İğneden sonra mı oldu ağrılarınız ben bugün yaptım daha 12 de doktor yarıni değerlendirin dedi ağrım Yok şimdilik ilk defa çatlatma iğnesi ve klomen kullanmıştım bu ayMerhaba ben de ovitrelle vuruldum bugün 7. Gün o ağrı yeni geçiyor. Oturup kalkarken bende de çok oldu, dikkatimi çekmişti. Galiba normal bi durum
Ay çok teşekkür ederim içim rahatladı. Bi mola vererek mi ilişki önerdi doktor size de?Merhaba ben de ovitrelle vuruldum bugün 7. Gün o ağrı yeni geçiyor. Oturup kalkarken bende de çok oldu, dikkatimi çekmişti. Galiba normal bi durum
Salı günü yaptırdım bugün perşembe ağrım oldu. Ertesi güne ilişki dedi doktor bana da öyle yaptım. Bi gün mola sonra yine dedi ama bilmiyorum eşim bence her gün olsun garanti olsun diyor. Bana doktor meriofert 75 yumurta büyütme iğnesi vermişti 1 hafta onu kullandım. Klomeni buradan duydumİğneden sonra mı oldu ağrılarınız ben bugün yaptım daha 12 de doktor yarıni değerlendirin dedi ağrım Yok şimdilik ilk defa çatlatma iğnesi ve klomen kullanmıştım bu ay
Yok bize 3 günü değerlendirin dedi vurulduğum gece ertesi sabah ertesi sabah olacak şekildeAy çok teşekkür ederim içim rahatladı. Bi mola vererek mi ilişki önerdi doktor size de?
Ben de ilk defa kullandım iğneyi vurdum 2. Gün başladı bende ağrı kasıklarım şiş kaldı 5 gün kadar yeni yeni alıştım mı yoksa düzeliyor mu bilmiyorumİğneden sonra mı oldu ağrılarınız ben bugün yaptım daha 12 de doktor yarıni değerlendirin dedi ağrım Yok şimdilik ilk defa çatlatma iğnesi ve klomen kullanmıştım bu ay
Ben de bugün aşılama oldum 7 gün gonalf kullandım 8.gün ovitrelle. 4-5 gündür kasıkladım belim hep ağrıyor. Normal bi durum. Bugün bile ağrıyor hala belim. Kasıklarımda da hafif ağrı varHerkese iyi günler,
Biraz endişelendiğim için yazmak istedim. Salı günü çatlatma iğnesi vuruldum sağda ve solda olmak üzere 1'er yumurtam vardı. Dün yani çarşamba ilişki oldu. Şu an sol kasığım ağrı var oturup kalkarken oluyor özellikle yani böyle bi belirti normal mi aklım takıldı biraz. Evde olsam rahat olurdum belki ama işte olunca da insan farklı hissediyor. Tecrübeli olanların görüşlerine ihtiyacım var :)
inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsınız. İlk denemeniz miBen de bugün aşılama oldum 7 gün gonalf kullandım 8.gün ovitrelle. 4-5 gündür kasıkladım belim hep ağrıyor. Normal bi durum. Bugün bile ağrıyor hala belim. Kasıklarımda da hafif ağrı var
Evet ilk denemem çok teşekkür ediyorum inşallah . İnşallah siz de iyi haberler alırsınızinşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsınız. İlk denemeniz mi
Canım benimde aynı son durumun nedirBen de bugün aşılama oldum 7 gün gonalf kullandım 8.gün ovitrelle. 4-5 gündür kasıkladım belim hep ağrıyor. Normal bi durum. Bugün bile ağrıyor hala belim. Kasıklarımda da hafif ağrı var
Geçti ağrılarım çok şükür ama pazar günü çok kötüydüm parol serum yaptırdım. Pazartesiden sınra geçti. Ben soğuk almışım onun da ağrısı vardı vücudumda. Bunun dışında gebeliği soruyorsan daha test yapmadım canım 6 gün oldu henüzCanım benimde aynı son durumun nedir
Analdım canım benim dpo8 de iğne gününü de sayarsak bej bir lekelenmem oldu devamı gelmedi şuan hiç belirtim yok sadece dün akşam idrarım bir anda koyu oldu gündüz su da içmiştim baya ona rağmen sarıydıGeçti ağrılarım çok şükür ama pazar günü çok kötüydüm parol serum yaptırdım. Pazartesiden sınra geçti. Ben soğuk almışım onun da ağrısı vardı vücudumda. Bunun dışında gebeliği soruyorsan daha test yapmadım canım 6 gün oldu henüz
Ayy acaba yerleşme kanaması mı inşallahhAnaldım canım benim dpo8 de iğne gününü de sayarsak bej bir lekelenmem oldu devamı gelmedi şuan hiç belirtim yok sadece dün akşam idrarım bir anda koyu oldu gündüz su da içmiştim baya ona rağmen sarıydı
Ende bir tek o lekeye umut bağlıyorumAyy acaba yerleşme kanaması mı inşallahhbenim aşılamayı sayarsak 7.gün bugün. Dün göğsümde keskin bi sızı hissettim 5-6 saniye daha önce hiç olmamıştı . ben de her şeyi buna yoruyorum prosestan kullanıyor musun?
Ben de ikinci ayındayım hsg nin. İkinci ay daha mı etkili oluyor ki?Ende bir tek o lekeye umut bağlıyorumprowomrn takviye kullanıyorum canım sadece. Birde hsg nin ikinci ayındayım ondan da umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?