• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sol kasık ağrısı

irisk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
22
12
3
27
Herkese iyi günler,
Biraz endişelendiğim için yazmak istedim. Salı günü çatlatma iğnesi vuruldum sağda ve solda olmak üzere 1'er yumurtam vardı. Dün yani çarşamba ilişki oldu. Şu an sol kasığım ağrı var oturup kalkarken oluyor özellikle yani böyle bi belirti normal mi aklım takıldı biraz. Evde olsam rahat olurdum belki ama işte olunca da insan farklı hissediyor. Tecrübeli olanların görüşlerine ihtiyacım var :)

Merhaba ben de ovitrelle vuruldum bugün 7. Gün o ağrı yeni geçiyor. Oturup kalkarken bende de çok oldu, dikkatimi çekmişti. Galiba normal bi durum

Merhaba ben de ovitrelle vuruldum bugün 7. Gün o ağrı yeni geçiyor. Oturup kalkarken bende de çok oldu, dikkatimi çekmişti. Galiba normal bi durum
İğneden sonra mı oldu ağrılarınız ben bugün yaptım daha 12 de doktor yarıni değerlendirin dedi ağrım Yok şimdilik ilk defa çatlatma iğnesi ve klomen kullanmıştım bu ay

Ay çok teşekkür ederim içim rahatladı. Bi mola vererek mi ilişki önerdi doktor size de?

İğneden sonra mı oldu ağrılarınız ben bugün yaptım daha 12 de doktor yarıni değerlendirin dedi ağrım Yok şimdilik ilk defa çatlatma iğnesi ve klomen kullanmıştım bu ay
Salı günü yaptırdım bugün perşembe ağrım oldu. Ertesi güne ilişki dedi doktor bana da öyle yaptım. Bi gün mola sonra yine dedi ama bilmiyorum eşim bence her gün olsun garanti olsun diyor. Bana doktor meriofert 75 yumurta büyütme iğnesi vermişti 1 hafta onu kullandım. Klomeni buradan duydum

Tamam canım bakalım nasıl ilerler hayırlısı olacağı varsa olur çokta düşünüp stres yapmak istemiyorum olacağı varsa ne yapsan da oluyo olmayacaksa da ne yapsan olmuyo Allah'ım yardımcimiz olsun doktor cuma ilişki dedi banada bugün iğne oldum ya cumartesi boş kalsın dedi pazar ilişki dedi bende öyle devam edeceğim inşallah

Ben de ilk defa kullandım iğneyi vurdum 2. Gün başladı bende ağrı kasıklarım şiş kaldı 5 gün kadar yeni yeni alıştım mı yoksa düzeliyor mu bilmiyorum

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah buradan güncellerim ben de sürecin nasıl gittiğini. Sabah da öneriyorlarmış aslında onu da denemek lazım

Herkese iyi günler,
Biraz endişelendiğim için yazmak istedim. Salı günü çatlatma iğnesi vuruldum sağda ve solda olmak üzere 1'er yumurtam vardı. Dün yani çarşamba ilişki oldu. Şu an sol kasığım ağrı var oturup kalkarken oluyor özellikle yani böyle bi belirti normal mi aklım takıldı biraz. Evde olsam rahat olurdum belki ama işte olunca da insan farklı hissediyor. Tecrübeli olanların görüşlerine ihtiyacım var :)
Ben de bugün aşılama oldum 7 gün gonalf kullandım 8.gün ovitrelle. 4-5 gündür kasıkladım belim hep ağrıyor. Normal bi durum. Bugün bile ağrıyor hala belim. Kasıklarımda da hafif ağrı var

Ben de bugün aşılama oldum 7 gün gonalf kullandım 8.gün ovitrelle. 4-5 gündür kasıkladım belim hep ağrıyor. Normal bi durum. Bugün bile ağrıyor hala belim. Kasıklarımda da hafif ağrı var
inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsınız. İlk denemeniz mi

Durumunuz nasıl şuanda iğneden sonra ağrılarınız bitti mi benim ilk denemem di ilk dört gün kasıklarım da ağrı oldu şuanda geçti bende çatlatma iğnesinin ertesi gününü değerlendirdim

Back
X