- Konu Sahibi Busraucgann
-
İğne gününü sayarsak 10 saymazsak 9. Gün
Evet 26 günde bir olurum hepAdetleriniz düzenli mi peki
Olur bebeğiniz bence o zaman bir sorun yoksa sağlıklı beslenmeye özen gösterin avakado yiyin yumurtlama günlerinde denk getirin olur yani Allah ın izniyleEvet 26 günde bir olurum hep
Canım bende bu ay ilk kez vuruncaya İnşAllah vardır senin yaa ama biraz araştırdım 13. Gün en net olanıBu sabahta test yaptım
Sizce hala iğne etkisi mi
Ama seninki koyulaşıyor gibi dimi 9. Gün silikmiş 10. Gün daha koyu gibi mi sencedeBu sabahta test yaptım
Bamada öyle geldiAma seninki koyulaşıyor gibi dimi 9. Gün silikmiş 10. Gün daha koyu gibi mi sencede
Bence perşembe yada cuma günü yap tekrar hergün hergün insan heyecanlanır bayağıBamada öyle geldi
İlk iğne vurunuşunuz mu bende vuruncamda nasıl bi süreç klomen den sonra mı veriliyor karından mı vuruluyorBamada öyle geldi
Bence hamilesin benımki günden güne silinmişti senınkı koyulaşıyor yarın tekrar test yap Rabbim gönlüne göre versin insallahBu sabahta test yaptım
Avakado yiyemiyorum ama her sabah ramadan yumurta yiyip folik asit içiyorum meyve ve kırmızı et tüketmeye gayret ediyorum kavrulmuş fınfık badem vs yiyorumOlur bebeğiniz bence o zaman bir sorun yoksa sağlıklı beslenmeye özen gösterin avakado yiyin yumurtlama günlerinde denk getirin olur yani Allah ın izniyle
Ayy inşallah yaBence hamilesin benımki günden güne silinmişti senınkı koyulaşıyor yarın tekrar test yap Rabbim gönlüne göre versin insallah
Hayır canım benim farklı süreçlerm biraz 2019 yılında 3. İğne denememde hamile kaldım düştü daha sonra aşılama denedik 3 kere tutmadı. Daha sonra tüp bebeğe geçtim tüp bebekle tuttu ama 1 tane ikiz 1 tane tek bebeğimi kaybettim yine şimdi bu sene dinlenmek istedim yumurta takibiyle çatlatma iğnesiyle tekrar deneyeyim en azından dedi. Bu seneki 2. Denemem buda hayırlısı inşallahİlk iğne vurunuşunuz mu bende vuruncamda nasıl bi süreç klomen den sonra mı veriliyor karından mı vuruluyor
Canım İnşAllah hayırlı sağlıklıca bu tutmuştur sana dua ettim hepimize muhakkak olur Allah büyüktürHayır canım benim farklı süreçlerm biraz 2019 yılında 3. İğne denememde hamile kaldım düştü daha sonra aşılama denedik 3 kere tutmadı. Daha sonra tüp bebeğe geçtim tüp bebekle tuttu ama 1 tane ikiz 1 tane tek bebeğimi kaybettim yine şimdi bu sene dinlenmek istedim yumurta takibiyle çatlatma iğnesiyle tekrar deneyeyim en azından dedi. Bu seneki 2. Denemem buda hayırlısı inşallah
11 gün negatif idrar tutmadı galibaCanım İnşAllah hayırlı sağlıklıca bu tutmuştur sana dua ettim hepimize muhakkak olur Allah büyüktür
Çizgi hiç mi yok acaba11 gün negatif idrar tutmadı galiba
Çizgi hiç mi yok acaba
Bende regliyim yarın doktora gitçem valla bakalım ne diyecek çok düzensiz adetim 2. 3. Günü gel dedi geçen ay gayet hormonlarım normaldi neden bu düzensizlik anlamıyorumYalnız değilsiniz kızlar bende 14 aydır deniyorum olmuyor ayrıca pco var. 2. İğne denemem kasık ağrısı dışında bir belirti yok şansa grip oldum heryerim ağrıyor zaten belirti varsa da fark etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?