Hadı ınsallah hayırlısıyla vardır melegın ve sabah sıteye gırdıgımde hayırlı haberını okurum canım ınsallahEvde testim yok yarin alabilirim ancak. Kan testine de gidemiyorum cunku 7-9 calisiyorum esim yok diye salonu da birakamiyorum
Canim hamilemisin ne zaman nasil ogrendin anlatsanaMerhaba
Benimde 2. Igne kullanisim bugun ignenin 8. Gunu beklemediyim :)
Ignenin etkisinin 12. Gun itibariyle gectigi soyleniyor kismet bakalim
Yok degilim. Totem yaptim takvimi ekleyerek :)Igneden 3 gun
Canim hamilemisin ne zaman nasil ogrendin anlatsana
Eşin gelene kadar bekle yoldayken yap inşallah adet olmazsın güzel haberler verirsinBugun doktoruma mesaj attim once gunun gectiyse yap dedi sonrada bi hafta bekle dedi iki gun daha beklemeyi dusunuyorum. Esim de bu sabah babasi rahatsizlandi diye gitti dort bes gun olmuycak. Tek ogrenmeye de korkuyorum biraz olsa da olmasa da
Cok iyi anliyorum canim seni zor bu isler beklemesi ayri dert bekleyip kirmizi karti gormek ayri dert sinir stress :) umarim tez vakitte gelir bebisler. Senin ignenin kacinca gunu . Ne kullandin bu aySenin yerine ben heyecan yaptim resmen
Insallah ya artik resmen hasret duyuyorumEşin gelene kadar bekle yoldayken yap inşallah adet olmazsın güzel haberler verirsin
Pko varmi?Klomen +ovitrelle kullandim
Igneyi vurulduktan 36 saat sonra catliyor genellikle yum. Ve catladiktan 14 gun sonra regl olunur. Yani igne vuruldugun icin soyluyorum normal adet duzenini baz alma ornegin ayin 10 unda igne vuruldun 11 inde catladiBugun olmadim regl. Darisi diger gunlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?