- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Inşallah canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin.Anladım ben de bırkac kez denedım hep ıkıncı cızgı sılık anlamya calısıyorum bu ay reglı olursam dıger ay ıgne vurulmek ıstemıyorum ovulasyon testıyle devam ederım dıe planlarım var umarım mucıze olur plan falan kalmaz
Igneden sonra normal canim hamilelik hormonu var ignede ondan koyu cikmistir. Adetin ne zmaan 2 gun sonraydi demiOvülasyon testiyle denedım ama ben cok anlamıyorum ovulasyonu bunay aldım bu testlerı ama yunurta takıbı yapılınca cok kullanmadım sanırım bu ovulasyon testlerınde hep ıkıncı cızgı soluk sekılde cıkıo cunku ne zaman yapsam soluk gordum sadede ıgneden sonraki gun koyu gormustum
Beni tesvik etsende yapmam canim hafta sonu girdi zaten bekler ptesi saglik ocaginda kan veririm hahayyyEvde olmasa belki dışardan test alıp yapmak için beklerdim biraz daha :)
Ama elimin altında olması ve artı sabırsız olmam test yapmak için baya bi yetti
Ama yarın 10.gun kimse kem küm etmesin yine o çizgiyi görürsem hepinizi teşvik edicem teste meraktan
Evet canım pazar gunuIgneden sonra normal canim hamilelik hormonu var ignede ondan koyu cikmistir. Adetin ne zmaan 2 gun sonraydi demi
Bende eheeyyy yavrum adet olana kadar gitmiyor etkisi canim bunyeden bunyeye degisiyor ama genelde hormon herkesi etkiliyor yaniKizlar bugun catlatma ignesinin 5.gunu hala agrim oluyor normal mi sizde de boyle mi oldu
Olmazsin insallahta ptesi tahlil yaparik birlikte :)Evet canım pazar gunu
Ayy şuan heryer bal oldu sanırım hepsi ağzından damladıOlmazsin insallahta ptesi tahlil yaparik birlikte :)
Valla basim cok agriyor migrenim varda benim acilede gidemiyorum gitsem once kana bakicak cunku kafam karissin istemiyorum ayyy Allahim şu haftasonu bi gecse ya hepimiz rahatlardik topikce bu haftayi bekliyoruz hepimizin denk geldiAyy şuan heryer bal oldu sanırım hepsi ağzından damladı
iğne etkisi diye hiçbişeyden ümitlenemeyizde böyle olduğu içinBende eheeyyy yavrum adet olana kadar gitmiyor etkisi canim bunyeden bunyeye degisiyor ama genelde hormon herkesi etkiliyor yani
Migrenın ıcın önerı ama dene lutfen uctane pamuk ustlerıne once kolonya sonra karabıber bırer tane şakaklarına bır tane alnınn ortasına sonra bagla cemberle bıraz yakar ama dayan sonra bırsz gozlarını kapa 20 dk kadar dur sınra cıkar iyi gelecek (agrı enseden gelıyorsa ensenede koymamı tavsıye ederım) geçmiş olsunValla basim cok agriyor migrenim varda benim acilede gidemiyorum gitsem once kana bakicak cunku kafam karissin istemiyorum ayyy Allahim şu haftasonu bi gecse ya hepimiz rahatlardik topikce bu haftayi bekliyoruz hepimizin denk geldi
Aynen canim belirti falan aramiyorum ben yani direk bekliyorum yapacak bisey yokiğne etkisi diye hiçbişeyden ümitlenemeyizde böyle olduğu için
Canim o yakiyo diyolar karabiber yani yara ediyo dediler bende duydum bunuda bide benimki kronik ne yaparsam yapiyim serum ignesiz gecmiyor bende suanki durumdan onlari yaptiramiyorum canimMigrenın ıcın önerı ama dene lutfen uctane pamuk ustlerıne once kolonya sonra karabıber bırer tane şakaklarına bır tane alnınn ortasına sonra bagla cemberle bıraz yakar ama dayan sonra bırsz gozlarını kapa 20 dk kadar dur sınra cıkar iyi gelecek (agrı enseden gelıyorsa ensenede koymamı tavsıye ederım) geçmiş olsun
Dayanılmayacak bır yakma asla degıl yarada yaptıgı ilk kez duydum nasıl ıstersen canm belkı duymamıssındır dıe soyledım cok gecmıs olsunCanim o yakiyo diyolar karabiber yani yara ediyo dediler bende duydum bunuda bide benimki kronik ne yaparsam yapiyim serum ignesiz gecmiyor bende suanki durumdan onlari yaptiramiyorum canim
Sagol gulum duydumda kac tane yapan yara ediyor karabiber yakici ya ondan dedi cesaret edemedim. Gecer insallah yaDayanılmayacak bır yakma asla degıl yarada yaptıgı ilk kez duydum nasıl ıstersen canm belkı duymamıssındır dıe soyledım cok gecmıs olsun
İnş. Canım benm dıkkat et kendıneSagol gulum duydumda kac tane yapan yara ediyor karabiber yakici ya ondan dedi cesaret edemedim. Gecer insallah ya
Sagol gulum dua edin insallah bu illet tuttumu gecmez kolay kolayİnş. Canım benm dıkkat et kendıne
Geçmiş olsun kuzum acil şifalar baş ağrısı en en nefret ettiğim ağrıdırSagol gulum dua edin insallah bu illet tuttumu gecmez kolay kolay
Bu migren sinizutun iki kati dusun benimki bide kronik kolay gecmiyor acile gidecektim valla kana bakar oncede kafam karisir diye korkumdan gitmedim cok daha kotu olursam sabah gidecem mecbur yaGeçmiş olsun kuzum acil şifalar baş ağrısı en en nefret ettiğim ağrıdır
Bende de bazen sinizut olur ondan bilirim
Anladım canım Allah kolaylık versinBu migren sinizutun iki kati dusun benimki bide kronik kolay gecmiyor acile gidecektim valla kana bakar oncede kafam karisir diye korkumdan gitmedim cok daha kotu olursam sabah gidecem mecbur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?