- 30 Temmuz 2019
- 921
- 1.317
- 113
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Igneden sonra 6. Gunde kontrol için gittigimde bir yumurta çatlamış ve bir yumurta daha var o da catlayabilir degerlendirin dedi ama maalesef onu degerlendiremedik ( 3 gun sonra ancak ).Bizle ayni gun olmussun canim benimkide negatif bundan sonra zorr ama tabiki hocbisey imkansiz degil belki gec dollenme
Amh değerimi hatırlamıyorum ama doktor hiçbir sıkıntı yok dedi tahlillerde. Ben genetik testi yaptırdım, rahim filmi de çektirdim hepsi normal. Klomen yumurtalarin büyümesi için bir ilaç. Onu kullanıyorum doktor yumurta takibi yapıyor sonra da çatlatma iğnesi veriyor ve birlikte olmamız gereken günleri söylüyor. Sana önerim bir doktora takılı kalma ve bütün tahlillerin yaptır tedaviye başlamadan önce rahim filmini çektir hatta o çok önemli.Klomen n ise yariyor ki sizin amh degeriniz kacti
Bat geçsin. Geçerse test yapın bence yoksa testler yanıltıcı olabiliyor
Teşekkürler cevabınız içinBat geçsin. Geçerse test yapın bence yoksa testler yanıltıcı olabiliyor
yok sökülmedim henuz agrim da yok ama sabaha sökülürm bence..Geçmiş olsun canım. En azından rahat rahat gereken ilacı kullanabilirsin hastalığın için pozitif yönden bakalım. Belki yumurtaliklarda vs de bir iltihap varsa onu da kurutur hadi inşallah umutlar önümüzdeki aya
vrllardanbirben söküldün mü canım
çok gecmis olsun canim.. bu ay toparlan onumuzdeki döngüye bomba gibi giris yapicaz insallahI iptivrllardanbirben bogazim baya kotulesti acile gittim crp bakalim dedi bende hcg yi eklettim crp yukselmis hcg 0.200 malumun ilani
Insallah yerlesme kanamasidiryok sökülmedim henuz agrim da yok ama sabaha sökülürm bence..
adet günü olurmu ki, hiç öyle düşünmemiştim..bikaç gün olsa ilk aklima o gelirdi de..Insallah yerlesme kanamasidir
hep ayni çabalardayiz canim.. bu ay da böyle olunca bi gevşeme geldi bana.. sanirim bu ay bosvermişlik seviyem açik ara önde gidicek gibi hissediyorum.yıldım bezdimAynen herkes aynısını söylüyor ama dediğin gibi insanın elinde olmuyor maalesef. Herseyin bir zamanı varmış demek ki bizim içinde zaman var diye kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Aynen o cok aklimda , gittigim doktordan istesem verir mi ozelde parayla çektirmek istemiyorum, bide onun makinesi varmis c seklinde olan iyi diyolar bilmiyorum ben tam, genetik testi nasil yaptirdiniz kimden istediniz acabaAmh değerimi hatırlamıyorum ama doktor hiçbir sıkıntı yok dedi tahlillerde. Ben genetik testi yaptırdım, rahim filmi de çektirdim hepsi normal. Klomen yumurtalarin büyümesi için bir ilaç. Onu kullanıyorum doktor yumurta takibi yapıyor sonra da çatlatma iğnesi veriyor ve birlikte olmamız gereken günleri söylüyor. Sana önerim bir doktora takılı kalma ve bütün tahlillerin yaptır tedaviye başlamadan önce rahim filmini çektir hatta o çok önemli.
Olabilir geç dollenmeyse canımadet günü olurmu ki, hiç öyle düşünmemiştim..bikaç gün olsa ilk aklima o gelirdi de..
Kızlar günaydın
Çatlatma iğnesinin 4. Günündeyim en ufak bir değişiklik,belirti yok :) belirtisiz olumlu sonuçlar alan var
36. Saat civarlarında kasık ağrısı yaşadım fakat sonrasında ve şimdiye kadar hiç bir şey yok maalesefGünaydın
Kasık ağrın da mı yok canım iğneden sonra başlamıştı bende
Henüz pozitif ya da negatif bir sonuç alamadım canım bilemiyorum
Dur maalesef deme canım zaten çok erken daha36. Saat civarlarında kasık ağrısı yaşadım fakat sonrasında ve şimdiye kadar hiç bir şey yok maalesef
yok kız sökülmedim bu ne biçim iş anlamadım.sabah pedde bisey yoktu.sonra hafif koyu sarimtrak lekelenme olms bikac firca izi gibi.adetin son deminde olur ya öyle.tuhaf..Olabilir geç dollenmeyse canım
Durum nedir inşallah sökülmediiiin
ay gelceklerse gelsinler bu sicakta boş yere pedle dolasmak beni bunaltiyo.B beliselivrllardanbirben igneden beri 37 ve üstünde olan sıcaklığım 36.5a düşmüş gelir bugün benimki
böyle arada hissetmeler daha zor canim ya.ne yasicaksak yasayalimay gelceklerse gelsinler bu sicakta boş yere pedle dolasmak beni bunaltiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?