- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Yani en mantiklisi o. Bi yandanda git ogren diyo aklim bosa bekleme cikmazsada otur adeti bekle diyo ne bilim kafamda deli sorularAnladım canım ama ağrılara aldanma bendede çok ağrılar oldu gitti halen oluyor karnımda kasılmalar oluyor tek bi yerde top gibi. Başkada bi belirti yok ne göğüs ne kasık ağrısı gibi. Bende sağlık ocağını düşündüm ama servise yetişebilirmiyim onu düşünüyorum bi denicem şansımı yetişmez derseler özelde vercem mecbur ya da dur bakalım belki bende bekleyebilirsem bekleyim adeti
Yasin kac canimAminnn inşaallah cnmm rabbim herkezin gönlüne göre gönlündekini versin inşaallah
Bende çok ısrar ettim zorla iğne yazdırdım doktorlar bazen akışına bırakmak istiyor ama senin doktorunun hemen başlayalım demesi iyi olmuş, aynen zaman kaybetmeye gerek yokHoşbuldum cnmm ayyy inş önceliğim adet bi düzene girsin artık yaaa ne sinir bozucu bi durum doktor yaşımı göz önünde bulunduruyo sanırım vakit kaybetmek istemiyo
Evet gerçekten kalbimle beynim arasında gelip gidiyorum:)) dur bakalım şu haftasonu bi atlatalım niyetler belli olurYani en mantiklisi o. Bi yandanda git ogren diyo aklim bosa bekleme cikmazsada otur adeti bekle diyo ne bilim kafamda deli sorular
Yani seytan dürter nasilsa hepimiziEvet gerçekten kalbimle beynim arasında gelip gidiyorum:)) dur bakalım şu haftasonu bi atlatalım niyetler belli olur
Ayyy heycan yaptım bayanlar bence hemen bişiyler yapınnYani seytan dürter nasilsa hepimizisende durmazsin testte test hepimiz birden yapariz bence
Aynen doktorumda vakit kaybetmeye gerek yok yawaştan başlayalım tedaviye dedi inş güzel şeyler olur bu arada kasıklarım falan ağrıyo yumurtalar hareketemi geçiyo acabaaBende çok ısrar ettim zorla iğne yazdırdım doktorlar bazen akışına bırakmak istiyor ama senin doktorunun hemen başlayalım demesi iyi olmuş, aynen zaman kaybetmeye gerek yok
32 cnm senin ?Yasin kac canim
30 benimde32 cnm senin ?
Yok dur aman gaz verme icimizde bi tane gaz veren var o yetiyor E Esra_BabiesAyyy heycan yaptım bayanlar bence hemen bişiyler yapınn
Heee yakınmışız cnmm ist damı yaşıyosun ??30 benimde
Ne bilim heycan yaptım birdenn rabbim gönlünüze gönlümüze göre versin inşaallah başta herşeyin hayırlısı tabikii
Amin canim amin hepimizin insallahhhhNe bilim heycan yaptım birdenn rabbim gönlünüze gönlümüze göre versin inşaallah başta herşeyin hayırlısı tabikii
Hıııı bayaaa uzakmışızzzzAmin canim amin hepimizin insallahhhh
Yok ben kahramanmarastayim :)
Sen istdasin sanirim evet baya uzak canim. Orda daha cok imkan vardir ama.Hıııı bayaaa uzakmışızzzz
Aynen cnmm benim doktorum evime 10 dk yürüme mesafesinde çok iyi diyolar ve çok hastası var cumartesi bile yoğun oluyo yaniSen istdasin sanirim evet baya uzak canim. Orda daha cok imkan vardir ama.
Bende carsidayim benim doktorumda cok yakin :) ve sansima gercekten cok pozitif cok olumlu bi bayan masallah diyim tü tüAynen cnmm benim doktorum evime 10 dk yürüme mesafesinde çok iyi diyolar ve çok hastası var cumartesi bile yoğun oluyo yani
Moral çok önemlinevt iyi yapmışsın cnmm aslında herzaman için erkek doktor daha iyi diyolar amaBende carsidayim benim doktorumda cok yakin :) ve sansima gercekten cok pozitif cok olumlu bi bayan masallah diyim tü tüilk gittigim erkekti moralmen beni cok yipratti iyiki bu ay degismisim bosa 3 ayim gitti
Meraba ben pazartesi gittim doktora aynı anda adet oldum doktor klomen yazdı çarşamba başlicaksın dedi yarın son benim günde 2 defa kullanıyorumMerhaba kizlar yardimci olur musunuz bir sorum olacak.klomen kullandiysaniz doktorunuz adetinizin kacinci günü kullanmanizi soyledi acAba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?