Catlatma ignesi olanlar

Merhaba

Benimde 2. Igne kullanisim bugun ignenin 8. Gunu beklemediyim :)

Ignenin etkisinin 12. Gun itibariyle gectigi soyleniyor kismet bakalim

Benim de 7. Gün ilk iğne kullanisim hic bir belirti yok acaba çatlamadı mi diye endişeleniyorum

Benim yumurtam catladigi donemde agri oluyor kasiklarimda. Bugun 13. Gunum sabrediyorum ama igneden iki gun sonra gogus uclarim hassaslasti su an patlamak uzereler agri da cok

Benınde bugün 7 cı günüm doktor 5 günü çağırdı yumurtalar çatlamış 2 tane bakalım ınsallah dollenmıstır ya hepımızın

Benim de ilişki esnasında sağ tarafıma acayip bir şancı girdi sizde de öyle oldu mu iğnemin 3. Günüydü yani dün gece

Sanci oluyo bendede. Sol yanimda oldu sagda yumurta buyumemisti solda 3 tane vardi. Aniden oksurunce falan da agri giriyor

Yaaa benim sağım çok kötüydü. Bende 2 senedir her zaman göbek düşmesinden dolayı karın ağrısı çekiyorum ondan karnım ağrıdığında sebebin tam olarak neden olduğunu bilmiyorum.

Kasik agrisi oluyo bende karin degil. Son uc gundur de gobegimin altindan asagi dogru sanci giriyo arada

Senin belirtilerin gebelik belirtileri inşallah öyledir de canım görümcem öyle olmuştu sonra hamile çıktı sen yarın bi test yap yada bir hafta geçsin adet olmazsan yap.

Bugun doktoruma mesaj attim once gunun gectiyse yap dedi sonrada bi hafta bekle dedi iki gun daha beklemeyi dusunuyorum. Esim de bu sabah babasi rahatsizlandi diye gitti dort bes gun olmuycak. Tek ogrenmeye de korkuyorum biraz olsa da olmasa da

Bende 13 agustosta igne vuruldum..bugun test yaptim ama negatif.Sanirim erken yaptim bat 30 agustos hala umutluyum...Hepimiz icin hayirlisi...

Ya kızlar benımde 7 cı günüm dünden berı benımde sağ yanımda baya bı ağrı var bıde karnımın alt kısmından rahıme doğru bı ağrı ılıskı esnasında da ağrı var sızce bunlar belırtımı 5 gün hıc bır ağrı sancı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…