Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizle ayni gun olmussun canim benimkide negatif bundan sonra zorr ama tabiki hocbisey imkansiz degil belki gec dollenme
Igneden sonra 6. Gunde kontrol için gittigimde bir yumurta çatlamış ve bir yumurta daha var o da catlayabilir degerlendirin dedi ama maalesef onu degerlendiremedik ( 3 gun sonra ancak ).
Ne kadar olmadığımı bilsemde bir umut işte I ipti

Klomen n ise yariyor ki sizin amh degeriniz kacti
Amh değerimi hatırlamıyorum ama doktor hiçbir sıkıntı yok dedi tahlillerde. Ben genetik testi yaptırdım, rahim filmi de çektirdim hepsi normal. Klomen yumurtalarin büyümesi için bir ilaç. Onu kullanıyorum doktor yumurta takibi yapıyor sonra da çatlatma iğnesi veriyor ve birlikte olmamız gereken günleri söylüyor. Sana önerim bir doktora takılı kalma ve bütün tahlillerin yaptır tedaviye başlamadan önce rahim filmini çektir hatta o çok önemli.

Bat geçsin. Geçerse test yapın bence yoksa testler yanıltıcı olabiliyor

yok sökülmedim henuz agrim da yok ama sabaha sökülürm bence..

Aynen herkes aynısını söylüyor ama dediğin gibi insanın elinde olmuyor maalesef. Herseyin bir zamanı varmış demek ki bizim içinde zaman var diye kendimi motive etmeye çalışıyorum.
hep ayni çabalardayiz canim.. bu ay da böyle olunca bi gevşeme geldi bana.. sanirim bu ay bosvermişlik seviyem açik ara önde gidicek gibi hissediyorum.yıldım bezdim

Aynen o cok aklimda , gittigim doktordan istesem verir mi ozelde parayla çektirmek istemiyorum, bide onun makinesi varmis c seklinde olan iyi diyolar bilmiyorum ben tam, genetik testi nasil yaptirdiniz kimden istediniz acaba

Kızlar günaydın
Çatlatma iğnesinin 4. Günündeyim en ufak bir değişiklik,belirti yok :) belirtisiz olumlu sonuçlar alan var

Günaydın
Kasık ağrın da mı yok canım iğneden sonra başlamıştı bende
Henüz pozitif ya da negatif bir sonuç alamadım canım bilemiyorum

36. Saat civarlarında kasık ağrısı yaşadım fakat sonrasında ve şimdiye kadar hiç bir şey yok maalesef
Dur maalesef deme canım zaten çok erken daha
Kasık ağrısı catlatma olduğunu gösteriyor diyorlar
Zaten belirti yasamak için çok erken bunun dışında

resim için üzgünüm kizlar ama böyle bisey geldi.sonu adet mi bunun sizce.rengi de tuhaf geldi tobeler olsun

Eklentiler

• 20220530_102141.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…