Canımiğneden sonra 14 16gun içinde adet olursun normalde kaç gunde bı adet oluyorudn benım catlatma iğnesı oldugum ay adetim duzenli gelirde
Kızlar çatlatma iğnesini klomenden sonra mı vuruldunuz? nasıl bir sorun vardı da çatlatma iğnesi vuruldunuz... Bende polikistik görüntü mevcutmuş fakat geçen aya kadar hiç gecikmem olmamıştı.Geçen ay doktora gittiğimde yumurtalık kisti çıktı 6cmlik adet söktürücü ile regl oldum ve kistim eridi. Fakat bu ay yumurtalarım 13,5cm de kaldı gelişip çatlamadı şimdi regl olmayı bekliyorum Klomen başlayacağım.Ama sonrasında çatlatma iğnesi olacak mıyım emin değilim.
ay ya akasyacım bende de var akıntı ama rengi değişik gib geldi bana eminde olamadı. bu gün 14,30 da randevum vardı test için adetmi oluyrum ki. belimde özellikle sol tarafımda çok ağrı var kasık ağrım varla yok arası bi durumda.
bende daha önce ilk denememizde hamile kaldım fakat 6 hafalıkken kalbi atmadı ve kürtaj oldum. 1 yıl geçti üzerinden hala hamile kalmayınca doktorum bu ay çatlama iğnesi deneyelim demişti. klomen kullanıp çatlama iğnesi oldum. bu ay bu şekilde tutmazsa önümüzde ki ay faklı bişi deneriz dedi. bakalım nasip kısmet diyorum ama elim ayağım titredi ya.
ben hamileyim. allahıma şükürler olsun ben hamileyimmm....allah isteyen her kuluna versin herkucağı doldursun inşallah.
ben hamileyim. allahıma şükürler olsun ben hamileyimmm....allah isteyen her kuluna versin herkucağı doldursun inşallah.
ayyy nasıl sevindim varya..Allah kucağınada almayı nasip etsin canım..kendine çok dikkat et..
akasya canım inşallah sende hamişsindir..
biz de tüp bebeğe start verdik..21. gün uzun protokol olucak..inşallah bende yılbaşından sonra hamişş olurum..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?