- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
27 Mayıs sabah 7'de iğne oldum 28 Mayıs sabah 6 ve akşam 11'de denedik. 29 Mayıs akşam da denedik ve tuttu canım. Bir şeye dikkat etmedim açıkçası normal hayatıma devam ettim :) 7 Haziran'da değerim 5 çıktı negatif diye düşündüm 9 Haziran'da 28.74 çıktı sonra katlandı :)
Iki kere kullandım ikisinde de ilk denemede kaldım çok şükür ama ilki düşük olmuştu.Merhabalar ilk denemenizmiydi?
Iki kere kullandım ikisinde de ilk denemede kaldım çok şükür ama ilki düşük olmuştu.
ayy test yap artk :)Hayırlısı inşallah Rabbim hayırlı haberler nasip etsin
Yapmıcam :) bi bakalım adetim geçerse Yaparımayy test yap artk :)
iğneden sonra 12.gün benim..aslında bende dayanamam ama daha çok hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kendimi zor tutuyorum test almamak için :) negatif görürsem rahim filmi çekilicem korkuyorum11 günde bile belli diolar. bnm umut kalmadı bu aya sen iyi dayanıyon
Aslında en doğrusunu yapıyosunuz gerçekten negatif görmek büyük korku.hayırlısı olsun inşallahiğneden sonra 12.gün benim..aslında bende dayanamam ama daha çok hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kendimi zor tutuyorum test almamak için :) negatif görürsem rahim filmi çekilicem korkuyorum
kaçıncı iğnen ki buiğneden sonra 12.gün benim..aslında bende dayanamam ama daha çok hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kendimi zor tutuyorum test almamak için :) negatif görürsem rahim filmi çekilicem korkuyorum
hayırlısı bence deAslında en doğrusunu yapıyosunuz gerçekten negatif görmek büyük korku.hayırlısı olsun inşallah
ilk iğnem..2,klomen kullanışım canımkaçıncı iğnen ki bu
bugun catlatma nın 12.gunuhayırlısı bence de
ilk iğnem..2,klomen kullanışım canım
Benimde 12.günüm ama ben yapmıcam..belirtin var mı ?bugun catlatma nın 12.gunu
4 unde vurulmustum
test yapmalimiyim acaba
yoktu aslindaBenimde 12.günüm ama ben yapmıcam..belirtin var mı ?
Inşallah canım darısı isteyen herkese. Igne olmak mantıklı. Doktorum istersen yapalım demişti ben de yapalım dedim çünkü çatlamazsa kist de olabiliyor. Madem hormon ilacı kullanıyoruz iğneyi de olalım da en azından yumurta kesin çatlasın.Maşallah inşallah darısı bana ve isteyenlere benim ilk olacak klomen kullandım pazartesi iğne olucam galiba
Inşallah canım darısı isteyen herkese. Igne olmak mantıklı. Doktorum istersen yapalım demişti ben de yapalım dedim çünkü çatlamazsa kist de olabiliyor. Madem hormon ilacı kullanıyoruz iğneyi de olalım da en azından yumurta kesin çatlasın.
çatlatma iğnesinden sonra 10-12 gün hamilelik belirtileriyle aynı şeyi yaşıyosun anladığım kadarıyla iğnenin etkisiama cnm her gun yunurta catlar mi kafam karisti
ogneyi vuruldum vurulali kasik agrilarim bitmedi ( ama son iki gun haric son iki gun rahattim) bir de oturup kalkinca batmalar oluyordu
bugun de tekrar basladj
insallah usutmemis oluyum ya da kiste cevirmemistir insallah
hamilelik belirtisj olamaz dimi cok erken daha
ben sali gunu vuruldum igneyi
doktor da sali carsamba ilişki önermişti viz de uyduk hayta oersembe de olmustu
aynen cnm ignenin etkisi ama.iste umut :)çatlatma
çatlatma iğnesinden sonra 10-12 gün hamilelik belirtileriyle aynı şeyi yaşıyosun anladığım kadarıyla iğnenin etkisi
Hadi inşallah hayırlı haberler verirsin canımBanada istersen dedi bende karar verdim iğne vurdurcam bi problemim yok aslında çok şükür ama ben hızlı olsun hemen olsun istediğim için verdi klomeni. Sizide okuyunca bende vurunuyum iğne dedim inşallah olur
İnşallah veririm güzel haberi sağolHadi inşallah hayırlı haberler verirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?