- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kızlar yumurtlama takibi,için adetin kaçıncı gunu gidiyosunuz. Lutfen yardımcı olunnn.bu ay yumurtlama takibine gitmek istiyyorummm
Ben bu ay ilk asilamami yaptirdim ama tutmadi malesef dun hasta oldum ama hamile kalanlar vardir tabi sendemi yaptircaksinmerhaba aşılama olup hamile kalan varmı lütfen cvp verin
Allahim dediginden öte bişey yok belkide nasip eder Rabbim umudunu kaybetme insallah hayirli saglikli bi evlat nasip ederEvet şu an iğne oluyorum pazartesi çatlatma iğnesi yapılacak ndn bilmiyorum ama hiç umudum yok ilk aşılamada ham,le kalan kimse yok
Benim ikinci çizgi hic cikmamisti zaten tutmamis hasta oldum ama hastalik agrilari hamilelik agrilarinada benziyo onlarla kiyaslama en doğru sonuç kan testi olacaktir ne zaman alcaksin sonucunu inşallah Rabbim nasip etmiştirBnmde bugn 14. Gunum silik cizgi hmn cikti. Etkisi kalmismidir ignenin kan v3rdm bugn sonucu bekliorm.adet olacakmsm gibi belirtilerim vr sizlerde nasil oldu
10 günden sonra etkisi geçiyor diye biliyorum. ben igneden sonra 10 . gununde denedim tek cizgi çıktı hakkinda hayirlisi olsun insallah haber verirsin yarinYarn lvm ins. Ignenin etkisinin gectigini umit ediorm bakalm az kaldi
sonucun nedir cnmYarn lvm ins. Ignenin etkisinin gectigini umit ediorm bakalm az kaldi
Insallah canim test yapmadinmi yada yaptirmadinmi belli olur artıkmerhaba arkadaslar bu gun 15. gunum igneden sonra adet agrisi gibi agrilarim vardi iki gundur simdide sadece peceteye gelen acik üembe bi kanamam oldu insallah devami gelmez![]()
canim gunaydin hala gelen giden yok dun iki kere oldu ara ara bu gune kadar bi sey yok test 13. gunde yapmistim negatifti tekrar yapmaya cesaretim yokInsallah canim test yapmadinmi yada yaptirmadinmi belli olur artık