Catlatma ignesi olanlar

Kizzlarr bana da bi yardimci olur musunuz.2 gun once catlatma iğnesi oldum su an kasiklarim cok şiş gibi ve sancı giriyo.sol taraftaydi yumoslar. Sol kasigimda acayip baski var. Catlamadi mi ki yumoslar acaba
Benim yumurtalarim catlarken agri oluyor kasiklarda. Yeni catliyo olabilir

Benim yumurtalarim catlarken agri oluyor kasiklarda. Yeni catliyo olabilir
Evet canim.catlayinca siddetli agri oluyordu benim de. Ama simdi.boyle bir baski var. Ignenin etkisi de olabilir mi bilemedim.sol tarafta ozellikle..yumoslar catladiktan sonra bu kasiklardaki basinc geciyo mu siz boyle bir sey yasadiniz mi. Bir de igneden sonra kac gun iliski onerdi doktorunuz.bama.gun asiri dedi ama kac gun devam.etcem bu sekilde

Bana da gun asiri regliye kadar dedi ama ben bi hafta yapiptim. Igne hormon yukluyor olur oyle seyler

Slm kızlar bende catlatma iğnesi oldum bir gün. Geç kaldım doktor oyle dedi sorun olur mu acaba yumurta catlamismidir ağrılarım da var bide canım. Sıkıldı bide göbekten yaptim ovitrelle iyi midir

Bende onu gobekten yaptirdim ve hamileyim
Çok iyi bende yaptim bekliyorum ama geç kaldin dedi 1 gün hemşire sonra karın ağrım oldu normal mi Bilmiyorum 3 gün oldu ve size de hayirli olsun allah kucaginiza almak nasip etsin hayirli evlat olur insallah allah tamamını erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…