Benim ikinci ayım canım 6 gün erken bence bekle ilk ay olmadı bu ay bakalımBilgisi olan Kimse yokmu
O kadar şey hissettim ki ben de batma kramp neler neler ama hepsi boş galiba belirti aramadığım için öyleymişArkadaşlar merhaba çatlatma iğnesi (ovitrelle) oldum vurulduğunu günü sayarsak bugün 6 gün hafif batma lar oluyor sizce hamile miyim tutunma olmuşmudur herhangi bi lekelere gelmedi sadece sarımsı bi akıntı var bilgisi olan yada iğne olup hamile kalan bu süreci bilen anlatabilirmi
Yerleşme felan olırsa nezaman oluyo acaba en azından bi leke gelse anlarımO kadar şey hissettim ki ben de batma kramp neler neler ama hepsi boş galiba belirti aramadığım için öyleymiş
Onu hesaplamak çok zor doğal bir süreç değil tedavili olduğu için günler şaşıyor ama normal adetinden bir hafta önce adet oluyorsun yumurta erken çatladığı içinYerleşme felan olırsa nezaman oluyo acaba en azından bi leke gelse anlarım
İğne bulmakta çok zor inşallah bu sefer hepimiznkide olurOnu hesaplamak çok zor doğal bir süreç değil tedavili olduğu için günler şaşıyor ama normal adetinden bir hafta önce adet oluyorsun yumurta erken çatladığı için
İnşallah evet ben ilk başladığım ay iki tane buldum şans eseri ikisini de aldım eğer olursa birine veririm diye ama olmadı ben kullandım yineİğne bulmakta çok zor inşallah bu sefer hepimiznkide olur
Bende bekliyorum igne vuruldgum günü sayarsak bugün 9.gun dün ve bugün kasik ağrısı ve bel ağrım oluyor başka da bir belirtim yok beklemek de çok zor acaba bugün erken gebelik yapsam iğne vücut tan atilmis mi baksam mi onda bile emin olamıyorum beklemek çok zorArkadaşlar merhaba çatlatma iğnesi (ovitrelle) oldum vurulduğunu günü sayarsak bugün 6 gün hafif batma lar oluyor sizce hamile miyim tutunma olmuşmudur herhangi bi lekelere gelmedi sadece sarımsı bi akıntı var bilgisi olan yada iğne olup hamile kalan bu süreci bilen anlatabilirmi
Evet beklemedeyimSenin bugün 7. Günün mü
Aaa o zman iğneden kaç gün sonra hasta olunmuş oluyor benim takvime göre 11 gün var gorunuyorOnu hesaplamak çok zor doğal bir süreç değil tedavili olduğu için günler şaşıyor ama normal adetinden bir hafta önce adet oluyorsun yumurta erken çatladığı için
Bence hiç yapma derim kafan daha çok karışır cünkü iğne pozitif gösteriyomuşBende bekliyorum igne vuruldgum günü sayarsak bugün 9.gun dün ve bugün kasik ağrısı ve bel ağrım oluyor başka da bir belirtim yok beklemek de çok zor acaba bugün erken gebelik yapsam iğne vücut tan atilmis mi baksam mi onda bile emin olamıyorum beklemek çok zor
Takvime değil iğne vurulduktan 14 gün sonra biliyorumAaa o zman iğneden kaç gün sonra hasta olunmuş oluyor benim takvime göre 11 gün var gorunuyor
Etkisi ne zman geçiyor acaba en erken ne an yapilabilir bilginiz var miBence hiç yapma derim kafan daha çok karışır cünkü iğne pozitif gösteriyomuş
Haa o zman bir kaç gün sonra varsa belli olucak yoksa da adet olucam ayyyyTakvime değil iğne vurulduktan 14 gün sonra biliyorum
Benim geçen ay 12 si adet günümdü 6 sında oldum bu ay da belki iki üç güne olurum inşallah benim vardır da olmam yaAaa o zman iğneden kaç gün sonra hasta olunmuş oluyor benim takvime göre 11 gün var gorunuyor
12 14 gün diyorlar zaten oda adet tarihine denkEtkisi ne zman geçiyor acaba en erken ne an yapilabilir bilginiz var mi
Hamile kalanların akıntısı felan nasıl oluyo 2 14 gün diyorlar zaten oda adet tarihine denk
Hamile kalanların akıntısı nasıl oluyo acaba belirtileri12 14 gün diyorlar zaten oda adet tarihine denk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?