Çatlatma iğnesi idrar testi

Kadermiro

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
80
32
18
30
Arkadaşlar merhaba çatlatma iğnesi sonrası 14 gün idrar testi negatif olup sonradan pozitif olan var mı adetim 2 gün gecikti ancak dün test negatifti kan testi yapmam gerekmiyor değil mi çünkü okuduğumda herkes 14 günde görmüş kaset test yaptım ben

Bende burada yeniyim. Jinekolaga randevum olduğu gün inanılmaz bir baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım. Ama mecbur gidecektim 2,5 senedir evliyim doktora gittim yumurtan büyümüş çatlatma iğnesi yapalım dedi ve yaptı. O gün ben gece 12 ye kadar resmen öğürmekten içim çıktı yani iğneyle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum test yapıyorum çok belirgin şekilde çift çizgi çıkıyor ne yapmam lazım sizce kan testi vereyim mi bekleyin mi

Kaç gün geçti iğneden canım ilk 13 gün yalancı pozitif verebilir bu süreyi geçip çift çizgiyi görüyorsanız hamilesşniz demektir

Kaç gün geçti iğneden canım ilk 13 gün yalancı pozitif verebilir bu süreyi geçip çift çizgiyi görüyorsanız hamilesşniz demektir
Yok iğne olduğum günle birlikte bugün 3. Günüm ama ondan öncesinde de korunmuyordum acaba iğneden önce hamile kalmış olsbilirmiyim çünkü hiç midem bulanmaz normalde o gün çok kötüydüm anlam veremedim açıkçası

Hayır dönmedi benim 11. 12. Günü çıktı hep. Negatif çıktığında ise negatif oldu
Adet gününüzün 3-4 gün gecikmesi normal.

Bu belirtileri iğne yaptırıyor olabilir içindeki hcg ile alakalı. Testin resmini atar mısınıx

iğneden önce mide bulantısı baş dönmesi oldu iğneden 12 saat sonra testim pozitif çıktı 4 tanesi birden yani pozitif

iğneden önce mide bulantısı baş dönmesi oldu iğneden 12 saat sonra testim pozitif çıktı 4 tanesi birden yani pozitif
İğneden kaynaklı çıkıyor Zaten pozitif iğnede beta var, iğneden önce çıksaydı önceden hamile kalmışsınız derdim ama pozitif çıkması çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…