çatlatma iğnesi olduktan sonra kaç günde gebelik belli olur????

CANIM BENİMDE NEGATİF ÇIKTI DÜN YAPTIRDIM AKŞAM SONUÇ 0 ÇIKTI.BUGÜN DOKTORA GİTİTM MUANEYE O SÖLEDİ UMUTSUZLUĞA KAPILMA SAKIN ÇIKMAYABİLİYORMUŞ KANDA GEÇ DÖLLENME OLUYOMUŞ ÇÜNKÜ

Bana kesin regl olursun dedi 10 eylülde çatlama iğnesi vurulmustum zaten çocuk için ömür boyu kullanmam gereken ilaclarimi bıraktım 10 aydır ne yerdeyim ne gökte onları başladım içmeye 0.56 benimde

canım bekle günün 1 hafta geçsin zor biliyorum ama bekle. yaptırıyosun çıkmıyo moralin bozluluyo bende öleyim hala negatif doktor umutlandırdı beni

Beklicem başka çarem yok ama düşünmekten uyuyamadım dün gece. Allahım çabuk geçsin istiyorum artık sıkıldım.

kızlar iğneden sonra hamile kalan varsa aranızda söyleyebilir mi? herhangi bir belirti hissettti mi. bekleme süresinde.

bende bu ay yine çatlatma iğnesi vuruldum 2. denememiz olucak ayın 17.de vuruldum iğneyi bakalım bu sefer tutacak mı canım

benden bir gün önce vurulmussun canım aynı tarihlerde sevindirici haberi alırız inşallah.. ne zaman test yapcaksın yada cagırdı mı doktorun ?

benden bir gün önce vurulmussun canım aynı tarihlerde sevindirici haberi alırız inşallah.. ne zaman test yapcaksın yada cagırdı mı doktorun ?
canım doktor adet olursan 3,gün gel olmazsan 1 hafta sonra gel dedi. ama netten okuduğum kadarıyla iğne vurulduktan 14-15 gün sonra belli oluyomuş sanırım.oda adetinden 2 gün önceye falan denk geliyor. ama önce yapmıycam test adetim geçerse 4-5 gün öle gidip kan tahlili yaptırıcam. geçen ay 2 güne 1 gidip test yaptırdım bişe yoktu boşu boşuna umutlandım. bu ay beklicem inş dayanabilirim :)

benim de 3.ayım bu.. bana da adet olursan son günü ara rahim filmi için gün verelim dedi inşalah gerek kalmaz.. bende sabretmeye çalışıcam test için.. beklemek çok zor

merhaba hanımlar sizlere bi sorum var bu çatlatma iğnesini erkektede rahatsızlık olduğun da vurduruluyor mu? sadece bayandamı rahatsızlık olması gerek

merhaba hanımlar sizlere bi sorum var bu çatlatma iğnesini erkektede rahatsızlık olduğun da vurduruluyor mu? sadece bayandamı rahatsızlık olması gerek
CANIM BENİM EŞİMDEDE BENDEDE SORUN YOK ÇOK ŞÜKÜR. AMA İĞNE TEDAVİSİ OLUYORUM DOKTORUN SENİ ONA GÖRE YÖNLENDİRİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…