Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan testimi yaptırdınbemnim bu gun 22. gunum hala adet olmadim ama degerim dustugune gore yakindir
ndn sonradan yükselmiş ama ilaçların etkisi giderek düşmesi gerekmezmievet ayin 17 sinden bu yana yaptirdim bu gunku dusuk geldi digerlerine gore ayin 17sinde 37.02 , ayin 19unda 70.02 , bu gunde 46.03 geldi
ben bu testi yaptirdigim zaman zaten ilacin etkisi yoktu cunku 17 gun gecmisti uzerindenndn sonradan yükselmiş ama ilaçların etkisi giderek düşmesi gerekmezmi
benim 9. güne kadar testler pozitif çıkıyordu 13. gün adet oldumilactan 11 gun sonra baktigim zaman bile ilacin etkisi yoktu cunku negatifti sonuc
ndn düştü peki değerinben adetim gecince gordum sadece pozitifi ondan once hep negatifdi
canim kimyasal oldu buyuk ihtimalle bu gun belli olacak kesin durumndn düştü peki değerin
Bu ard ardina test yapmani doktor mu soyledi.yoksa merakindan mi yaptrdimevet ayin 17 sinden bu yana yaptirdim bu gunku dusuk geldi digerlerine gore ayin 17sinde 37.02 , ayin 19unda 70.02 , bu gunde 46.03 geldi
isin icinde oldugum icin ilk baktirdigim degerden itibaren normal olmadigini biliyorum o yuzden takip ettim beta degerimi iyikide etmisim bi dis gebelik ve bu sayede erkenden teshis konulduBu ard ardina test yapmani doktor mu soyledi.yoksa merakindan mi yaptrdim