Çatlatma ignesi göğüs ağrısı yapar mı ???

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
266
103
Kızlar geçen hafta çarşamba günü iğne vuruldu ve iğneden 4 gün sonra göğüs ağrım başladı özellikle ucu ağrıyo ve dünden beri de su gibi akintim var ve kasiklarim ağrıyo ama hiç bu kadar erken ağrı filan olmazdı böyle şeyler yaşamazdim çatlatma ignesi olanlar böyle şeyler normal mi yoksa hamilelik belirtileri mi başladı bilmiyorum

İnşallah bebektir canım. Bu çatlatma iğnesi ne zaman ve devlet hastanesinde yapıyolar mı süreci anlatabilir misin

İnşallah bebektir canım. Bu çatlatma iğnesi ne zaman ve devlet hastanesinde yapıyolar mı süreci anlatabilir misin
Ben yurt dışında yim canm burda kadın doğum doktoruna gittim oda bana klomen verdi sabah akşam kullandım ve adetin 13.günü gittim 3 tane yumurtam oluşmuş ve iğne vurdu catlamasi için sonra iğneden 24 saat sonra ilk ilişki 36-38 saat sonra da 2 ilişki ve art arta 3 gün daha ilişki oldu bilmiyorum henüz böyle şeyler yaşıyorum iğneden mi yoksa belirti mi bilmiyorum

teşekkür ederim canım.İnşallah bebektir. Emeklerinin karşılığını alırsın.

Merhabalar sondurumuzu ogrenmek istedim ayni belirtiler bendede var yeni oldum igneyi hamile kaldinizmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…