• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi gebelik testi

Adet sancilarin oldu mu ben her an adet olcakmisim gibi agrilarim var sol kasigimdaydi yumurta sol bacagimda agri var sabah yataktan kalkmadan birswy yok yataktan kalkinca karnim basliyor
Çok fazla idarara çıkmaya başlamıştım adet sancim yok ama akintim var sadece

Anladim canm benim adet sancim cok ayaklarima sicak su torbasi koyuyrm bir de yesilimsi az akintim var
Benimde sarimsi canım hayırlısı olsun hakkımızda bazen kimyasal gebelikde olabiliyor adetle gidiyor stres yapma

Benimde sarimsi canım hayırlısı olsun hakkımızda bazen kimyasal gebelikde olabiliyor adetle gidiyor stres yapma
Sagol canim insallah kimyasel degildir geecektir ama bana da kimyasal gwliyor rabbim hayirlisini eylesin napalim nasip kismet

Sagol canim insallah kimyasel degildir geecektir ama bana da kimyasal gwliyor rabbim hayirlisini eylesin napalim nasip kismet
Ümidi yitirme ben kendimden örnek vereyim sana iki tane 2 buçuk aylik kalbi duran bebeklerim oldu bir kimyasal geçirdim kızıma hamile kaldim 4 ay hastanede yattim kızım 8 aylık doğdu kuvezde kaldı. Şimdi bi cesaret ikinciyi istiyoruz hayırlısı bakalim hakkımız da şuan kızım 5 yaşında şükürler olsun. Hicbir zaman umudunu yitirme herseyin bir zamanı var

Ümidi yitirme ben kendimden örnek vereyim sana iki tane 2 buçuk aylik kalbi duran bebeklerim oldu bir kimyasal geçirdim kızıma hamile kaldim 4 ay hastanede yattim kızım 8 aylık doğdu kuvezde kaldı. Şimdi bi cesaret ikinciyi istiyoruz hayırlısı bakalim hakkımız da şuan kızım 5 yaşında şükürler olsun. Hicbir zaman umudunu yitirme herseyin bir zamanı var
Ya rabbim saglikli uzun omurler nasip etsin prensese gonlunuze gore olur ins.Ben artik bir tane bari olsn diye dua ediyorum allahim insallah o duyguyu yasatir🙏

Kizlar merhaba bi arkadaşim icin yaziyorum gecen hafta cumartesi catlatma ignesi oldu 2gun once ve bugun test yapmiş ve koyulasma var yani ignenin 6. Ve 8. Gunleri. Gebelik yoksa silikleşmesi gerekmezmiydi onunki koyulaşmiş bu konuda bilgisi olanlar yardimci olanlrmi testleri atiyorum ilki 6.gun ikincisi 8.gun

Eklentiler

• IMG_20210410_091700.webp
    IMG_20210410_091700.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20210410_091721.webp
    IMG_20210410_091721.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar merhaba bi arkadaşim icin yaziyorum gecen hafta cumartesi catlatma ignesi oldu 2gun once ve bugun test yapmiş ve koyulasma var yani ignenin 6. Ve 8. Gunleri. Gebelik yoksa silikleşmesi gerekmezmiydi onunki koyulaşmiş bu konuda bilgisi olanlar yardimci olanlrmi testleri atiyorum ilki 6.gun ikincisi 8.gun
En iyisi kan vermek ignenin etkisi en az 10 gün sürüyor bazen kişiden kişiye değişiyor acele etmiş bence

En iyisi kan vermek ignenin etkisi en az 10 gün sürüyor bazen kişiden kişiye değişiyor acele etmiş bence
İgne etkisi tabiki de ama siliklesmesi gerekmezmiydi koyulasmasina anlam veremedim ben

İgne etkisi tabiki de ama siliklesmesi gerekmezmiydi koyulasmasina anlam veremedim ben
Idrarda yeni yeni atmaya başlanmıştır belki denk gelmiştir bilemeyiz ki canım. Arkadaşın kendini strese sokmasin akışına bıraksın biraz sonra üzülmek işin icinde inş hayırlı habeler alır

Idrarda yeni yeni atmaya başlanmıştır belki denk gelmiştir bilemeyiz ki canım. Arkadaşın kendini strese sokmasin akışına bıraksın biraz sonra üzülmek işin icinde inş hayırlı habeler alır
Bence de oyle ama işte 😐😐 inşallah insallahh🤲🤲

Selam kızlar kan testi sonuçlarına göre gebelik yok değil mi

Eklentiler

• 5AB8CEAD-9C07-462C-BFE7-5963646AE844.webp
    5AB8CEAD-9C07-462C-BFE7-5963646AE844.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 70
Ben de ayın 17 sinde iğne olmuştum. İğnenin 12.gunu pozitif çıktı test akşamına kan verdim negatif. İğnenin 16.gunu adet oluyordum daha gelen giden yok 🤷🏻‍♀️
Ben de senin gibi olmuştum Ekim ayında. Doktorum kimyasal olmuşun demişti

bendeki hayali çizgiyi gören var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum

Eklentiler

• 20210412_095757.webp
    20210412_095757.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 66
Back
X