çatlatma iğnesi olanlar burada toplanalım

kemancxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2007
348
0
96
İstanbul
arkadaşlar dün çatlatma iğnesi oldum ardından koyu renkte akıntı geldi..sizdede böle oldumu..tüm iğne yaptıranlar buraya toplanalım ve geri sayımı beraber yapalımmm:52::52::52::24:

bende dün gece 11 çatlatma iğnesi oldum koyu sarı akıntım geldi ama olmadan önce sabahta gelmişti.....yalnız değilsin umarım güzel sonuçlar alıcazzz...rabbim emekleri boşuna
çıkarmasın klomenmi kullandın????yumurtlama için???

bende dün gece 11 çatlatma iğnesi oldum koyu sarı akıntım geldi ama olmadan önce sabahta gelmişti.....yalnız değilsin umarım güzel sonuçlar alıcazzz...rabbim emekleri boşuna
çıkarmasın klomenmi kullandın????yumurtlama için???

şükür sesimi duyan birileri çıktı:)) evet cnm klomen kullandım ve bu ay ilk kez o iğneden vuuruldum dün sabah 11 de ve bu gece 11 de ilişki önerdi dr çok heyecanlıyımm..inş ümitlerimiz boşa çıkmaz bu sefer:69::69::69:

şükür sesimi duyan birileri çıktı:)) evet cnm klomen kullandım ve bu ay ilk kez o iğneden vuuruldum dün sabah 11 de ve bu gece 11 de ilişki önerdi dr çok heyecanlıyımm..inş ümitlerimiz boşa çıkmaz bu sefer:69::69::69:

inşallah beklentilerimiz çabalarımız boşuna çıkmaz...kaç tane yumurtan oluşmuştu???

ay kızlar bende çarşamba gece 10 vuruldum ve cuma sabah aşılama oldum, pazarda fanfinden sonra benim koca şehir dışına kaçtı, serephone kullandım 2 yumurtam olmuş, biri 13 diğeri 17,5 muş ama eşimin spermi az, 26 milyon ve %80 hareketli

valla umudum var dersem yalan olur, doktorun verdiği jeli bile kullanmıyorum

ay kızlar bende çarşamba gece 10 vuruldum ve cuma sabah aşılama oldum, pazarda fanfinden sonra benim koca şehir dışına kaçtı, serephone kullandım 2 yumurtam olmuş, biri 13 diğeri 17,5 muş ama eşimin spermi az, 26 milyon ve %80 hareketli

valla umudum var dersem yalan olur, doktorun verdiği jeli bile kullanmıyorum

bence umudunu kesme bir sprem yeter bunun için....umarım güzel sonuç alırsın ......

selam,
bende 12 sinde çatlama iğnemi oldum. ondan önce de puregon iğne yapıldı. dün dayanamadım kan testi yaptırdım. 6.7 çıktı. yarın tekrarlayacağım. umarım yükselir.

selam,
bende 12 sinde çatlama iğnemi oldum. ondan önce de puregon iğne yapıldı. dün dayanamadım kan testi yaptırdım. 6.7 çıktı. yarın tekrarlayacağım. umarım yükselir.

bende ayın 12sinde çatlatma iğnemi oldum. ama şuan hiç belirti yok bende. korkuyorum bu ay da olmayacak diye :( inşallah değeriniz yükselmiştir.

mrb kızlar ben de dün ilk iğnemi yaptırdım 4 aylık evliyim genel kontrol için dr gitmiştim hiçbir sorunum yokmuş hamile olmak için yumurtalıklarım 20 mm olmuş tam ovulasyon günündesin bugün eşinle beraber ol dedi hatta bebiş çok istediğimi anladığı için gel iğne yapalım şansını arttıralım hiçbir yan etkisi yokmuş bakalım hayırlısı olsun gelişmeleri bende burdan sizlerle paylaşmak isterim rabbim katından hayırlı nesiller nasip etsin bize:34:

inşallah beklentilerimiz çabalarımız boşuna çıkmaz...kaç tane yumurtan oluşmuştu???

4 tane olmuştu ama 3 ü gelişmedi biri 18 mm oldu o gün iğne vuruldum işte..geri sayım başladı..inş bu topik hepimizi uğurlu gelir.birer birer hamiş oldumuzu açıklarız:))sende kaç tane oldu yumurta

Son düzenleme:
birde kızlare iğneyi vurulduktan sonra değişiklik hissetinizmi.benim belim ve yumurtalıklarım ağrıyor.ilişkiden sorada yumurtalıklarım pıt pıt attı:)))ne demekse artıkkk:69::69:

4 tane olmuştu ama 3 ü gelişmedi biri 18 mm oldu o gün iğne vuruldum işte..geri sayım başladı..inş bu topik hepimizi uğurlu gelir.birer birer hamiş oldumuzu açıklarız:))sende kaç tane oldu yumurta

bnmde 4 tane oluştu ama hepsi büyümüştü....
bnmde bel ve kasık ağrım çok oldu.....öncesindede bugünde hayırlara vesile olsun inşş....:1:

iyi geceler,
dün 6.7 çıkan testim bu gün 4.1 çıktı. düşüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. umarım sizlerinki istediğiniz gibi gelişir.

Back
X