D
denizvekumsal
Ziyaretçi
- Konu Sahibi denizvekumsal
-
canım ben 2 ay vuruldum olmadı ama umudum vardı bir sonraki ay vurulmadım ve o ay ignenin etkisi devam ediyormuş hamile kaldım allah gönlünüze göre versin hayırlı zamansa olsun inşallah...
slm arkdaşlar ben bişi sormak istiyorumm çatlatma iğnesi nereden vuruluyo birde nasıl bişi bu sanırım yumurtanın çatlamsını sağlıyooo yanlış bilmiyosamm
birde ne gibi durumlarda çatlatma iğnesi vuruluyo
bizde 1,5yıldır bebek istiyorus ama olmuyoo okadar doktora gittim hiç bana böle bişi sölemedi bilgi verirseniz sevinirim
nilüfer kadında yumurta bozukluklarında dr adetin 3. günü yumurta geliştirici ilaca başlatıyo,2-3 günde 1 usg ile kontrol ediyo...yumurta büyüyünce çatlatma iğnesini vuruyosun göbekten...sonra 36 saat içinde ilişkiye giriyosun...eğer erkekte bi problem yoksa oluyo genelde benim arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı..
sende ihmal etme 1 yılı geçmişse endişelenmen gerek artık...eşinide aal ciddi şekilde başla tedaviye...
slm arkdaşlar ben bişi sormak istiyorumm çatlatma iğnesi nereden vuruluyo birde nasıl bişi bu sanırım yumurtanın çatlamsını sağlıyooo yanlış bilmiyosamm
birde ne gibi durumlarda çatlatma iğnesi vuruluyo
bizde 1,5yıldır bebek istiyorus ama olmuyoo okadar doktora gittim hiç bana böle bişi sölemedi bilgi verirseniz sevinirim
nilüfer,
zaten sende hiçbir problem yoksa yumurtan kendiliğinden büyüyüp çatlıyosa bunu kullanmana gerek yok...dr sorun var dedimi? adetin düzenlimi?
eşine bence vitamin desteği aldır...keçiboynuzu kürü yap....2-3 ayda öyle deneyin yine olmadıysa dr a git ve ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum de....ben 1 ay kendi yumurtamın nasıl büyüdüğünü takip ettirdim ve yumurtamın yeterince büyümeden çatladığını öğrendim...sende yaptır...
dr a bakma yaşın genç olunca pek acele etmiyolar..sen ben tedavi olmak istiyorum de...
iğnedende korkma..toplu iğnenin yarısı kadar ve kıl kadar ince...hissetmiyosun bile ben 8 gün boyunca yumurta geliştirici iğnemi göbekten yaptım...korkma hiç acımıyo..
nilüfer,
zaten sende hiçbir problem yoksa yumurtan kendiliğinden büyüyüp çatlıyosa bunu kullanmana gerek yok...dr sorun var dedimi? adetin düzenlimi?
eşine bence vitamin desteği aldır...keçiboynuzu kürü yap....2-3 ayda öyle deneyin yine olmadıysa dr a git ve ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum de....ben 1 ay kendi yumurtamın nasıl büyüdüğünü takip ettirdim ve yumurtamın yeterince büyümeden çatladığını öğrendim...sende yaptır...
dr a bakma yaşın genç olunca pek acele etmiyolar..sen ben tedavi olmak istiyorum de...
iğnedende korkma..toplu iğnenin yarısı kadar ve kıl kadar ince...hissetmiyosun bile ben 8 gün boyunca yumurta geliştirici iğnemi göbekten yaptım...korkma hiç acımıyo..
desteğin için teşekkür ederimopuyorumnanaktan.senin adına çok sevindim hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?