Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası ağrı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demek ki sonradan da etki oluyor. Ovulasyon testini dün yapamamıştım ama ondan önce pozitif çıkıyordu. Şimdi yaptım T koyu ama C kadar değil. Çatlamış ama dün mü bugün mü bilemedim.
Sizin de Cumartesinden bugüne ağrı olduysa çatlama ile ilişkili değil sanırım
Bilmemki canim daha once ovitrella ile cok agrim olmustu bu sefer olmadi. Ovu testlerini kullanmadim pozitif olacagi icin

Ahh inanamadım şuan, bugün ben de test yaptırdım ve 87 çıktı, hatta iki günde bu artış fazla mı ikiz mi acaba diye heveslendim 🥰 reglme 3 gün var, siz kaçıncı gündesiniz?
Bende acaba mi dedim ama şuan 2kat şeklinde ilerliyor bugün de kan verdim 363 olmuş değerim inşallah bayramdan sonra Dr gidip keseyi bebeğimizi hatta kalp sesini duyarız şuan reglim den 2 gün geçti happy mom uygulamasına göre 4 hafta 2 günlük gözüküyor

Bende acaba mi dedim ama şuan 2kat şeklinde ilerliyor bugün de kan verdim 363 olmuş değerim inşallah bayramdan sonra Dr gidip keseyi bebeğimizi hatta kalp sesini duyarız şuan reglim den 2 gün geçti happy mom uygulamasına göre 4 hafta 2 günlük gözüküyor
Ben daha sonra kan vermedim, doktorum salı günü için çağırdı umarım keseyi görebiliriz, merakla bekliyorum. Sanırım aynı günlerdeyiz, benim de bugün 4 hafta 4 gün oldu. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻

Back
X