Benim cesaretim yok kan vermeye adet olucam diye korkuyorumYok bugün direk kan verdim sonuç bekliyorum sen
Adet belirtin var mı valla bende oluyor adet belirtisi ama 15.gekdik yani belki tutmuştur sende yapBenim cesaretim yok kan vermeye adet olucam diye korkuyorum
Ben verdim valla ne oldu oldu artık kısmet ama sürekli dua ediyorum hayırlısı ile pozitif gorim diyeBenim cesaretim yok kan vermeye adet olucam diye korkuyorum
Saat 6 gibi gidicem özelde veririm belirti bi geliyor bi gidiyorAdet belirtin var mı valla bende oluyor adet belirtisi ama 15.gekdik yani belki tutmuştur sende yap
İnşallah vardır ne zaman çıkacak sonuçBen verdim valla ne oldu oldu artık kısmet ama sürekli dua ediyorum hayırlısı ile pozitif gorim diye
Bilmiyorum sanırsam bir buçuk iki gibi Sabah dokuz buçukta verdim daha düşmemişİnşallah vardır ne zaman çıkacak sonuç
Bende öyle adet olacak misim gibi oluyor ayy inslh su mübarek günde ikimizde pozitif görürüz inslhhSaat 6 gibi gidicem özelde veririm belirti bi geliyor bi gidiyor
Çıktı mı sonucun ben hala adet de olmadımBende öyle adet olacak misim gibi oluyor ayy inslh su mübarek günde ikimizde pozitif görürüz inslhh
Yok çıkmadı sonuç b kliuorm belki seninkide sonradan yükselir pazartesi gününe kadar olmazsan tekrar verÇıktı mı sonucun ben hala adet de olmadım
Sanmıyorum baya oldu çünkü adet olurum bir kaç güne. Aynısı yine başıma gelmişti.. hadi ya senden bari yüzümüz gülsünYok çıkmadı sonuç b kliuorm belki seninkide sonradan yükselir pazartesi gününe kadar olmazsan tekrar ver
İnslh ya bilmiyorum ki bende korkuyorum yine düşük beta gorcem diyeSanmıyorum baya oldu çünkü adet olurum bir kaç güne. Aynısı yine başıma gelmişti.. hadi ya senden bari yüzümüz gülsün
Sanmıyorum baya oldu çünkü adet olurum bir kaç güne. Aynısı yine başıma gelmişti.. hadi ya senden bari yüzümüz gülsün
Sağlık ocağında mı verdiniz testiSanırsam kan çıkmadan regl olacam kasıklarımda sancı şeklinde ağrı var çok sidettli değil ama
Kadın doğumda erken de verdim ama hala e nabız da hiç bişe yokSağlık ocağında mı verdiniz testi
Hastaneyi arayıp bir sorun isterseniz sonuç çıkmış mı diye e nabıza geç düşüyorYok
Kadın doğumda erken de verdim ama hala e nabız da hiç bişe yok
Hastaneyi arayıp bir sorun isterseniz sonuç çıkmış mı diye e nabıza geç düşüyor
Sanmıyorum baya oldu çünkü adet olurum bir kaç güne. Aynısı yine başıma gelmişti.. hadi ya senden bari yüzümüz güls
İnşallah vardır ne zaman çıkacak sonuc
Daha erkendir belkide gülümSonucum çıktı 1.7 sanırım bir kaç gün içinde adet olurum
Birde evde test yap ne çıkacakSonucum çıktı 1.7 sanırım bir kaç gün içinde adet olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?