Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun testte 2.cizgiyi gordum kan verdim 1.73 doktor 11.gun kan ver demisti benim isim bitti anlayacagin.insallah senden iyi haber gelsin
Canım benim doktorum 14. Günden evvel yapma dedi
Bildiğim kadarıyla önce düşüyor sonra yükseliyor. Geç döllenme de olmuş olabilir bence bekle reglne kadar

Canım benim doktorum 14. Günden evvel yapma dedi
Bildiğim kadarıyla önce düşüyor sonra yükseliyor. Geç döllenme de olmuş olabilir bence bekle reglne kadar
Canim zaten baska carem yok regli beklicez.ama benim tek iliski oldugu icin hem umudum az hem uzerinden baya gun gecti

Canim zaten baska carem yok regli beklicez.ama benim tek iliski oldugu icin hem umudum az hem uzerinden baya gun gecti
Benim kızım tek ilişkide oldu doğal yöntemlerle ve regl günümde bile testim negatifti
Boş ümit vermek istemiyorum sana; ama ümitsiz de olma su an 4 yaşında. Olabiliyor böyle şeyler. Geç döllenmeydi

Asılamadansa tup bebek en iyisi zaten kuzum asılama cok bos geliyor bana yine aynı islem yani iliskiyle ☺☺ paraniz cope gitmesin bos yere sizde catlatma ignesi denendi mi ?
Ben daha hic bisey denemedim 1 senelik evliyim hic korunmadik olmayinca acaba mi dedim kan verdim kadin dogumda boyle diyince arastirdim aradim ettim infertilite ye randevu almak gerekiyomus oraya gidip hormonlarima bakitcam adetin 3. Günü sonrasinda baska testlere bakariz gerek olursa dedi hemsire esim de sperm testi vercek bakalim bi abla vardi oraya giden hap verirler kullanirsin sonra catlatma ignesi olursun dedi gebe kalirsin sen dedi bilemedim

İlk asama kan testi ve sperm testi bundan sonra 3 ay folik asit takviyesi ile dogal yoldan bekliyorlar yine olmazsa 3 ay klomen+ovitrelle igne ve yumurta takibi yapiliyor yine olmaz ise devlette ucretsiz 3 tup bebek deneme hakki ama bunun icin devlet 2 asılama istiyor tupten once ve kendilerinin yapmasi lazim yok eger ozelde yaptircam dersen fark etmiyor

Bana kadin dogum doktoru hic ilac vermedi bu siteyi ve bazi tanidiklarimi baz alarak folik asitle vitaminle gebe kaldiklarini bana da yazmasini istedim dalga geçer gibi güldü oyle bisey olsa herkes kullanir dedi oysa ki gebelik isteyenler 3 ay onceden folikasit e basliyomus bunu daha oncede duymustum , o yüzden infertilite ye gidicem esimde test vercek bakalim gerekirse hsg de cektircem bazen hsg cektirenler de diger ay gebe kaliyomus

Folik asit aslında hamile kalmayı kolaylastiran bir şey değil; hamile kalırsan vücutta depoda bulunması gerekiyor bu sebeple kullaniyoruz ama folikasit içeren multivitaminler var hamilelik planlandiginda kullanılan. Vücut ne kadar donanımlı olursa o kadar iyi tabi

Ben gebelik isteniyorsa 3 ay önceden kullanıldığında hamile kalmayi kolaylaştıran bisey oldugunu duymuştum gebe kalanlardan vitamin oldugu icin gebe kaldiktan sonrada 3 ay daha kullanıldığını biliyorum

Aynen hsg sart ama doktoru degistirin bence sacmalamıs resmen folik asit yumurta gelisimi icin cok onemli gebelik dusunenler bile dediginiz gibi 3 ay onceden basliyor

Aynen hsg sart ama doktoru degistirin bence sacmalamıs resmen folik asit yumurta gelisimi icin cok onemli gebelik dusunenler bile dediginiz gibi 3 ay onceden basliyor
Evet zaten 2 defa gidip kan verdim o doktora , en son dalga gecer gibi konusunca daha gelmem buraya dedim kendi kendime infertilite ye randevu alcam adetin 3. Gunu gel dediler

yapmadım hala canım, sen yaptınmı.. belirti konusunda tecrubesizim ama sol kasigima nadiren batma hissi oluyor.. dün de duphastonu sabah ictim gece icmedim.. olduysa tutunmustur,olmadiysa da adetimi geciktirmesin zamaninda gelsin dusuncesiyle.. ama icimde negatif bir his var sanki hamile degilim oyle soyluyor hislerim...hisseder insan diyorlar ben bisey hissetmiyorum..

Bende de belirti yok testte en son 1.73 cikmisti 2 gun once artik regl olmayi bekliyorum.akintim cogaldi gelir yakinda
Ben de test yapmadım kızlar. Benim de sol kasığımda ağrı oluyor nadiren başka bisiy yok regl olacak gibi hissediyorum bakalım inşallah hepimiz hamileyizdir yaaa

Ben test yaptirinca umudumu kestim iyi oldu öbür türlü dusunup duruyordum
Ama erken yaptın testi
Ben su an negatif çıksa bile hamile olabilecegimizi düşünüyorum geç döllenme ile falan. Regl olmayı bekliyorum ben olmazsam haftaya haftasonuna doğru yapmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…