Çatlatma iğnesi sonrası belirtiler

Ben bugün test yaptım 11.günüm fotoda pek belli olmuyor ama çok az bir çizgi var.
(6.gün yaptığımda baya belirgindi çizgi iğneden kaynaklı olarak)

Eklentiler

• BCD9F469-7668-487A-8E36-2B68E415F975.webp
    BCD9F469-7668-487A-8E36-2B68E415F975.webp
    3 KB · Görüntüleme: 79
Yarın bidaha yap
Sanırım artık yapmayacağım gereksiz yere umutlanmak istemiyorum ilacın etkisinden pozitif çıktığını düşünüyorum açıkcası 😔

Eklentiler

• 821FF898-26B4-4CE7-B6B2-FC3B2894AB12.webp
    821FF898-26B4-4CE7-B6B2-FC3B2894AB12.webp
    3 KB · Görüntüleme: 79
Sanırım artık yapmayacağım gereksiz yere umutlanmak istemiyorum ilacın etkisinden pozitif çıktığını düşünüyorum açıkcası 😔
Bende yarın yaparım 11 inci gun . Sen öyle diyince bende kararsiz kaldın
Ben pişman oldum yaptığıma çünkü olmazda hayal kırıklığı olacak
Canim dun benim 9 gün du hayaletli resimde bile çıkmıyordu seninki 11 gün olmasına rağmen çok belli

Bende yarın yaparım 11 inci gun . Sen öyle diyince bende kararsiz kaldın

Canim dun benim 9 gün du hayaletli resimde bile çıkmıyordu seninki 11 gün olmasına rağmen çok belli
İşte ilk defa iğne oldum bilemiyorum ki bende 😔 daha önce gebelikte olmadı hiç anlayamıyorum o yüzden ama böyle bazen kasıkta bazen karında bişey çektiriyor gibi ya da batma gibi oluyor doktorum akıntı için fitil verdi çok şükür azaldı baya

İşte ilk defa iğne oldum bilemiyorum ki bende 😔 daha önce gebelikte olmadı hiç anlayamıyorum o yüzden ama böyle bazen kasıkta bazen karında bişey çektiriyor gibi ya da batma gibi oluyor doktorum akıntı için fitil verdi çok şükür azaldı baya
Birde sabah yapamadım testi öğlen yaptım bugün

Benimde ilk canım az kaldı bakalım inş gzel haberler alırız . Valla iş güç yapamiyom ya varsa diye

Senin yaş kaç canım kaç aydır deniyosun ilk mesajı unutuyorum 😁
Ben 26 yaşındayım daha yeni denedik yani öncesinde doktorum 2 ay ınofolic combiyle rahmi gebeliğe hazırladı bu ayda femara ve iğne oldum şu an progestanla devam ediyorum 😊 sen

Ben 26 yaşındayım daha yeni denedik yani öncesinde doktorum 2 ay ınofolic combiyle rahmi gebeliğe hazırladı bu ayda femara ve iğne oldum şu an progestanla devam ediyorum 😊 sen
Bende 28 yaşındayım ikinci gebelik aynı bende senin gibi vitamin kullanıyorum 10 Ay dir deniyorum

Back
X