Catlatma ignesi olanlar

Evde testim yok yarin alabilirim ancak. Kan testine de gidemiyorum cunku 7-9 calisiyorum esim yok diye salonu da birakamiyorum

Insallah ya 1 senedir bekliyorum hasretle.hepimizin gobusleri dolar bu ay insallah

Igneden 3 gun

Canim hamilemisin ne zaman nasil ogrendin anlatsana
Yok degilim. Totem yaptim takvimi ekleyerek :)

Bana gecen ay 2 ovitrelle vurdular. Ve 12. Gune kadar testler pozitifti sonra negatife dondu
Bu sefer daha 6 gun var adetime yarin 9. Gun yarin bir test yapicam eger cizgi silinmisse 12. Tekrar yapicam bakalim

Bu ay ekstra olarak bugun itibariyle baslayan her iki sag ve sol kasilarima giren adet sancilarim var ve sabahtan beri var 6 gun kaldi adetime anlamis degilim. Gecen ay da olmustu ama ara sira ve igneden 2 3 gun sonraydi . Ignenin ustunden 8 gun gecti. Belki psikolojiktir. Ama bu ay kafam hic takmadim yum doneminde tatile cikmistik cunku oldu oldu olmadi kader kismett

Bugun doktoruma mesaj attim once gunun gectiyse yap dedi sonrada bi hafta bekle dedi iki gun daha beklemeyi dusunuyorum. Esim de bu sabah babasi rahatsizlandi diye gitti dort bes gun olmuycak. Tek ogrenmeye de korkuyorum biraz olsa da olmasa da
Eşin gelene kadar bekle yoldayken yap inşallah adet olmazsın güzel haberler verirsin

Senin yerine ben heyecan yaptim resmen
Cok iyi anliyorum canim seni zor bu isler beklemesi ayri dert bekleyip kirmizi karti gormek ayri dert sinir stress :) umarim tez vakitte gelir bebisler. Senin ignenin kacinca gunu . Ne kullandin bu ay

Ben klomen+inofolic+ovitrelle inofolic bitince folidoce :)) eczaneyi somurdum

Canım acele etme idrarda hemen çıkmıyormuş ondan morelin bozulmasın adetin için bekle

Yok. Testlerde bisey cikmayinca yumurtan yeteri kadar buyuyemiyor olabilir uc ay yumurta kontrolu yapalim dedi

Amin insallah ya. Kirmiziya o kadar alistim ki heyecanlanamiyorum da. Bir yildir husran hep

Bugun olmadim regl. Darisi diger gunlere
Igneyi vurulduktan 36 saat sonra catliyor genellikle yum. Ve catladiktan 14 gun sonra regl olunur. Yani igne vuruldugun icin soyluyorum normal adet duzenini baz alma ornegin ayin 10 unda igne vuruldun 11 inde catladi
Ayin 25 i bat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…