kızlar bende 3,5 yıllık bebek özleminin sonunda klomen tedavisi ve 23mmlik tek yumurtayla çatlatma iğnesi oldum.suan 7+2 yim.kasım 3 te çatlatma iğnemi vurulmuştum.7 gün sonra test yaptım pozitif çıkmıştı.ama malesef çatlatma iğnesinden pozitif çıkmış.dedim ki yine hamile kalamdım.meğerse test için erkenmiş.doktorum tam adet günümde yapmamı söylemişti.bende tam günümde yaptım ve kan tahlilim 42.55ti.doktorum şimdi hamileliğin kesin 1 hafta sonra tekrarlayalım demişti..tekrarladık 1350 olmuş..bir hafta sonra gittim keseyi ve yolk sacı gördük.bu hafta sonunda kalp atışlarını duymaya gideceğim.çok bekledim.ama en sonunda kavuştum.verende allah alanda...
arkadaşlar bugün iğnemi vuruldum birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim hamiş haberlerinizi bekliyorum sevgiyle kalın
kızlar bende 3,5 yıllık bebek özleminin sonunda klomen tedavisi ve 23mmlik tek yumurtayla çatlatma iğnesi oldum.suan 7+2 yim.kasım 3 te çatlatma iğnemi vurulmuştum.7 gün sonra test yaptım pozitif çıkmıştı.ama malesef çatlatma iğnesinden pozitif çıkmış.dedim ki yine hamile kalamdım.meğerse test için erkenmiş.doktorum tam adet günümde yapmamı söylemişti.bende tam günümde yaptım ve kan tahlilim 42.55ti.doktorum şimdi hamileliğin kesin 1 hafta sonra tekrarlayalım demişti..tekrarladık 1350 olmuş..bir hafta sonra gittim keseyi ve yolk sacı gördük.bu hafta sonunda kalp atışlarını duymaya gideceğim.çok bekledim.ama en sonunda kavuştum.verende allah alanda...
Bende 18 kasımda çatlatma iğnesi vurundum adetim geçeli 4 gün oldu testlerde pozitif çıktı bugünde kan testi verdim hadi bakalım nolacak.
kızlar bende bugün çatlatma iğnesi oldum 14. gün bakalım hayırlısı artık
akasya ve belo mutluluğumu paylaştığınız için teşekkür ederimç fakat size üzülerek haber vermek istedim ki hastanede bir karışıklık olmuş dün araryıp hamile olmadığımı söylediler ve bu gün adet oldum. yıkıldım resmen. ama çıkmayan candan ümit kesilmiyor. bakalım bu gün doktorumla neye karar vericez ama eşimle bende tüp bebek konusunu araştırmaya başladık. balo sen nerede yaptıracaksın? bi kliniğe karar kıldın mı?
günaydın kızlar. belo hadi inş bu ay o güzel haberi alırsın? burdan sizleri takip ediyorum bişey olursa haber veririmisin bide yaşadığın süreç hk bilgi. bakarsın bizde geçeriz o süreçten bilgimiz olsun. ben hafta sonu tekrar gidicem hastaneye rahim filmi çekilecek. adım adım ilerliyoruz. allah bi gün vericek inş daha bakalım ne zaman olucak? inş bu ay tutar seninki.akasya senin içinde aynı dileklerim geçerli inş sende bu ay sevinirsin.
Arkadaşlar günaydın.
Ben bu sabah itibariyle kırmızı kartı yedim.
Ocak ayında tekrar aşılama yaptırıcaz.
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
kızlar bende jimere gittim hatta bursada ne kadar hastane varsa gittim 1 sene olmadan gelme diyorlar ocakta 1 senem doluyor bekliyorum ama çok zor geçiyor günler bazı arkadaşlara 1 sene dolmadan tedavi uyguluyorlar hiç yumurta takibi bile yapılmadı hormon tahlilleri normal çıkıyor hayırlısı artık beklemekten başka çarem yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?