- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
- Konu Sahibi temmuzekim
15inde oldum benCanım sen 17 sindemi oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15inde oldum benCanım sen 17 sindemi oldun
Hiç yaptinmi test15inde oldum ben
Evet yukarıda yazmıştım zaten :)Hiç yaptinmi test
Unuttum yaEvet yukarıda yazmıştım zaten :)
Olsunda ben 14 gun beklemeyede raziyim rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasınBende,sizin,gibiyim 8 günümdeyim adetime 9 gun var umutsuz hissediyorum akintim çok oldu,arada,sancim oluyor pek ümitlenmek istemiyorum,ama rabbim yuzumuze baksın
Ayyy ıns çıkar canım yaa rabbim emegimizin karşılığını versin ınsCanım bende 17 sinde iğne oldum benimde öyle bugün test yaptım hayalet çizgi cıktı yarın bidaha denicem
Bekleme sürecinde içi içini yiyiyor insanın stresten hasta oldum resmen bende ama inşallah hayırlısı hepimiz içinOlsunda ben 14 gun beklemeyede raziyim rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın
Unuttum ya![]()
Ben bugün test yaptım 11.günüm fotoda pek belli olmuyor ama çok az bir çizgi var.
(6.gün yaptığımda baya belirgindi çizgi iğneden kaynaklı olarak)
Yarın bidaha yapBen bugün test yaptım 11.günüm fotoda pek belli olmuyor ama çok az bir çizgi var.
(6.gün yaptığımda baya belirgindi çizgi iğneden kaynaklı olarak)
Sanırım artık yapmayacağım gereksiz yere umutlanmak istemiyorum ilacın etkisinden pozitif çıktığını düşünüyorum açıkcasıYarın bidaha yap
Bende yarın yaparım 11 inci gun . Sen öyle diyince bende kararsiz kaldımSanırım artık yapmayacağım gereksiz yere umutlanmak istemiyorum ilacın etkisinden pozitif çıktığını düşünüyorum açıkcası![]()
Ben pişman oldum yaptığıma çünkü olmazda hayal kırıklığı olacakBende yarın yaparım 11 inci gun . Sen öyle diyince bende kararsiz kaldım
Bende yarın yaparım 11 inci gun . Sen öyle diyince bende kararsiz kaldınSanırım artık yapmayacağım gereksiz yere umutlanmak istemiyorum ilacın etkisinden pozitif çıktığını düşünüyorum açıkcası![]()
Canim dun benim 9 gün du hayaletli resimde bile çıkmıyordu seninki 11 gün olmasına rağmen çok belliBen pişman oldum yaptığıma çünkü olmazda hayal kırıklığı olacak
İşte ilk defa iğne oldum bilemiyorum ki bendeBende yarın yaparım 11 inci gun . Sen öyle diyince bende kararsiz kaldın
Canim dun benim 9 gün du hayaletli resimde bile çıkmıyordu seninki 11 gün olmasına rağmen çok belli
Birde sabah yapamadım testi öğlen yaptım bugünİşte ilk defa iğne oldum bilemiyorum ki bendedaha önce gebelikte olmadı hiç anlayamıyorum o yüzden ama böyle bazen kasıkta bazen karında bişey çektiriyor gibi ya da batma gibi oluyor doktorum akıntı için fitil verdi çok şükür azaldı baya
Benimde ilk canım az kaldı bakalım inş gzel haberler alırız . Valla iş güç yapamiyom ya varsa diyeİşte ilk defa iğne oldum bilemiyorum ki bendedaha önce gebelikte olmadı hiç anlayamıyorum o yüzden ama böyle bazen kasıkta bazen karında bişey çektiriyor gibi ya da batma gibi oluyor doktorum akıntı için fitil verdi çok şükür azaldı baya
Senin yaş kaç canım kaç aydır deniyosun ilk mesajı unutuyorumBirde sabah yapamadım testi öğlen yaptım bugün
Ben 26 yaşındayım daha yeni denedik yani öncesinde doktorum 2 ay ınofolic combiyle rahmi gebeliğe hazırladı bu ayda femara ve iğne oldum şu an progestanla devam ediyorumSenin yaş kaç canım kaç aydır deniyosun ilk mesajı unutuyorum![]()
Bende 28 yaşındayım ikinci gebelik aynı bende senin gibi vitamin kullanıyorum 10 Ay dir deniyorumBen 26 yaşındayım daha yeni denedik yani öncesinde doktorum 2 ay ınofolic combiyle rahmi gebeliğe hazırladı bu ayda femara ve iğne oldum şu an progestanla devam ediyorumsen