- 7 Kasım 2023
- 45
- 20
- 3
- 31
Merhaba bende sizinle aynı gün iğne oldum acaba belirtileriniz neler bugün iğne gününü saymazsak 11. Gün ya da test yaptınız mı hiçBende 31 ekimde oldum insallah hayirli haberler aliriz ama bizim stresten dolayi sadece bi gece iliski oldu sonra olmadi
Ben de 31 inde iğne oldum bugün 11. GünMerhaba bende sizinle aynı gün iğne oldum acaba belirtileriniz neler bugün iğne gününü saymazsak 11. Gün ya da test yaptınız mı hiç
Bende de alt karında ve kasıkta ara ara ağrı ve batma var gogsum de de dolgunluk umarım pozitif sonuçlanir ikimiz için de. Doktorunuz ne zaman test önerdi benimki bat gününü bekle öyle gel dedi test yap demediBen de 31 inde iğne oldum bugün 11. Gün
Kasık ağrım bel ve sırt ağrım mevcut
Evet dayanamadim bi saat once test yaptim ikinci cizgi cok silik ciktiMerhaba bende sizinle aynı gün iğne oldum acaba belirtileriniz neler bugün iğne gününü saymazsak 11. Gün ya da test yaptınız mı hiç
Silik de olsa çizgi görünüyor umarım bebeğin seninledirMemelerde dolgunluk disinda hic bi belirtim yok bide sivilcelerim normalde yok cene bolgem sivulce doldu
Insallah evet ilk igne denemem ama dr ilk 14 gun yalanci pozitif olabilir demisti bide adet olucam gibi bi his var gunler hc gecmek bilmiyor peki senSilik de olsa çizgi görünüyor umarım bebeğin seninledirben açıkçası korkuyorum test yapmaya inşallah hayırlı bir şekilde pozitif sonuçlanir ilk iğne denemeniz mi
Olumlu düşün olumlu olsun bebeğin benimle de hamileyim de çok iyi bir anne olucam de iyiyi çağırInsallah evet ilk igne denemem ama dr ilk 14 gun yalanci pozitif olabilir demisti bide adet olucam gibi bi his var gunler hc gecmek bilmiyor peki sen
Olumlu düşün olumlu olsun bebeğin benimle de hamileyim de çok iyi bir anne olucam de iyiyi çağı
Bence pozitif iğne etkisi geçmiş olması lazım yarın tekrar test yap derimBole cikto iste hic belirtim yok ignenin etkisi oldugunu dusunuyorum cunki bizim igneden bi gun sonra tek iliski oldu baska olmadi malesef
Benm doktorum 17 sinde yap dedi net sonuçlanır dedi. Önce kaset test yapıcam sonrada ne olur ne olmaz kan testi de vericemBende de alt karında ve kasıkta ara ara ağrı ve batma var gogsum de de dolgunluk umarım pozitif sonuçlanir ikimiz için de. Doktorunuz ne zaman test önerdi benimki bat gününü bekle öyle gel dedi test yap demedi
Bence sen yarın kan ver ona göre takip edersin silik var gerçekten kesin gibi geldi banaInsallah insallah ucumizde hayirli haberler aliriz bu grupta paylasirirz bndeki sikinti sali guni igne oldum carsamba bi iliski oldu ondan donra olmadi tek seferden hic umudum yok ama bakalim igneyi vruldugum gun cok kotuydum kusma bas agrisi falan mahvoldum simdide sanki adet olucam agrisi var ben bugunki testide acaba igne etki etmismi dogru mu falan dedim olesine yaptım sen ne zaman test yapmayi dusunuyosun ben carsamba yada perseme yapicam silik cizgi gorursem ki hic umudum yok kan vericem
Insallah evet ilk igne denemem ama dr ilk 14 gun yalanci pozitif olabilir demisti bide adet olucam gibi bi his var gunler hc gecmek bilmiyor peki sen
İnşallah canım aminInsallah insallah ucumizde hayirli haberler aliriz bu grupta paylasirirz bndeki sikinti sali guni igne oldum carsamba bi iliski oldu ondan donra olmadi tek seferden hic umudum yok ama bakalim igneyi vruldugum gun cok kotuydum kusma bas agrisi falan mahvoldum simdide sanki adet olucam agrisi var ben bugunki testide acaba igne etki etmismi dogru mu falan dedim olesine yaptım sen ne zaman test yapmayi dusunuyosun ben carsamba yada perseme yapicam silik cizgi gorursem ki hic umudum yok kan vericemumudu kesme herşey Allah'tan belki de o gün tek seferde tutunmustur bebişin sana ben iğne olduğumdan beri bu sayfadan çıkamıyorum herkes biseyler yazmış çünkü herkesin belirtileri kendine has benim doktorum test yap demedi bat gününü bekle dedi sonra gel dedi benim de ilk kez denemem inşallah bebeğim benimle pozitif düşünüyorum test yapma konusunda çok cekingenim eşim cuma günü yapalım diyor bakalım artık hayırlısı olsun
Yok ben sadece klamen + ovitralle kullandımInsallah tutunmustur bebeklerimiz. Ama adet agrilari basrtirinca hevesim cok gidiyor sende durumlsr nasil birde progesta kullaniyomusun ben her geve bi tane iciyorum dr soledi
İnşallah hayırlı şekilde pozitif sonuçlanir dualarım sizinle lütfen bana da dua edinBenm doktorum 17 sinde yap dedi net sonuçlanır dedi. Önce kaset test yapıcam sonrada ne olur ne olmaz kan testi de vericem
Ya umitlenmek istemiyorum ama sanki ignenin ekisi hala benle esim cok ikilemdeyiz insallah vardir hepimizinBence sen yarın kan ver ona göre takip edersin silik var gerçekten kesin gibi geldi bana
Her zaman insallah insallah vardir insallah ucumuzunkide pozitiftir insallah bekleyen herkesinİnşallah hayırlı şekilde pozitif sonuçlanir dualarım sizinle lütfen bana da dua edin
Bende klomen arti ovitrelle kullandim ama dr sonra igneden iki gun sonra progestan hap verdi aksam uyumadan bi tane icmem icinYok ben sadece klamen + ovitralle kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?