Catlatma ignesi olanlar

Ya o konuda kararsizim cunku bi musterimiz doktor ona sordum regl gununu etkilemez dedi kafam allak bullak

Ya o konuda kararsizim cunku bi musterimiz doktor ona sordum regl gununu etkilemez dedi kafam allak bullak
Bal gibide etkiliyor :)
Doktorumda bana bu sekilde soyledi ve genel olarakda boyle soyleniyor. Sen benim dedigimi baz al. Hem bebis varsada belki daha kana gecmemistir hcg :)

Kan testine gidecek vaktim yok zaten birkac gun daha bekliycem sonra cok uzuluyorum cunku

Hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasib etsin insallah. Belirtilerin nelerdi

amin inşallah..hiç bir belirti hisstmedim 12 temmuzda vuruldum iğneyi adet günüm ayın sonuydu.iğneyi vurulduktan 11 gün sonra çabuk gösteren testten aldım hafif silik çizgi çıktı.hemen kan tahlili yaptrdım çok yeni olduğu için düşük çıktı değerim var yada yok arası dedi doktor. adet günüm geçtikten sonra tekrar gittim kan tahlili için değerim yükselmiş ultrasonla muayene oldum kese görüldü 2 hafta sonrada kalp atışlarını dinledik .

Benim regl gunum de dundu ama igneden dolayi gecikme olabilir. 14. Gunum igne olali

Canim adet olma gununde adet sancisi gibi sanci oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…