Aa evet ilkinde gördüm benim ki de çok silik çıkınca hala vucttan atmadigini düşündüm ama o kadar silik çıkarır miydi bilmiyorumBen iğneden 12 gün sonra yaptım ve böyleydi, çok silik öğrendim değerim 8di. Ne kadar görünüyor bilmiyorum erken gebelik negatif çıkmıştı hatta.Eki Görüntüle 3582848 Eki Görüntüle 3582849
İnşallah vardırAa evet ilkinde gördüm benim ki de çok silik çıkınca hala vucttan atmadigini düşündüm ama o kadar silik çıkarır miydi bilmiyorum
İnslh vardır herşey gönlünüzce olurİnşallah vardır
Amin cümlemize inslh salı günü birdaha yapayım baklm ilk idrarla yapmaya çalışım onda ne cikcakİnslh vardır herşey gönlünüzce olur
Çok erken yapma bence benim bugün 9.gunum yaptım ama belli belirsiz yine ikinci çizgi çıktıKızlar merhaba, çatlatma iğnemin 7. Günü bugün. Kasıklarımda bir hareketlilik ve gaz var, estrofem ve progestan kullanıyorum ondan da olabilir. Testlerim hazır yarın başlıyorum ben
Ben heyecan seviyorumÇok erken yapma bence benim bugün 9.gunum yaptım ama belli belirsiz yine ikinci çizgi çıktı
Çatlatma iğnesinden sonra tam olarak nezaman gebe kalıyoruzki nasıl anlıcaz belirtileri felan çünki teste güvenemiyoeumBen heyecan seviyorum
Benim bugün iğneyi vurulduğum tam 1 hafta oldu bundan sonra belirtiler olur yani herhalde inşallahYerleşme ortalama 6 gün sonra başlıyor, en erken ben adetten 6 gün önce görmüştüm çift çizgiyi belli belirsiz
Kasıklaeımda arada batma oluyordu bakalım bundan sonrada olacakmıYerleşme ortalama 6 gün sonra başlıyor, en erken ben adetten 6 gün önce görmüştüm çift çizgiyi belli belirsiz
İdrarda geç çıkıyo diye biliyorum bi kaç gün daha bekle sonra kan ver bence ama söyle çatlatma iğnesi olduö bugün 15 . Günün diye belki iğnenin etkisi devam ediyodır sonra umutlanırsınSelam kızlar bende 14 nisanda yaptırdım iğneyi göbekten. Bugün 12. Günüm Hiç belirti yaşamadım ben bugün sabah bi test yaptım ama negatif çıktı
Siz ne zaman yapmıştınız iğneyiİdrarda geç çıkıyo diye biliyorum bi kaç gün daha bekle sonra kan ver bence ama söyle çatlatma iğnesi olduö bugün 15 . Günün diye belki iğnenin etkisi devam ediyodır sonra umutlanırsıns
19 nisan bugün tam 1 hafta oldu çok merak ediyorum acaba tutunma felan oldumu diye hiç leke felan gelmedi döllendimi onuda bilmiyorumSiz ne zaman yapmıştınız iğneyi
İlk iğneniz miydi. Yerleşme kanaması herkeste görülmüyor. Hamile kaldığımda bende leke vs olmamıştı19 nisan bugün tam 1 hafta oldu çok merak ediyorum acaba tutunma felan oldumu diye hiç leke felan gelmedi döllendimi onuda bilmiyorum
Evet ilk defa vuruldum kötü yanı iğneyi bulmak çok zor tutmazsa diye korkuyorumİlk iğneniz miydi. Yerleşme kanaması herkeste görülmüyor. Hamile kaldığımda bende leke vs olmamıştı
İğneyi doktorun dediği gün vurulmadınız mı. Evet iğne bulunamıyor maalesef kiEvet ilk defa vuruldum kötü yanı iğneyi bulmak çok zor tutmazsa diye korkuyorum
İlk kontrolüm vardı gittim doktordan cıktığımda aldım iğneyi dediği günde oldum yani ama koldan oldum fark eder mi bilmemİğneyi doktorun dediği gün vurulmadınız mı. Evet iğne bulunamıyor maalesef ki
Farketmez canım için rahat olsunİlk kontrolüm vardı gittim doktordan cıktığımda aldım iğneyi dediği günde oldum yani ama koldan oldum fark eder mi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?