yukarda yazmışsın canım benimde dışarı çok akıyor.dr ler fazla olanlar diyor.benimde canım cuma vuruldum cumartesi pazar mahvoldum.pazar akşam üzeri birden geçti.bugün sabahta akıntm geldi.biz cumartesi 16 :00, pazar öğlen,pazartesi sabah çalıştık.bu akşamda beraber oluruz.adetimin 18. günü.akıntı geldi ya belki yumuşi yakalarız.garanti oldum zaten bi de perşembe beraber oluruz sonra beklemeye geçerim artık
canımm hadi bakalım inşallahhh hamiş kalırsın...senin için dua edicem:Saruboceq:
benim bugün adetimin 15.günü sen benden 3 gün öndesin büyük ihtimal senin sonucu daha önce öğreneceğiz hadi inşallah yarabbim 2010 a hamiş gireriz
evet canım benim ki daha önce olacak ya da olayacak.ben de ovitrelle vuruldum karından.sen nereden vurdurdun?okulda çok zordur.ben de tüm gün sahadaym.inşaat şantiye ortamı.valla hamile kalırsam yılbaşına yakın öğrenmek istiyorum sürpriz o zamana olursa çok sevincem ama olurrda hamile kalırsam dayanabilirmiyim bilemiyorum :9
ya bu catlama ignesi pregnyl mi oliyor
kızlarr ultrasyonn derkenn alttanmıı bakıyorlarr yumurtaa büyüklüğüü içinn
evet canım alttan.
kızlarr ultrasyonn derkenn alttanmıı bakıyorlarr yumurtaa büyüklüğüü içinn
kızlar bende dün çatlatma iğnesi oldum ama iki doz pregnyl siz kaç doz oldunuz işallah hepimiz hamiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?