- 18 Ağustos 2016
- 182
- 65
- 13
- 38
Ewet beklemelisin adetten sonra kaçıncı gün oldunuz iğneniziKızlar bugün catlatma ignemin 15. Günü adet olmadım hala umutlanmalı miyim idrar testinde negatif çıktı aşırı derecede akıntı var ara ara kaşık ağrıları ve batalan var
13. Gün oldum 36 saat sonra ilişkiye girdikEwet beklemelisin adetten sonra kaçıncı gün oldunuz iğnenizi
Gün aşırı iki güne bir düzenli bir şekilde devam ettiniz mi13. Gün oldum 36 saat sonra ilişkiye girdik
Evet cnm ettik
Evet cnm ettik
Ben göbekten oldum bir kez tuttu. İnşallah olumlu sonuçlar alırsın canımBayanlar benimde ikinci kez klomen +ovitrelle kullanşm yarın vurdurcam iğneyi geçen de kolumdan vuruldm hemşire sen gençsin koldan olur sorun olmaz dedi 22 yaşındayım bu arada fakat göbekten daah mı etkili olur ki
Adetin geçince mi yapmıştınBir hafta daha bekle sonra evde test yap çıkmazsa doktoruna git. İdrar testleri 40 güne kadar sonuç veremiyormuş. çok sağlıklı olmuyor. Ben önce idrar testinde gördüm 2. çizgi silik çıkmıştı.
Benim de kolumdan vurulmuştu.Bayanlar benimde ikinci kez klomen +ovitrelle kullanşm yarın vurdurcam iğneyi geçen de kolumdan vuruldm hemşire sen gençsin koldan olur sorun olmaz dedi 22 yaşındayım bu arada fakat göbekten daah mı etkili olur ki
Adet olalı 27 gün olmuştu. İğneyi vurdurali 15 gündü o gün öğrenmiştim. Senin kaç gün oldu vuralı.Adetin geçince mi yapmıştın
Hayırlı olsun canım hamişsin 4 5 gün sonra tekrar yaptır. Kan verdin miKızlar catlatma ignemin 11. Gununde test yaptım ikici çizgi çok net çıktı iğne etkisi mıdır gebelik var mıdır? Daha önceki ignelerimde hiç bu kadar net cikmamisti
Canim dun 13. Gündü test yaptım negatif çıktı yok herhalde ya yineİğnenin etkiside olabiliyormuş öyle söylentiler duymuştum. Hayırlısı olsun inşallah bebektir.
İğnenin etkisi varmış demek canım bekle yine belki tekrar çıkar Allah gönlüne göre versinCanim dun 13. Gündü test yaptım negatif çıktı yok herhalde ya yine
Canim dun 13. Gündü test yaptım negatif çıktı yok herhalde ya yine
Test yaptın mı tekrarCanim dun 13. Gündü test yaptım negatif çıktı yok herhalde ya yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?