çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar

Merhabalar ilk denemenizmiydi?

kızlar çarşamba iğne olmuştum. çarş akşam dnedik. sonra gün aşırı demişti dün olması gerekti olmadı bu ayki iğneden umudum kalmadı

11 günde bile belli diolar. bnm umut kalmadı bu aya sen iyi dayanıyon
iğneden sonra 12.gün benim..aslında bende dayanamam ama daha çok hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kendimi zor tutuyorum test almamak için :) negatif görürsem rahim filmi çekilicem korkuyorum

iğneden sonra 12.gün benim..aslında bende dayanamam ama daha çok hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kendimi zor tutuyorum test almamak için :) negatif görürsem rahim filmi çekilicem korkuyorum
Aslında en doğrusunu yapıyosunuz gerçekten negatif görmek büyük korku.hayırlısı olsun inşallah

Benimde 12.günüm ama ben yapmıcam..belirtin var mı ?
yoktu aslinda
bi disari gittim geldim bakkala kadar
yururken kasiklarima bi igne saplandi
oncesinde igne batmaları bi girip bi çıkıyordu
ama bu sefer yururken rahatsiz etti resmen
baska da belirti yok
oturdum gecti

Maşallah inşallah darısı bana ve isteyenlere benim ilk olacak klomen kullandım pazartesi iğne olucam galiba
Inşallah canım darısı isteyen herkese. Igne olmak mantıklı. Doktorum istersen yapalım demişti ben de yapalım dedim çünkü çatlamazsa kist de olabiliyor. Madem hormon ilacı kullanıyoruz iğneyi de olalım da en azından yumurta kesin çatlasın.

Banada istersen dedi bende karar verdim iğne vurdurcam bi problemim yok aslında çok şükür ama ben hızlı olsun hemen olsun istediğim için verdi klomeni. Sizide okuyunca bende vurunuyum iğne dedim inşallah olur

çatlatma
çatlatma iğnesinden sonra 10-12 gün hamilelik belirtileriyle aynı şeyi yaşıyosun anladığım kadarıyla iğnenin etkisi

Banada istersen dedi bende karar verdim iğne vurdurcam bi problemim yok aslında çok şükür ama ben hızlı olsun hemen olsun istediğim için verdi klomeni. Sizide okuyunca bende vurunuyum iğne dedim inşallah olur
Hadi inşallah hayırlı haberler verirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…