Çatlatma iğnesi idrar testi

Mide bulantısı baş dönmesi öncesindeydi ona yoruyorum bilemedim
Öyle birşey söz konusu olabilir mi bilemedim doktor alttan kontrol ediyor çatlamış yumurtayı görür diye tahmin ediyorum. Önceden hamile kalsanız yumurtlama olmaz bir kere Zaten

Öyle birşey söz konusu olabilir mi bilemedim doktor alttan kontrol ediyor çatlamış yumurtayı görür diye tahmin ediyorum. Önceden hamile kalsanız yumurtlama olmaz bir kere Zaten
Cidden çok zor süreçler insan herşeyi düşünüyor bir umut ne garipmiş

İğneden bu

Benimde şuan 12. Gün yani iğne günün sayarsam bugüne kdr hep silik çizgi çıktı bgn tamamen yok bide dün kan testi verdim 2.5 çıktı beta Dönmez sanırım bundan sonra test

Ben bu cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum günler geçmiyor valla o kadar merak ediyorum ki bugün 5.gunum ovulasyon testi yaptım bugun silikleşmeye başlamış bide gebelik testi yaptım merak ettim çift çizgi cikacakmi diye oda silik çıktı

Ovulasyon silikleştiyse yumurta çatlamış. Gebelik testinin silikliği ise iğneden dolayı diye düşünüyorum. Çünkü henüz 5.gün. Ve yumurta çatlamış ya diyelim ki döllendi. Bunun tutunması 10-12 günü buluyor. İğnenin 14-15.günü test yaptırın derim ben. Sabırlı olun Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Stres yapmayın.

Aminn canım amin insan ister istemez stres yapıyor ya hakkımızda hayırlısı geçen cuma öğlende vurulmuştum iğneyi iğne vuruldugum günü sayarsam yarın 8.gun

Aminn canım amin insan ister istemez stres yapıyor ya hakkımızda hayırlısı geçen cuma öğlende vurulmuştum iğneyi iğne vuruldugum günü sayarsam yarın 8.gun
Bende 24 ekimde vurdum. Bakalım daha yeni. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin

Bilindik belirti yok. Bulantı var hafif.
Benim de bulantım oldu bu 3. Deneme ilk denemeyi saymıyorum tüpün biri tıkalıymış rahim filminden sonra bu 2. Denememiz. Ama bu ay aşırı kasık ağrısı ve gaz sancısı oldu hala daha devam ediyor. Göğüs ağrım başladı korktum acaba adet mi olacağım diye

Gaz sancısı bende de var. Tuhaf. Bugün 6.gün daha 8 gün var kan testi için. Ben idrar testi ile iğne etkisi geçmiş mi diye yaptım. C.tesi pozitifti. Dün negatif, bugünde negatif. İğne etkisi geçmiş bende. Şimdi de döllenme olacak mı diye bekliyorum.

Haa ben 3 ay evvel film çektirdim bende de sol tük kapalıydı filmde açıldı. Filmi çeken şey dedi kendiliğinden de gebe kalırsın. Doktor da yumurta takibi yaptı işte. 2.ayım benimde.

Ya bende oyle oldum 31 ekim igne oldum o gece afedersin dehset kustum hep mide bulantisi cektim

Bende 31 ekimde oldum insallah hayirli haberler aliriz ama bizim stresten dolayi sadece bi gece iliski oldu sonra olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…