Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dün gece 11 çatlatma iğnesi oldum koyu sarı akıntım geldi ama olmadan önce sabahta gelmişti.....yalnız değilsin umarım güzel sonuçlar alıcazzz...rabbim emekleri boşuna
çıkarmasın klomenmi kullandın????yumurtlama için???
şükür sesimi duyan birileri çıktı:)) evet cnm klomen kullandım ve bu ay ilk kez o iğneden vuuruldum dün sabah 11 de ve bu gece 11 de ilişki önerdi dr çok heyecanlıyımm..inş ümitlerimiz boşa çıkmaz bu sefer![]()
ay kızlar bende çarşamba gece 10 vuruldum ve cuma sabah aşılama oldum, pazarda fanfinden sonra benim koca şehir dışına kaçtı, serephone kullandım 2 yumurtam olmuş, biri 13 diğeri 17,5 muş ama eşimin spermi az, 26 milyon ve %80 hareketli
valla umudum var dersem yalan olur, doktorun verdiği jeli bile kullanmıyorum
selam,
bende 12 sinde çatlama iğnemi oldum. ondan önce de puregon iğne yapıldı. dün dayanamadım kan testi yaptırdım. 6.7 çıktı. yarın tekrarlayacağım. umarım yükselir.
hayırlı olsun, hamilesin :)) kaç günsonra ve kaç kere ilişkiye girmiştiniz
selam,
bende 12 sinde çatlama iğnemi oldum. ondan önce de puregon iğne yapıldı. dün dayanamadım kan testi yaptırdım. 6.7 çıktı. yarın tekrarlayacağım. umarım yükselir.
inşallah beklentilerimiz çabalarımız boşuna çıkmaz...kaç tane yumurtan oluşmuştu???
4 tane olmuştu ama 3 ü gelişmedi biri 18 mm oldu o gün iğne vuruldum işte..geri sayım başladı..inş bu topik hepimizi uğurlu gelir.birer birer hamiş oldumuzu açıklarız:))sende kaç tane oldu yumurta
bnmde 4 tane oluştu ama hepsi büyümüştü....
bnmde bel ve kasık ağrım çok oldu.....öncesindede bugünde hayırlara vesile olsun inşş....![]()
iyi geceler,
dün 6.7 çıkan testim bu gün 4.1 çıktı. düşüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. umarım sizlerinki istediğiniz gibi gelişir.
aminn inşşdr bir gün araylamı ilişki önerdi sana.bende pko var bu arada.sende demi öyle
![]()