Catlatma ignesi olanlar

Teşekkür ederim sizin kullandığınız iğneden kullandım ilk kez 26 ağustos iğneyi vuruldum 14 ağustos adet olmuştum. Siz ilk kez mi kullaniyorsunuz.
Evet ilk kez kullandım insallah tutar hayırlısıyla beklicem artık kısmet olsa iyi olur 8 yıllık evliyim çünkü 5 yıldır çok istiyorum olsun diye kısmet olmadi

Benimde 4 hafta mı çıkar acaba çünkü bir ay önce regl oldum. Kaç haftalıkken kalp atışı başlıyor.
Gidince kesti görürsünüz ben bayramdan sonra kalp atışı duyunca insallah. 6 haftyi geçmiş oluyoRum. Bugün tam 6 haftalik.

Hamiş arkadaşlar öncelikle tebrikler ) Allah bağışlasın ) bişi sorcam iğneden sonraki 11.günüm adetime 5gün var benim hiç akıntım olmuyo bu ay serephone ile 20mm bitanecik yumurtam oluştu ilaç kullanmayınca yumurtam gelişmiyo ;/ Okuduğum kadarıyla yumurtlama zamanı ve sonrası adet öncesi falan akıntı olması gerekio bende neden olmuyo :/ Bu bi sorunmu ??

Mrb canim.benim de ilacla gelisiyo yumoslarim..bu ay sukur gebelik olustu canim igmemin 14. Gununde test yaptim evde ikinci cizgi cikti.bgn de kan verdim .insallah saglikli bir ilerleme olur..bu ay benimde oyle belirgir bir akintim.olmadi.canim herkesde ayni olmayabilr.bunu sorun yapma kendine..insallah senin de sonucun pozitif cikar

Canım hayırlı olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşalah Benim 5gün var dayanamadım bugün test yaptım herzamanki gibi tek çizgi ama baya erken yaptım o yüzden umutlanmaya devam :) Tedavide kaçıncı ayındı??

Canim.ben 3 senelik evliyim.1 sene.korunduk. sonra ise olmayinca tedaviye basladim 2 senedir hastanelere.gidip geliyorum. 1 dusuk.yasadim. 1 de kurtaj malesef o yuzden bu defa da cok korkuyorum yine.duyamazsam kalp atisini filan.diye

Canim.ben 3 senelik evliyim.1 sene.korunduk. sonra ise olmayinca tedaviye basladim 2 senedir hastanelere.gidip geliyorum. 1 dusuk.yasadim. 1 de kurtaj malesef o yuzden bu defa da cok korkuyorum yine.duyamazsam kalp atisini filan.diye
İnşalah duyarsın canım ya inşalah istediğin gibi olur herşey Hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim evlat hasreti çektirmesin. Beklemek çok zor ;/ Sen olumlu düşün olumlu olsun strese sıkıntıya girme

Amin canim insallah..ama kasik.agrim var dokununca agri oluyo sag tarafta.bi de lavaboda filan
Sabah da karnim agirdi ne bileyim korkuyorum kotu.seyler geliyi.aklima

Amin canim insallah..ama kasik.agrim var dokununca agri oluyo sag tarafta.bi de lavaboda filan
Sabah da karnim agirdi ne bileyim korkuyorum kotu.seyler geliyi.aklima
Yani hiç hamile kalmadım ama iş yerinde 2 arkadaşlarımdan 3 olmak üzere çevremde hergün gördüğüm 5 hamiş var hepsinin ara ara kasık ağrısı yaşadığını biliyorum ki olacak orda şuan yerleşmeye çalışan bir pıtırcık var sen strese girme o rahat rahat yerleşsin )

Insallah canim.cok.tesekkurler.rabbim.en kisa.surede hayirlisi ile sana da nasip etsn ins

Teşekkür ederiz amin çok sağol. Ben iğnemi vurduğum 15. günü öğrendim sen bira daha bekle öyle test yap. Akıntıyı düşünme her insan bir değildir. Herkeste farklı belirtiler oluşuyor. Biz yarın 6. haftamıza giriyoruz. Benim şuan göğüslerim çok hassas ara ara karın ağrım oluyor. iştahım ilk haftalar gibi değil.
En kısa zamanda size de nasip olur inşallah :)

Canim hayirli olsun. 15. Gununde öğrendiğinde kan degerin kac idi

Hayirli olsun canim :) insalah isteyen herkese nasip olur rabbim evlat hasreti cekenlere yardim etsin cok zor

bende igneden sonra 15.gunum ogrendim. akinti bende oluyordu artti ama her insan farkli. korkular olmuyor degil biz kalp atisini duyduk 8 haftaligiz bugun hala korkular var tabi. herseyin hayirlisi. allahim isteyen herkese nasib etsin. bende 1 senelik bekleyisin sonunda ilk yumurta takibimde hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…