Öyle birşey söz konusu olabilir mi bilemedim doktor alttan kontrol ediyor çatlamış yumurtayı görür diye tahmin ediyorum. Önceden hamile kalsanız yumurtlama olmaz bir kere ZatenMide bulantısı baş dönmesi öncesindeydi ona yoruyorum bilemedim
Cidden çok zor süreçler insan herşeyi düşünüyor bir umut ne garipmişÖyle birşey söz konusu olabilir mi bilemedim doktor alttan kontrol ediyor çatlamış yumurtayı görür diye tahmin ediyorum. Önceden hamile kalsanız yumurtlama olmaz bir kere Zaten
Maalesef rabbim en kısa zamanda nasip etsin bizlere deCidden çok zor süreçler insan herşeyi düşünüyor bir umut ne garipmiş
Amin inşallah hepimizeMaalesef rabbim en kısa zamanda nasip etsin bizlere de
İğneden buYok iğne olduğum günle birlikte bugün 3. Günüm ama ondan öncesinde de korunmuyordum acaba iğneden önce hamile kalmış olsbilirmiyim çünkü hiç midem bulanmaz normalde o gün çok kötüydüm anlam veremedim açıkçası
Ovulasyon silikleştiyse yumurta çatlamış. Gebelik testinin silikliği ise iğneden dolayı diye düşünüyorum. Çünkü henüz 5.gün. Ve yumurta çatlamış ya diyelim ki döllendi. Bunun tutunması 10-12 günü buluyor. İğnenin 14-15.günü test yaptırın derim ben. Sabırlı olunBen bu cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum günler geçmiyor valla o kadar merak ediyorum ki bugün 5.gunum ovulasyon testi yaptım bugun silikleşmeye başlamış bide gebelik testi yaptım merak ettim çift çizgi cikacakmi diye oda silik çıktı
Aminn canım amin insan ister istemez stres yapıyor ya hakkımızda hayırlısı geçen cuma öğlende vurulmuştum iğneyi iğne vuruldugum günü sayarsam yarın 8.gunOvulasyon silikleştiyse yumurta çatlamış. Gebelik testinin silikliği ise iğneden dolayı diye düşünüyorum. Çünkü henüz 5.gün. Ve yumurta çatlamış ya diyelim ki döllendi. Bunun tutunması 10-12 günü buluyor. İğnenin 14-15.günü test yaptırın derim ben. Sabırlı olunRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Stres yapmayın.
Bende 24 ekimde vurdum. Bakalım daha yeni. Rabbim hayırlısıyla nasip etsinAminn canım amin insan ister istemez stres yapıyor ya hakkımızda hayırlısı geçen cuma öğlende vurulmuştum iğneyi iğne vuruldugum günü sayarsam yarın 8.gun
Ben de sizinle aynı gün ovitrelle yaptım herhangi bi belirtiniz var mıBende 24 ekimde vurdum. Bakalım daha yeni. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Bilindik belirti yok. Bulantı var hafif.Ben de sizinle aynı gün ovitrelle yaptım herhangi bi belirtiniz var mı
Benim de bulantım oldu bu 3. Deneme ilk denemeyi saymıyorum tüpün biri tıkalıymış rahim filminden sonra bu 2. Denememiz. Ama bu ay aşırı kasık ağrısı ve gaz sancısı oldu hala daha devam ediyor. Göğüs ağrım başladı korktum acaba adet mi olacağım diyeBilindik belirti yok. Bulantı var hafif.
Haa ben 3 ay evvel film çektirdim bende de sol tük kapalıydı filmde açıldı. Filmi çeken şey dedi kendiliğinden de gebe kalırsın. Doktor da yumurta takibi yaptı işte. 2.ayım benimde.Benim de bulantım oldu bu 3. Deneme ilk denemeyi saymıyorum tüpün biri tıkalıymış rahim filminden sonra bu 2. Denememiz. Ama bu ay aşırı kasık ağrısı ve gaz sancısı oldu hala daha devam ediyor. Göğüs ağrım başladı korktum acaba adet mi olacağım diye
Güzel haberler veririz birbirimize inşallahHaa ben 3 ay evvel film çektirdim bende de sol tük kapalıydı filmde açıldı. Filmi çeken şey dedi kendiliğinden de gebe kalırsın. Doktor da yumurta takibi yaptı işte. 2.ayım benimde.
İnşallah yaGüzel haberler veririz birbirimize inşallah
Ya bende oyle oldum 31 ekim igne oldum o gece afedersin dehset kustum hep mide bulantisi cektimBende burada yeniyim. Jinekolaga randevum olduğu gün inanılmaz bir baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım. Ama mecbur gidecektim 2,5 senedir evliyim doktora gittim yumurtan büyümüş çatlatma iğnesi yapalım dedi ve yaptı. O gün ben gece 12 ye kadar resmen öğürmekten içim çıktı yani iğneyle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum test yapıyorum çok belirgin şekilde çift çizgi çıkıyor ne yapmam lazım sizce kan testi vereyim mi bekleyin mi
Bende 31 ekimde oldum insallah hayirli haberler aliriz ama bizim stresten dolayi sadece bi gece iliski oldu sonra olmadiBen bu cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum günler geçmiyor valla o kadar merak ediyorum ki bugün 5.gunum ovulasyon testi yaptım bugun silikleşmeye başlamış bide gebelik testi yaptım merak ettim çift çizgi cikacakmi diye oda silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?