ama hamilelik belirtileri de var gebelik testi için sizce erken mi bilgisi olanlar yazabilir mi? 😫
Selam bende ayın 16 sında çatlatma iğnesi oldum. Adetlerim düzensiz olduğumdan beklediğim bi adet tarihi yok. En son iğnenin 13. gününde test yaptım negatifti. Olumlu beklentim yok ama adette olmuş değilim. 20. güne kadar beklemeyi planlıyorum.
Durumlarımızı paylaşalım buradan

Selam bende ayın 16 sında çatlatma iğnesi oldum. Adetlerim düzensiz olduğumdan beklediğim bi adet tarihi yok. En son iğnenin 13. gününde test yaptım negatifti. Olumlu beklentim yok ama adette olmuş değilim. 20. güne kadar beklemeyi planlıyorum.
Durumlarımızı paylaşalım buradan
Ben de ayın 17 sinde iğne olmuştum. İğnenin 12.gunu pozitif çıktı test akşamına kan verdim negatif. İğnenin 16.gunu adet oluyordum daha gelen giden yok 🤷🏻‍♀️

Ben de ayın 17 sinde iğne olmuştum. İğnenin 12.gunu pozitif çıktı test akşamına kan verdim negatif. İğnenin 16.gunu adet oluyordum daha gelen giden yok 🤷🏻‍♀️
Bende 17sinde oldum 13.Günü gece negatifti 1 gün gecikmem var ama pazartesiye kadar beklicem bakalım normalde hep zamanında olurum 🤔

Bende 17sinde oldum 13.Günü gece negatifti 1 gün gecikmem var ama pazartesiye kadar beklicem bakalım normalde hep zamanında olurum 🤔
Ben de hiç şaşmaz iğneyi erken vurmuştu normal adet günüm 5 nisan. beklycem bakalm

Ben tesadüfen günümü şaşırarak 12.gün kaset test yaptim hayalet çizgi çıktı.. 13 gün yaptım erken gebelik testi biraz daha belirgindi ve kan verdim kanda çıktı. 14 gün evde tekrar ettim bkaset testle biraz daha belirgindi bugün yine daha belirgindi adetim 5 nisan normalde pazartesi değer yukselmismi die bakıcaz işte

Ben tesadüfen günümü şaşırarak 12.gün kaset test yaptim hayalet çizgi çıktı.. 13 gün yaptım erken gebelik testi biraz daha belirgindi ve kan verdim kanda çıktı. 14 gün evde tekrar ettim bkaset testle biraz daha belirgindi bugün yine daha belirgindi adetim 5 nisan normalde pazartesi değer yukselmismi die bakıcaz işte
Canim erken gebelik testinin fotografi var mi benim de catlatmadan sonra 16.gunbugun karnim cok agriyor muhtemelen adet olcam ama bu sabah ki test sonucuma bakar misin

Eklentiler

• 20210404_075352.webp
    20210404_075352.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 80
Pozitif gibi gözüküyor ama gecikmen yoksa net birşey diyemem
11inde oldum gecen ay canim adetimi suan adet sancim var catlatma ignesinide 20mart aksami yaptirdim bugu tam olmasada 16.gun o nedenle sanirim kendi adet gunumu beklemem gerekiyor

Canim erken gebelik testinin fotografi var mi benim de catlatmadan sonra 16.gunbugun karnim cok agriyor muhtemelen adet olcam ama bu sabah ki test sonucuma bakar misin
Bence sende benim gibi git kan ver var gibi duruyor olmazsa çıkmazdı ignenin etkisi geçmiştir en iyi kan

Bence sende benim gibi git kan ver var gibi duruyor olmazsa çıkmazdı ignenin etkisi geçmiştir en iyi kanda

Bence sende benim gibi git kan ver var gibi duruyor olmazsa çıkmazdı ignenin etkisi geçmiştir en iyi kan
Adet sancilarin oldu mu ben her an adet olcakmisim gibi agrilarim var sol kasigimdaydi yumurta sol bacagimda agri var sabah yataktan kalkmadan birswy yok yataktan kalkinca karnim basliyor

Back
X