Olsun kaliteli 1 tane yeter bizeBenim 1 tane 18 vardı diğeri 11 ve 14 tü. 5 gün letu kullandım 4 günde gonal f anca 18 yapabildik 1 tane
doktorlar iğneden 12 ile 14 gün arasında belli oluyor dese de olmuyor kızlar ilk bebişiöi de çatlatma iğnesi kullandım yumurtam buyumuyor 2 sindede deneyimledigime göre en az 15 gün geçmesi gerekiyor ikisindede aynı oldu o yüzden iğneden sonra adet olmayı yada gecikmeyi beklemek lazım adet olmadıkça ümit var iğnenin 13 günü çok hastalandım acile gittik ilaç yapacaklardı hamilelik şüphem var dedim kan aldılar 2.20 çıktı 15 inde verdim yani gece 12 yi geçtiği için 15 diyorum gece verdim 8 çıktı yani geç belli oluyorTeşekkür ederim bunu paylaştığınız için bu dönemde biraz olumlu yaşanmışlık paylaşmak güzel oluyor 29 martta öğreneceğim sonucu merak içindeyimbebişiniz sağlıkla gelsin
insallah vardır kuzum insaallah olur ilk denemede olmuyor doktor öyle söylemişti ilkte nadir olur vücud ilaca alışma süreci çok umutlanma demişti ilk hamileligimde ikinci iğnede oldu bundada ikinci denemede tuttuTeşekkür ederim bunu paylaştığınız için bu dönemde biraz olumlu yaşanmışlık paylaşmak güzel oluyor 29 martta öğreneceğim sonucu merak içindeyimbebişiniz sağlıkla gelsin
İnşallah kalitelidir :)Olsun kaliteli 1 tane yeter bize
Zaten benim yumurtalar letuya da gonal f e de hemen cevap vermedi haklısın bu ay olmazsa tekrar deneyeceğim zaten ama insan da psikolojik olarak yoruluyor tabiiinsallah vardır kuzum insaallah olur ilk denemede olmuyor doktor öyle söylemişti ilkte nadir olur vücud ilaca alışma süreci çok umutlanma demişti ilk hamileligimde ikinci iğnede oldu bundada ikinci denemede tuttu
İnşallah canım belirtin var mıCanım merhabâ bende 11 mart'ta Ovitrelle oldum ve aşılama oldum aynıyız seninle inşallah hepimız emeklerımızın güzel karşılığını alırız
Benim iki gündür sağ kasık ve bel batması oldu. Bugünde yoğun karın bel kasık ağrısı yaşadım. Bu kadar erken belirti olmaz adetin belirtisi galiba yine. Bır hafta var ya adetime canım ondan belki de tabi İNŞALLAH değildir deİnşallah canım belirtin var mı
Doğru söylüyorsun bir tane buldum bakalım şu ay bi bitsinCanım ben özel kliniğine gidiyorum doktorun. Profluk bir durumun yok aslında , bütçeni zorlamayacak iyi bir doktor yeterli olur bence
Merhaba çatlatma iğnesinin 13 üncü günü kan verdim 21.55 çıktı sizce sonuç olumlu mudoktorlar iğneden 12 ile 14 gün arasında belli oluyor dese de olmuyor kızlar ilk bebişiöi de çatlatma iğnesi kullandım yumurtam buyumuyor 2 sindede deneyimledigime göre en az 15 gün geçmesi gerekiyor ikisindede aynı oldu o yüzden iğneden sonra adet olmayı yada gecikmeyi beklemek lazım adet olmadıkça ümit var iğnenin 13 günü çok hastalandım acile gittik ilaç yapacaklardı hamilelik şüphem var dedim kan aldılar 2.20 çıktı 15 inde verdim yani gece 12 yi geçtiği için 15 diyorum gece verdim 8 çıktı yani geç belli oluyor
Merhabalar ben de 13 ncu günde verdigimde negatifti 0 di bence sizin olabilir iki gun sonra tekrar verinMerhaba çatlatma iğnesinin 13 üncü günü kan verdim 21.55 çıktı sizce sonuç olumlu mu
Tamam çok teşekkür ederimMerhabalar ben de 13 ncu günde verdigimde negatifti 0 di bence sizin olabilir iki gun sonra tekrar verin
Bende izmirdeyim özele gidiyordum fakat bu kez dr. Hayri Aksüt'ün kliniğine gideceğim tv8de programa katılmıs hiç kötü yorum da yok Google'da. Herkes çok övüyor verdigi takviyelerle hamile kalan çok var. Bi araştır istersen canımUmarım canm sen muayeneye mi gidiyorsun kliniğe mi özel hastane yok demiştin die hatırlıyorum hangisi iyi acaba ben özel hastaneye mi gitsem kliniğe mi muayeneye mi bilemedi birde izmirde bahceci tüp bebek merkezi açılacak ona mi gitsem yoksa üniversite hastanesinde proflar var onlara mi gözüksem
Canm çok teşekkür ederim eşimin erkek doktor tiki var maalesefBende izmirdeyim özele gidiyordum fakat bu kez dr. Hayri Aksüt'ün kliniğine gideceğim tv8de programa katılmıs hiç kötü yorum da yok Google'da. Herkes çok övüyor verdigi takviyelerle hamile kalan çok var. Bi araştır istersen canım
Aaa tamam ozamanCanm çok teşekkür ederim eşimin erkek doktor tiki var maalesef
Canım benim inşallahhhhhDoğru söylüyorsun bir tane buldum bakalım şu ay bi bitsininşallah ona gerek kalmadan hamile kalirim
Merhabalar sanırım sizde çatlatma iğnesi ile hamile kaldınız bişey sormak istiyorum, tabiki herkesin vücudu farklı ama ben 12 martta çatlatma iğnesi vuruldum ve daha vurulduğum gün göğüs uçlarım çok acımaya başladı bu zaten iğne yüzündendi çünkü henüz ilişki olmamıştı ama dün yani iğneden 7 gün sonra göğüslerimin her yeri acımaya başladı ve bugünde iyice arttı bu bir belirti olabilir mi siz hiç yaşadınız mı böyle bişey ?iğnenin etkisi bunlar hamülelik için erken en az 14 gün geçmesi lazım
Doğru diyorsun biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum elimden gelse tüp bebek yaparım hemen olsun die ama işte bana kalmıyor bu gün test yaptım tahmini önümüzdeki 24 saat içerisinde yumurtam catlicak bu akşam itibariyle 3 günü degerlendiricem ay inşallah olur yaCanım benim inşallahhhhhdaha çok yolun başındayız, acil durum butınuna gerek yok, proflar buton olarak dursunlar iyi bir doktor işimizi görür bu evrede
Benim oldu durumunuz ne acabaKızlar ovitrelle çatlatma iğnesi olupta 6. 7. Günde kanaması olan oldu mu hiç ?
Canım bu pik mi emin misin? Rengi daha koyu gibi durmuyor ama emin olamadım.Doğru diyorsun biran önce bebeğime kavuşmak istiyorum elimden gelse tüp bebek yaparım hemen olsun die ama işte bana kalmıyor bu gün test yaptım tahmini önümüzdeki 24 saat içerisinde yumurtam catlicak bu akşam itibariyle 3 günü degerlendiricem ay inşallah olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?