Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Teşekkür ederim bunu paylaştığınız için bu dönemde biraz olumlu yaşanmışlık paylaşmak güzel oluyor 29 martta öğreneceğim sonucu merak içindeyim bebişiniz sağlıkla gelsin
doktorlar iğneden 12 ile 14 gün arasında belli oluyor dese de olmuyor kızlar ilk bebişiöi de çatlatma iğnesi kullandım yumurtam buyumuyor 2 sindede deneyimledigime göre en az 15 gün geçmesi gerekiyor ikisindede aynı oldu o yüzden iğneden sonra adet olmayı yada gecikmeyi beklemek lazım adet olmadıkça ümit var iğnenin 13 günü çok hastalandım acile gittik ilaç yapacaklardı hamilelik şüphem var dedim kan aldılar 2.20 çıktı 15 inde verdim yani gece 12 yi geçtiği için 15 diyorum gece verdim 8 çıktı yani geç belli oluyor

Teşekkür ederim bunu paylaştığınız için bu dönemde biraz olumlu yaşanmışlık paylaşmak güzel oluyor 29 martta öğreneceğim sonucu merak içindeyim bebişiniz sağlıkla gelsin
insallah vardır kuzum insaallah olur ilk denemede olmuyor doktor öyle söylemişti ilkte nadir olur vücud ilaca alışma süreci çok umutlanma demişti ilk hamileligimde ikinci iğnede oldu bundada ikinci denemede tuttu

insallah vardır kuzum insaallah olur ilk denemede olmuyor doktor öyle söylemişti ilkte nadir olur vücud ilaca alışma süreci çok umutlanma demişti ilk hamileligimde ikinci iğnede oldu bundada ikinci denemede tuttu
Zaten benim yumurtalar letuya da gonal f e de hemen cevap vermedi haklısın bu ay olmazsa tekrar deneyeceğim zaten ama insan da psikolojik olarak yoruluyor tabii

Arkadaşlar adetin 5. Günü klomene başladım sabah akşam bi adet dün bitti. Bugün kontrolüm vardı olgunlaşan bi yumurta görünmedi. Perşembe tekrar çağırdı böyle bi durum yaşayıp olgunlaşan oldu mu

İnşallah canım belirtin var mı
Benim iki gündür sağ kasık ve bel batması oldu. Bugünde yoğun karın bel kasık ağrısı yaşadım. Bu kadar erken belirti olmaz adetin belirtisi galiba yine. Bır hafta var ya adetime canım ondan belki de tabi İNŞALLAH değildir de Rabbim bu mübarek ayda o güzel haberi alıp sevindirir inşallah hepimizi

Canım ben özel kliniğine gidiyorum doktorun. Profluk bir durumun yok aslında , bütçeni zorlamayacak iyi bir doktor yeterli olur bence
Doğru söylüyorsun bir tane buldum bakalım şu ay bi bitsin inşallah ona gerek kalmadan hamile kalirim

Merhaba çatlatma iğnesinin 13 üncü günü kan verdim 21.55 çıktı sizce sonuç olumlu mu

Bende izmirdeyim özele gidiyordum fakat bu kez dr. Hayri Aksüt'ün kliniğine gideceğim tv8de programa katılmıs hiç kötü yorum da yok Google'da. Herkes çok övüyor verdigi takviyelerle hamile kalan çok var. Bi araştır istersen canım

Canm çok teşekkür ederim eşimin erkek doktor tiki var maalesef

Doğru söylüyorsun bir tane buldum bakalım şu ay bi bitsin inşallah ona gerek kalmadan hamile kalirim
Canım benim inşallahhhhh daha çok yolun başındayız, acil durum butınuna gerek yok, proflar buton olarak dursunlar iyi bir doktor işimizi görür bu evrede

iğnenin etkisi bunlar hamülelik için erken en az 14 gün geçmesi lazım
Merhabalar sanırım sizde çatlatma iğnesi ile hamile kaldınız bişey sormak istiyorum, tabiki herkesin vücudu farklı ama ben 12 martta çatlatma iğnesi vuruldum ve daha vurulduğum gün göğüs uçlarım çok acımaya başladı bu zaten iğne yüzündendi çünkü henüz ilişki olmamıştı ama dün yani iğneden 7 gün sonra göğüslerimin her yeri acımaya başladı ve bugünde iyice arttı bu bir belirti olabilir mi siz hiç yaşadınız mı böyle bişey ?

Canım benim inşallahhhhh daha çok yolun başındayız, acil durum butınuna gerek yok, proflar buton olarak dursunlar iyi bir doktor işimizi görür bu evrede
Doğru diyorsun biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum elimden gelse tüp bebek yaparım hemen olsun die ama işte bana kalmıyor bu gün test yaptım tahmini önümüzdeki 24 saat içerisinde yumurtam catlicak bu akşam itibariyle 3 günü degerlendiricem ay inşallah olur ya

Eklentiler

• 1000068041.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 30
Canım bu pik mi emin misin? Rengi daha koyu gibi durmuyor ama emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…