CANIM BENİMDE NEGATİF ÇIKTI DÜN YAPTIRDIM AKŞAM SONUÇ 0 ÇIKTI.BUGÜN DOKTORA GİTİTM MUANEYE O SÖLEDİ UMUTSUZLUĞA KAPILMA SAKIN ÇIKMAYABİLİYORMUŞ KANDA GEÇ DÖLLENME OLUYOMUŞ ÇÜNKÜInşallah gülüm sen gebesindir ben değilim kan testim negatif çıktı.. :/
CANIM BENİMDE NEGATİF ÇIKTI DÜN YAPTIRDIM AKŞAM SONUÇ 0 ÇIKTI.BUGÜN DOKTORA GİTİTM MUANEYE O SÖLEDİ UMUTSUZLUĞA KAPILMA SAKIN ÇIKMAYABİLİYORMUŞ KANDA GEÇ DÖLLENME OLUYOMUŞ ÇÜNKÜ
canım bekle günün 1 hafta geçsin zor biliyorum ama bekle. yaptırıyosun çıkmıyo moralin bozluluyo bende öleyim hala negatif doktor umutlandırdı beniBende ayın 15.in de iğne oldum. Ne zaman test yapmalıyım size ? Beklemek çok zor çünkü
canım bekle günün 1 hafta geçsin zor biliyorum ama bekle. yaptırıyosun çıkmıyo moralin bozluluyo bende öleyim hala negatif doktor umutlandırdı beni
hakkında hayırlısı olsun inş canımBeklicem başka çarem yok ama düşünmekten uyuyamadım dün gece. Allahım çabuk geçsin istiyorum artık sıkıldım.
kızlar iğneden sonra hamile kalan varsa aranızda söyleyebilir mi? herhangi bir belirti hissettti mi. bekleme süresinde.
bende bu ay yine çatlatma iğnesi vuruldum 2. denememiz olucak ayın 17.de vuruldum iğneyi bakalım bu sefer tutacak mı canımben de mera ediyorum süreci, bende ayın 18inde iğnemi oldum ve beklemedeyim.. inşallah olumlu sonuc alırız
bende bu ay yine çatlatma iğnesi vuruldum 2. denememiz olucak ayın 17.de vuruldum iğneyi bakalım bu sefer tutacak mı canım
canım doktor adet olursan 3,gün gel olmazsan 1 hafta sonra gel dedi. ama netten okuduğum kadarıyla iğne vurulduktan 14-15 gün sonra belli oluyomuş sanırım.oda adetinden 2 gün önceye falan denk geliyor. ama önce yapmıycam test adetim geçerse 4-5 gün öle gidip kan tahlili yaptırıcam. geçen ay 2 güne 1 gidip test yaptırdım bişe yoktu boşu boşuna umutlandım. bu ay beklicem inş dayanabilirim :)benden bir gün önce vurulmussun canım aynı tarihlerde sevindirici haberi alırız inşallah.. ne zaman test yapcaksın yada cagırdı mı doktorun ?
canım doktor adet olursan 3,gün gel olmazsan 1 hafta sonra gel dedi. ama netten okuduğum kadarıyla iğne vurulduktan 14-15 gün sonra belli oluyomuş sanırım.oda adetinden 2 gün önceye falan denk geliyor. ama önce yapmıycam test adetim geçerse 4-5 gün öle gidip kan tahlili yaptırıcam. geçen ay 2 güne 1 gidip test yaptırdım bişe yoktu boşu boşuna umutlandım. bu ay beklicem inş dayanabilirim :)
Rabbim hepimize hayırlı bi evlet nasip etsin birbirimize dua edelim.benim de 3.ayım bu.. bana da adet olursan son günü ara rahim filmi için gün verelim dediinşalah gerek kalmaz.. bende sabretmeye çalışıcam test için.. beklemek çok zor
Rabbim hepimize hayırlı bi evlet nasip etsin birbirimize dua edelim.
haber edelim sonuçları birbirimize canımaminn canımm inşallah kavusuruz bebişlerimize..
haber edelim sonuçları birbirimize canım
6. GÜNDE ÇIKMAZ SONUÇ CANIM İĞNEDEN 14-15 GÜN SONRA SONUÇ DOĞRU ÇIKACAKTIR. TEKRAR YAP TESTİ 15.GÜNBnde bu ayin 3 vurundum igne 6. Gunu test yaptirdm sonc 9 cikti hamile deglsin dediler
CANIM BENİM EŞİMDEDE BENDEDE SORUN YOK ÇOK ŞÜKÜR. AMA İĞNE TEDAVİSİ OLUYORUM DOKTORUN SENİ ONA GÖRE YÖNLENDİRİYORmerhaba hanımlar sizlere bi sorum var bu çatlatma iğnesini erkektede rahatsızlık olduğun da vurduruluyor mu? sadece bayandamı rahatsızlık olması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?