Çatlatma iğnesi olanlar..

arkadaşlar pazar çatlatma iğnesi oldum pazartesi ve salı yani bugün kasık ağrısından mahfoldum bu normal mi bide arkadaşlar yumurtlama günü eşimle birlikte olduk 20 dk belimin altına yastık koydum sonra yastığı çıkarıp uyudum hiç kalkmadım fakat sabah ayağa kalktığım anda birden benden bişey boşaldı iç çamaşırım sırılsıklam olmuştu bu ne demek spermin hepsi geri mı çıktı herşey boşa mı gitti

yukarda yazmışsın canım benimde dışarı çok akıyor.dr ler fazla olanlar diyor.benimde canım cuma vuruldum cumartesi pazar mahvoldum.pazar akşam üzeri birden geçti.bugün sabahta akıntm geldi.biz cumartesi 16 :00, pazar öğlen,pazartesi sabah çalıştık.bu akşamda beraber oluruz.adetimin 18. günü.akıntı geldi ya belki yumuşi yakalarız.garanti oldum zaten bi de perşembe beraber oluruz sonra beklemeye geçerim artık

canım bende pazar 11 de vuruldum iğneyi doktor pazartesi akşam salı akşam ve perşembe akşam çalışın yeter dedi bakalım bu kasık ağrısı 2 gündür beni mahfetti adım bile atamıyordum 1.sını okutuyorum hep ayaktayı bu 2 gün çok zor geçti hadi bakalım inşallah tuttururuz sabırsızlıkla bekliyorum birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim sen hangi iğneyi vuruldun ben ovitrelle vuruldum

benim bugün adetimin 15.günü sen benden 3 gün öndesin büyük ihtimal senin sonucu daha önce öğreneceğiz hadi inşallah yarabbim 2010 a hamiş gireriz

benim bugün adetimin 15.günü sen benden 3 gün öndesin büyük ihtimal senin sonucu daha önce öğreneceğiz hadi inşallah yarabbim 2010 a hamiş gireriz

evet canım benim ki daha önce olacak ya da olayacak.ben de ovitrelle vuruldum karından.sen nereden vurdurdun?okulda çok zordur.ben de tüm gün sahadaym.inşaat şantiye ortamı.valla hamile kalırsam yılbaşına yakın öğrenmek istiyorum sürpriz o zamana olursa çok sevincem ama olurrda hamile kalırsam dayanabilirmiyim bilemiyorum :9

merhaba cnm doktor bana karından ya da koldan vurdur dedi bende karından vurdurdum eşime ve ailelerimize yılbaşı hediyesi olarak bir çocuk vermeyi öyle istiyorum ki inşallah yılbaşına yakın güzel haberleri alırız içimden bir his 2010 çok güzel geçecek bir yıl olduğunu söylüyor rabbim yanıltmasın herkesin gönlüne göre versin

Kılsra ben bılgı lamak ıstıyorum catlattma ıgnesı nezman yapılıyo?

doktor önce kolmen veriyo (yada benzeri ilac) 5 gün sürüyo. adetin genelde 3. günü başlanıyo. doktor ilaçlar bittikten sonra yumurta kontrolü yapıyor. ultrason ile. yeterli büyülüğe ulaşmıssa (19-21 mm) iğneyi vurduyor.sonra 34-36 sonrada ilişki öneriyor.

kızlar bende dün çatlatma iğnesi oldum ama iki doz pregnyl siz kaç doz oldunuz işallah hepimiz hamiş oluruz

kızlar bende dün çatlatma iğnesi oldum ama iki doz pregnyl siz kaç doz oldunuz işallah hepimiz hamiş oluruz

hayırlı olsun canım inşallah bu uğraşlar boşa gitmez hemen hamiş olursun ben bir doz ovitrelle vuruldum bir dozu bile 2 gün kasık ağrısından beni felç etti 2 dozu düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…