- 9 Şubat 2025
- 33
- 5
- 1
- 27
Bu kullandığınız ilaçlar ne içinMerhaba sonucunuz ne oldu acaba? Bana çatlatma öncesinden önceki süreçte estorfem vermişti bugün iğnemin 11. Günü klomen ve ovitrelle kulandım şuan duphaston ve corasprin içiyorum günler geçmiyor sanki sizde durum nedir
Oldum canım oldum, çatın ertesi günü oldum hemen. Bıgün 3. Günüm bakalım doktora kontrole geldim bekliyorumUmarım güzel haberler alırsın hala olmadın mi
Ayy hadi inşallah güzel haberlerle beni haberdar et kaç yumurtan oluşmuş kist olmamıştır insallahOldum canım oldum, çatın ertesi günü oldum hemen. Bıgün 3. Günüm bakalım doktora kontrole geldim bekliyorum
Canım henüz reglimin 3. Günü o yüzden yumurta oluşumuna haftaya bakacak, rezervler için çok iyi dedi. Geçen ay olan 3 yumurta çatlamış ve atılmış, rahim de istediğimiz inceliğe dönmüş dedi. Bu ay klomen vermedi, klomen yerine bu ay famara deneyeceğiz dedi, yarın başlayacağım sabah akşam 5 gün içeceğim. Yumurtalarım biraz geç büyüdüğü için haftaya perşeöbe çağırdı iğne için. İstediği boyuttaysa iğne yapacak yineAyy hadi inşallah güzel haberlerle beni haberdar et kaç yumurtan oluşmuş kist olmamıştır insallah
Anladım canm hadi gözün aydın olsun iğne arayışına giriş bari elinde bulunsunCanım henüz reglimin 3. Günü o yüzden yumurta oluşumuna haftaya bakacak, rezervler için çok iyi dedi. Geçen ay olan 3 yumurta çatlamış ve atılmış, rahim de istediğimiz inceliğe dönmüş dedi. Bu ay klomen vermedi, klomen yerine bu ay famara deneyeceğiz dedi, yarın başlayacağım sabah akşam 5 gün içeceğim. Yumurtalarım biraz geç büyüdüğü için haftaya perşeöbe çağırdı iğne için. İstediği boyuttaysa iğne yapacak yine
Senin kullandığın takviyeden söyledim bu gün gidip alicamAnladım canm hadi gözün aydın olsun iğne arayışına giriş bari elinde bulunsun
Benim doktorumun kendi elimde var iğne, direk muayenehanede yapıyor. Geçen sefer de öyle yaptı. 1200 lira bir ücret alıyor, hemşiresi yapıyor iğneyiAnladım canm hadi gözün aydın olsun iğne arayışına giriş bari elinde bulunsun
İyi yapmışsın kuşum, şifa olsun hepimize inşallahSenin kullandığın takviyeden söyledim bu gün gidip alicam
Ben birde bir kür hazırladım, yarın başlayacağım. 300 gr kuru inciri 2,3 dilime dilimleyip yarım kg lik kavanoza doldurdum. Üstünü de tam kapatacak kadar saf zeytinyağı doldurup kapatıp karanlık nemsiz bir yerde 3-4 gün bekletiyorsun. Sende, eşinde hergün 2 dilim tüketiyorsun baya faydalıymışSenin kullandığın takviyeden söyledim bu gün gidip alicam
Evet canm benim inşallah şifa olur bu ay güzel haberler alırız bahar bize de uğrar bedenimiz bahar olurİyi yapmışsın kuşum, şifa olsun hepimize inşallahLH testlerine başladın mı
Çok iyimis ya zaten iğnenin fiyatı hemen hemen o kadar.Benim doktorumun kendi elimde var iğne, direk muayenehanede yapıyor. Geçen sefer de öyle yaptı. 1200 lira bir ücret alıyor, hemşiresi yapıyor iğneyi
Ben yerimde kocamı bilmiyorum ama zorlama olsa yedirmeye çalışırım. Esin testi ne oldu yaptiniz muBen birde bir kür hazırladım, yarın başlayacağım. 300 gr kuru inciri 2,3 dilime dilimleyip yarım kg lik kavanoza doldurdum. Üstünü de tam kapatacak kadar saf zeytinyağı doldurup kapatıp karanlık nemsiz bir yerde 3-4 gün bekletiyorsun. Sende, eşinde hergün 2 dilim tüketiyorsun baya faydalıymış
Randevusu perşembe günü bakalım olacak inşallahBen yerimde kocamı bilmiyorum ama zorlama olsa yedirmeye çalışırım. Esin testi ne oldu yaptiniz mu
Kesin vardır kuzum yapicam ben yerimde esim işte o benim çok acele ettiğimi zamana bırakmamız gerektiğini düşünüp duruyor erkekler bizim gibi değil malesefRandevusu perşembe günü bakalım olacak inşallahbu kürü baya yerde gördüm denemekten zarar çıkmaz aksine daha birçok faydası var araştır bak zeytinyağlı olanını
Klomen yumurtaları geliştirmek için ovitrelle çatlatmak için, estorfem progesteron hormunu için pıhtı ihtimaline karşılık corasprin kullandım. Çatlatma iğnesi olacağım gün estorfem kesildi, iğneden 4 gün sonra duphaston kullandım o da eğer gebelik oluşursa tutunmasını sağlamak eğer oluşmazsa da kiste dönüşüp regl gecikmesi yaşamamak adınaymış. Aklımda kalan şekli bu umarım yanlış bir yönlendirme olmaz doktorum bu şekilde kullandırdıBu kullandığınız ilaçlar ne için
Daha bugün aynı yorumları benim eşim yaptı bana, dünyanın sonu gibi davranıyormuşum olmazsa evlat edinirmişizKesin vardır kuzum yapicam ben yerimde esim işte o benim çok acele ettiğimi zamana bırakmamız gerektiğini düşünüp duruyor erkekler bizim gibi değil malesef
İyi walla seninki en azından evlatlık edilmekten bahsediyor benim kocam olmazsa olmasın beraber edi ile büdü yaşarız diyorDaha bugün aynı yorumları benim eşim yaptı bana, dünyanın sonu gibi davranıyormuşum olmazsa evlat edinirmişizsen femara mı kullanmıştın canım geçen ay? Bana bu ay onu verdi yarın başlayacağım. Tek yumurta geliştiriyor dediğin bu muydu
Hahahaha edi büdü iyiymişİyi walla seninki en azından evlatlık edilmekten bahsediyor benim kocam olmazsa olmasın beraber edi ile büdü yaşarız diyoryok canm letu verdi bana ama femera klomenden daha iyiymiş öyle duymustum
Amin inşallah senin kullandığın ilaçtan aldım bu gün şifa olsun. Bu ay inşallahHahahaha edi büdü iyiymişallah yardımcımız olsun ne diyeyim bakalım fenarayı da denemedik demeyiz artık yarın sabah başlayacağım, klomen bir yan etki yapmamıştı kullanırken bu da öyledir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?