Çatlatma iğnesi idrar testi

Merhaba kızlar bende yeniyim bende 31 Ekim'de iğne yaptırdım ovitralle iğne gününü saymazsam bugün yedinci gün kasigima ağrı giriyor ara ara sırtım ağrıyor meme hassasiyeti falan olmadı dolgunluk oluyor bazen akıntı da çok az Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin Sizlerden ricam belirtilerinizi yazarsanız bende takip ederim

Ben de 31 inde iğne oldum bugün 11. Gün
Kasık ağrım bel ve sırt ağrım mevcut
Bende de alt karında ve kasıkta ara ara ağrı ve batma var gogsum de de dolgunluk umarım pozitif sonuçlanir ikimiz için de. Doktorunuz ne zaman test önerdi benimki bat gününü bekle öyle gel dedi test yap demedi

Bole cikto iste hic belirtim yok ignenin etkisi oldugunu dusunuyorum cunki bizim igneden bi gun sonra tek iliski oldu baska olmadi malesef

Eklentiler

• IMG-20231111-WA0010-1.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 61
Goguslerde dolgunluk disinda hic bi belirtim yok bide sivilcelerim normalde yok cene bolgem sivulce doldu

Silik de olsa çizgi görünüyor umarım bebeğin seninledir ben açıkçası korkuyorum test yapmaya inşallah hayırlı bir şekilde pozitif sonuçlanir ilk iğne denemeniz mi
Insallah evet ilk igne denemem ama dr ilk 14 gun yalanci pozitif olabilir demisti bide adet olucam gibi bi his var gunler hc gecmek bilmiyor peki sen

Insallah insallah ucumizde hayirli haberler aliriz bu grupta paylasirirz bndeki sikinti sali guni igne oldum carsamba bi iliski oldu ondan donra olmadi tek seferden hic umudum yok ama bakalim igneyi vruldugum gun cok kotuydum kusma bas agrisi falan mahvoldum simdide sanki adet olucam agrisi var ben bugunki testide acaba igne etki etmismi dogru mu falan dedim olesine yaptım sen ne zaman test yapmayi dusunuyosun ben carsamba yada perseme yapicam silik cizgi gorursem ki hic umudum yok kan vericem

Insallah tutunmustur bebeklerimiz. Ama adet agrilari basrtirinca hevesim cok gidiyor sende durumlsr nasil birde progesta kullaniyomusun ben her geve bi tane iciyorum dr soledi

Olumlu düşün olumlu olsun bebeğin benimle de hamileyim de çok iyi bir anne olucam de iyiyi çağı

Bende de alt karında ve kasıkta ara ara ağrı ve batma var gogsum de de dolgunluk umarım pozitif sonuçlanir ikimiz için de. Doktorunuz ne zaman test önerdi benimki bat gününü bekle öyle gel dedi test yap demedi
Benm doktorum 17 sinde yap dedi net sonuçlanır dedi. Önce kaset test yapıcam sonrada ne olur ne olmaz kan testi de vericem

Bence sen yarın kan ver ona göre takip edersin silik var gerçekten kesin gibi geldi bana

Insallah tutunmustur bebeklerimiz. Ama adet agrilari basrtirinca hevesim cok gidiyor sende durumlsr nasil birde progesta kullaniyomusun ben her geve bi tane iciyorum dr soledi
Yok ben sadece klamen + ovitralle kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…