- Konu Sahibi denizvekumsal
-
canım ben nerdeyse 1 senedir istiodum ama kendiliğinden olmamıştı.sonra doktora gittim klomen verdi 2 ay kullandım ama bende ters etki yapıp kiste çevirdi sonra kistin erimesi için 2 ay doğum kontrol hapı kullandım ondan sonra çatlatma iğnesi verdi doktor ilk seferde tutmadı zaten doktorda demişti ilk seferde olmayabilir die ikinci denememde çok şükür hamile kaldım ha birde kesinlikle kafaya takıp stres yapmayın o zamanda olmuyor kendimden biliyorum ben amaan artık hevesim geçti dediğim anda hamile kaldım.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah istekleriniz en kısa zamanda olur.:Saruboceq:
ben ilk ignemi nisan ayında yaptım tutmadı en son adet gördüğüm tarih 30 mayıs.o gün bu gündür hala adet olmadım bebişte yok 4 kere idrar testi bir tanede kan testi yaptım yok igneyide bıraktım...bekliyorum her ay o tek çizgiyi görmekten kafayı yicek duruma geldim yaaa..RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN.
amin sirinecim aminnnnn
bizde 1,5yıldır istiyorus olmadı vede ben öle diyorumm hevesimn gitti yani gerçek anlamda hayırlısı diyorum napim oluca zaman olurrr
amin canım inş:Saruboceq::Saruboceq:
doğru söylüyorsun vücudumuzdaki bir hormon var ismi şu an aklıma gelmiyor kafaya çok takınca aşırı salgılanıyormuş ve oda engelliyormuş çocugun tutmasını:1shok::1shok:
bende yeni öğrendim tüm arkadaşlarla paylaşmak istedim.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Peki evliliğin kaçıncı ayında vurulduğu?çatlatma iğnesi olan ve hamile kalan arkadaşlar..opuyorumnanaktan
bende yeni çatlatma iğnesi vuruldum ve umarım hamile kalırım.
desteğinizi bekliyorum arkadaşlaropuyorumnanaktan
Belirtilerini söylermisin çok yaydımına ihtiyacım varselam kızlar bende çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalanlardanım dün öğrendim.ikinci denememde hamile kaldım fakat benimde ikinci denemede yumurtam kendiliğinden çatlamış doktorum iğne vurma gereği duymadı ve allaha şükür hamile kaldım inşallah sizede nasip olur rabbim kucaklarınızı doldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?