çatlatma iğnesi olan ve hamile kalanlar...buyrun!...

• Konu Sahibi Konu Sahibi denizvekumsal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen hamilesin?

sana sorum olucak canım..senin doktorun hiç bi şey vermeden yumurta takibi istemiş,tedaviye başlamadan doğal seyrini izlemiş çok güzel ve olması gereken..ama ben dahil çevremde bi çok insanın doktoru hemen klomen ,çatlatma tedavisi başlıyolar ben de bunu anlamıyom..lütfen cevp bilen biri var mı bunun sebebini..CADIARZUCADIARZUCADIARZUkafamçokkarıştı

benim doktorum tedavisiz takip yapmadan klomen,çatlatmaya başladı bi çok doktor da böle yapıyo doğru mu sizcekafamçokkarıştı

canım dr ultrasyondan yumurtalara bakıyor ve ondan sonra ilaç tedavisi uyguluyor.senin dr un ultrasyondan bakıp ondan sonramı ilaçları verdi CADIARZUCADIARZU

canım dr ultrasyondan yumurtalara bakıyor ve ondan sonra ilaç tedavisi uyguluyor.senin dr un ultrasyondan bakıp ondan sonramı ilaçları verdi CADIARZUCADIARZU

evet utrasondan adetin 3. günü baktı ve klomen yazdı..3.günü zaten yumurta yeni oluşmaya başlamış olmuyo mu..yani sadece 3. günle mi karar verdi yumurta hakkında ve klomen verdi..

evet 3. günde yumurtalar oluşuyor.ben dr a 6 ay boyunca gittim.öncelikle doğal yolla kalmamı söyledi.çünkü değerlerimiz normaldi.6 ayda boyunca olmayınca:sm_confused: bende dr hızlandırmasını istedim için dr da klomen ve çatlatma iğnesi yazdı.benimde ilk yeni denemem.bakalım beklemedeyim inş. en yakın zamanda hepberaber :CüvCüv::CüvCüv: kalırız.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aaaaammmmmmiiiiiinnnnnnn.

benim de herşeyim normal horman testi,adetlerim normal ama..

kızlarrr afedersinizde biz 2günönce ilişkiye girdikk tamda buaralar yumurtlama dönemim ilişkiden sora ilkkez ayaklarımı dikledim ve dün akşamdan beri saol kasığımda bir ağrı var ama yumurtalıklarıma doğru çok ağrı yapıyooo acaba diyorum yumurtlama dönemim diemii bilgisi olan varmı ?

canım yumurtaların çatlamaya başladığı için kasıklarında ağrı var.süprizzzzzben çatlatma iğnesi vuruldum ilk defa ve şuan kasıklarımda müthiş ağrılar var.dr toplam 1 hafta boyunca ilk 3 gün eşimle olmamı ve diger 4 gün boyuncada 1 gün arayla eşimle olmayı söyledi:kedi::kedi:ve de ağır eşyalar kaldırmamamı ve stresten uzak durmamı söyledi.:1no2::1no2:hayırlısı olsun canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi hayırlısı canımmm inş busefer olurrrr Şeniz

iğneden sonra ne kadar sürüyo bu ağrı acaba bende de var..yumurtlamadık mı hala ki..

şuan 1 hafta oldu ve hala devam ediyor :sinifsinif: bakalım ne kadar sürecek:1no2::1no2:

kızlar bana yardım eder misiniz????
2 ay önce klomen içtim ama çatlamadı ve kist yaptı. Kisti yok etmek için bir ay doğum kontrol ahpı içtim . Bu ay tekrar klomene başladım. Ama doktorum diyo ki istersen çatlatma iğnesi vuruyum istersen vurmayım. Sen normalde çatlatıyorsun yumurtanı dedi. Ama napacağımı bilmiyorum. Bu hafta yumurtlama haftam. İğne hastanın isteğiyle vurulmaz ki. Yarın doktora bi gidiyim diyorum. Ultrasonla bakınca yumurtanın çatlayıp çatlmaadığını anlar mı arkadaşlar? iğne vurduruyummu sizce??

çatlatma iğnesini vurunmazsan ne zaman çatladığını nerden bileceksin?
iğneyi vurdurduğunda zamanı biliyor olacaksın.yumurtanın çatlaması gereken zamanı sen belirleyeceksin..çatlayan yumurtanın 36 saat içinde döllenmesi lazım...

normalde çatlıyosa neden vurulcaksınki bence vurulmaa derimmm

ama nilüfer geçen ay klomenden sonra çatlamadı kist oldu? yine de vurunmamı diyosun??? bu hafta yumurtlama haftam gün aşırı ilişki verdi. Ama çatlamzsa diye korkmuyo değilim :Saruboceq:

selam kızlar bende çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalanlardanım dün öğrendim.ikinci denememde hamile kaldım fakat benimde ikinci denemede yumurtam kendiliğinden çatlamış doktorum iğne vurma gereği duymadı ve allaha şükür hamile kaldım inşallah sizede nasip olur rabbim kucaklarınızı doldurur

hayırlı olsun cnm belirtilerin nelerdi şirine? adetin geçmişmiydi

ay ne güsellll bendemi yapsam şu çatlatmayı
siirine nekadardır istiyodunuz olmadıda bu şekilde oldu açık yazarmısın canım

canımcım fırst ozaman işi şansa bırakma kuzummm vurdur iğneyii napalım

hayırlı olsun cnm belirtilerin nelerdi şirine? adetin geçmişmiydi

canım belirtisi öncelikle adet gecikmesi ama 1 gün falan gecikt ve inanılmaz yorgun hissediosun kendini sürekli uyunak istiosun ve tıpkı adet olacakmışsın gibi oluyor birde benim adetten 1 gün önce çok açık pembe leke geldi adet oluyorum sanmıştım ama gerisi gelmedi.

canım ben nerdeyse 1 senedir istiodum ama kendiliğinden olmamıştı.sonra doktora gittim klomen verdi 2 ay kullandım ama bende ters etki yapıp kiste çevirdi sonra kistin erimesi için 2 ay doğum kontrol hapı kullandım ondan sonra çatlatma iğnesi verdi doktor ilk seferde tutmadı zaten doktorda demişti ilk seferde olmayabilir die ikinci denememde çok şükür hamile kaldım ha birde kesinlikle kafaya takıp stres yapmayın o zamanda olmuyor kendimden biliyorum ben amaan artık hevesim geçti dediğim anda hamile kaldım.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah istekleriniz en kısa zamanda olur.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…