Sanmıyorum yaaa 15.gun sonuçta eli kulağında dir reglBirde evde test yap ne çıkacak
Üzme kendini canım zor biliyorum inşallah bu ay olurSonucum çıktı 1.7iğne bişe yaramadı yani
Bilmiyorum ya tekrar Dr git ve o kadar pahalı ki herşey denemiycem galiba sadece elimde iki tablet femara hap var onu da Dr gitmeden kullanmak olmazÜzme kendini canım zor biliyorum inşallah bu ay olur
Sanriim ama çok zor benim içinBu ay hep beraber tekrar deneriz günlerimizde aynı zamana geliyor sanırım
Ama 15.gin oluyor 17 Nisan'da vurdurdum iğneyiDaha erkendir belkide gülüm
Ama 15.gin oluyor 17 Nisan'da vurdurdum iğneyi
Adete takvime göre 5 gün var 7 Mayıs gosteriyorBirde evde test yap ne çıkacak
Benim deAdete takvime göre 5 gün var 7 Mayıs gosteriyor
İsnlh sen güzel haber alrsnBenim de
Sendeİsnlh sen güzel haber alrsn
Ben adet oldum şimdiSanriim ama çok zor benim için
Bende yarın felan olurum galibaBen adet oldum şimdi
Naptın kan verdin mi sonuç ciktimiBenim de
Acaba ben kaç güne kadar adet olurum senceBenim de
Ben daha olmadım acaba kist mi oldu da ondan mı hala adet olmadimBen adet oldum şimdi
Bilmiyorum ki kaç gün oldu seninBen daha olmadım acaba kist mi oldu da ondan mı hala adet olmadim
17.gunBilmiyorum ki kaç gün oldu senin
Bugün yarın olursun bence.. ben iğne gününü saymazsak 18. Gün oldum. Bugün de 3. Günüm ilaca başladım17.gun
Hangi ilacı kullanıyorsun ben de pazartesi gidecem Dr hala adet olmadığımı soyliycrmBugün yarın olursun bence.. ben iğne gününü saymazsak 18. Gün oldum. Bugün de 3. Günüm ilaca başladım
Vide deger yükselmiş oluyor ne gülerim haaa bir sürü ilaç kullandım en son negatif görünceBugün yarın olursun bence.. ben iğne gününü saymazsak 18. Gün oldum. Bugün de 3. Günüm ilaca başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?