- Konu Sahibi denizvekumsal
-
canım sen hamilesin?
nilüfer,
zaten sende hiçbir problem yoksa yumurtan kendiliğinden büyüyüp çatlıyosa bunu kullanmana gerek yok...dr sorun var dedimi? adetin düzenlimi?
eşine bence vitamin desteği aldır...keçiboynuzu kürü yap....2-3 ayda öyle deneyin yine olmadıysa dr a git ve ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum de....ben 1 ay kendi yumurtamın nasıl büyüdüğünü takip ettirdim ve yumurtamın yeterince büyümeden çatladığını öğrendim...sende yaptır...
dr a bakma yaşın genç olunca pek acele etmiyolar..sen ben tedavi olmak istiyorum de...
iğnedende korkma..toplu iğnenin yarısı kadar ve kıl kadar ince...hissetmiyosun bile ben 8 gün boyunca yumurta geliştirici iğnemi göbekten yaptım...korkma hiç acımıyo..
canım dr ultrasyondan yumurtalara bakıyor ve ondan sonra ilaç tedavisi uyguluyor.senin dr un ultrasyondan bakıp ondan sonramı ilaçları verdi CADIARZUCADIARZU
evet 3. günde yumurtalar oluşuyor.ben dr a 6 ay boyunca gittim.öncelikle doğal yolla kalmamı söyledi.çünkü değerlerimiz normaldi.6 ayda boyunca olmayınca:sm_confused: bende dr hızlandırmasını istedim için dr da klomen ve çatlatma iğnesi yazdı.benimde ilk yeni denemem.bakalım beklemedeyim inş. en yakın zamanda hepberaber :CüvCüv::CüvCüv: kalırız.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aaaaammmmmmiiiiiinnnnnnn.
canım yumurtaların çatlamaya başladığı için kasıklarında ağrı var.süprizzzzzben çatlatma iğnesi vuruldum ilk defa ve şuan kasıklarımda müthiş ağrılar var.dr toplam 1 hafta boyunca ilk 3 gün eşimle olmamı ve diger 4 gün boyuncada 1 gün arayla eşimle olmayı söyledi:kedi::kedi:ve de ağır eşyalar kaldırmamamı ve stresten uzak durmamı söyledi.:1no2::1no2:hayırlısı olsun canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım yumurtaların çatlamaya başladığı için kasıklarında ağrı var.süprizzzzzben çatlatma iğnesi vuruldum ilk defa ve şuan kasıklarımda müthiş ağrılar var.dr toplam 1 hafta boyunca ilk 3 gün eşimle olmamı ve diger 4 gün boyuncada 1 gün arayla eşimle olmayı söyledi:kedi::kedi:ve de ağır eşyalar kaldırmamamı ve stresten uzak durmamı söyledi.:1no2::1no2:hayırlısı olsun canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar bana yardım eder misiniz????
2 ay önce klomen içtim ama çatlamadı ve kist yaptı. Kisti yok etmek için bir ay doğum kontrol ahpı içtim . Bu ay tekrar klomene başladım. Ama doktorum diyo ki istersen çatlatma iğnesi vuruyum istersen vurmayım. Sen normalde çatlatıyorsun yumurtanı dedi. Ama napacağımı bilmiyorum. Bu hafta yumurtlama haftam. İğne hastanın isteğiyle vurulmaz ki. Yarın doktora bi gidiyim diyorum. Ultrasonla bakınca yumurtanın çatlayıp çatlmaadığını anlar mı arkadaşlar? iğne vurduruyummu sizce??
normalde çatlıyosa neden vurulcaksınki bence vurulmaa derimmm
hayırlı olsun cnm belirtilerin nelerdi şirine? adetin geçmişmiydi
ay ne güsellll bendemi yapsam şu çatlatmayı
siirine nekadardır istiyodunuz olmadıda bu şekilde oldu açık yazarmısın canım
canımcım fırst ozaman işi şansa bırakma kuzummm vurdur iğneyii napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?