- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
3 yildir husran desemAmin insallah ya. Kirmiziya o kadar alistim ki heyecanlanamiyorum da. Bir yildir husran hep
Bal gibide etkiliyor :)Ya o konuda kararsizim cunku bi musterimiz doktor ona sordum regl gununu etkilemez dedi kafam allak bullak
Tabiki bekle bakalim ciddi bir gecikme yasarsan gidersin. Yoksa uzuluyor insan hakkinda hayirlisiKan testine gidecek vaktim yok zaten birkac gun daha bekliycem sonra cok uzuluyorum cunku
Benim regl gunum de dundu ama igneden dolayi gecikme olabilir. 14. Gunum igne olaliamin inşallah..hiç bir belirti hisstmedim 12 temmuzda vuruldum iğneyi adet günüm ayın sonuydu.iğneyi vurulduktan 11 gün sonra çabuk gösteren testten aldım hafif silik çizgi çıktı.hemen kan tahlili yaptrdım çok yeni olduğu için düşük çıktı değerim var yada yok arası dedi doktor. adet günüm geçtikten sonra tekrar gittim kan tahlili için değerim yükselmiş ultrasonla muayene oldum kese görüldü 2 hafta sonrada kalp atışlarını dinledik .
Canim adet olma gununde adet sancisi gibi sanci oldu muamin inşallah..hiç bir belirti hisstmedim 12 temmuzda vuruldum iğneyi adet günüm ayın sonuydu.iğneyi vurulduktan 11 gün sonra çabuk gösteren testten aldım hafif silik çizgi çıktı.hemen kan tahlili yaptrdım çok yeni olduğu için düşük çıktı değerim var yada yok arası dedi doktor. adet günüm geçtikten sonra tekrar gittim kan tahlili için değerim yükselmiş ultrasonla muayene oldum kese görüldü 2 hafta sonrada kalp atışlarını dinledik .
Benım doktorun 10 gün dedı canım sen nezaman vuruldun benım 8 gün :))Hanımlar bir iğnenin ne kadar süre etkisi var.
Bende 26 Ağustos vurdum 4. Günüm bugünBenım doktorun 10 gün dedı canım sen nezaman vuruldun benım 8 gün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?