Catlatma ignesi olanlar

Slm arkadaşlar ben geçen 5 kasımda çatlatma iğnesi oldum onun öncesinde ilişki oldu ama bende ağrı sancı kesilmedi edet tarihimde 24 ve bir kaç kişi de beni rüyasında gormus hamile haberi verdiler beni hamile gormusler ben vermisim zamanı var demişim buna benzer şeyler kaç kişi böyle dedi ve hepside bugün oldu anlam veremedimm sizce ne anlama gelir.

Ruyalar bence bilinc alti. ben catlatma ignesi oldugum ilk ay hamile kaldim. ama sen erken mi olmussun sanki. doktor yumurtalarina bakip verdi degil mi

Kızlar bugün catlatma ignemin 15. Günü adet olmadım hala umutlanmalı miyim idrar testinde negatif çıktı aşırı derecede akıntı var ara ara kaşık ağrıları ve batalan var

Kızlar bugün catlatma ignemin 15. Günü adet olmadım hala umutlanmalı miyim idrar testinde negatif çıktı aşırı derecede akıntı var ara ara kaşık ağrıları ve batalan var
Ewet beklemelisin adetten sonra kaçıncı gün oldunuz iğnenizi

Bayanlar benimde ikinci kez klomen +ovitrelle kullanşm yarın vurdurcam iğneyi geçen de kolumdan vuruldm hemşire sen gençsin koldan olur sorun olmaz dedi 22 yaşındayım bu arada fakat göbekten daah mı etkili olur ki

Bir hafta daha bekle sonra evde test yap çıkmazsa doktoruna git. İdrar testleri 40 güne kadar sonuç veremiyormuş. çok sağlıklı olmuyor. Ben önce idrar testinde gördüm 2. çizgi silik çıkmıştı.
Adetin geçince mi yapmıştın

Bende gobekten oldum. Vuran hemsire tup bebek hemsiresiymis daha iyi olacagibi soyledi. Ilkde tuttu. 15 gun sonra test yaptim cikti

Bayanlar benimde ikinci kez klomen +ovitrelle kullanşm yarın vurdurcam iğneyi geçen de kolumdan vuruldm hemşire sen gençsin koldan olur sorun olmaz dedi 22 yaşındayım bu arada fakat göbekten daah mı etkili olur ki
Benim de kolumdan vurulmuştu.
Acaba göbek daha mı etkiliydi
Tutmadı geçen ay klomen ve iğne sonrası malesef negatifi.
Şimdi fostimon iğneden geçtik.

Klomen devam etmedi dr.
Bence deniyor gibi geldi beni

Kızlar catlatma ignemin 11. Gununde test yaptım ikici çizgi çok net çıktı iğne etkisi mıdır gebelik var mıdır? Daha önceki ignelerimde hiç bu kadar net cikmamisti

Kızlar catlatma ignemin 11. Gununde test yaptım ikici çizgi çok net çıktı iğne etkisi mıdır gebelik var mıdır? Daha önceki ignelerimde hiç bu kadar net cikmamisti
Hayırlı olsun canım hamişsin 4 5 gün sonra tekrar yaptır. Kan verdin mi

İğnenin etkiside olabiliyormuş öyle söylentiler duymuştum. Hayırlısı olsun inşallah bebektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…