- Konu Sahibi kalben demir
-
Günaydınnnn çok teşekkür ederim en kısa sürede sizden de güzel haber gelecek inşallahCok tesekkürler insan pozatif birinden duyunca kendi olmus kadar çok seviyor su an onu hissettim tebrik ederim sağlıkla gelsindediğiniz gibi yaptım 36 saati beklemedim aslında eşiminde testini yaptık iyi cıktı sanırım benim biraz daha çabalamam gerek
Ben yolun başındayım hormon testi için kan verdim bugün çok uzun bir yol gibi görünüyor cumartesi de hpv film için gidicemMaalesef regl oldum
Ben yolun başındayım hormon testi için kan verdim bugün çok uzun bir yol gibi görünüyor cumartesi de hpv film için gidicem
Çatlatma iğnesi yapmadan önce başka yollar deniyolarmı ilaç falanBen de dün çatlatma iğnesi yaptım, bekle şimdi bekleyebilirsen
OLUR OLUR HIC UZULECEK BISI YOK BURADAN MUHAKKAK HABER VER OLUR MU :)))Cok tesekkürler insan pozatif birinden duyunca kendi olmus kadar çok seviyor su an onu hissettim tebrik ederim sağlıkla gelsindediğiniz gibi yaptım 36 saati beklemedim aslında eşiminde testini yaptık iyi cıktı sanırım benim biraz daha çabalamam gerek
Tabii haber vereceğimOLUR OLUR HIC UZULECEK BISI YOK BURADAN MUHAKKAK HABER VER OLUR MU :)))
Yumurtlama ve gelişimi için klomen veriyorlar belli bir boyuta geldi ise uygun bulursa çatlatma iğnesi yapalım diyor ama doktor tabii ilk soruyor kendi mi çatlasın yoksa iğneyle mi olsun diye. Kendi çatlaması daha iyi aslında iğneye nazaran daha kaliteli olur ama bazen çatlamayıp kistede dönüşebilir bunu doktorunla konusarak ilerle. Perşembe gittiğimde iğne yapmak istemeyecek çünkü kendi çatlasın bir dahaki gelişinde dedi bir iki gün takip edecek eger çatlamıyorsa iğne diyecekÇatlatma iğnesi yapmadan önce başka yollar deniyolarmı ilaç falan
Yumurtlama ve gelişimi için klomen veriyorlar belli bir boyuta geldi ise uygun bulursa çatlatma iğnesi yapalım diyor ama doktor tabii ilk soruyor kendi mi çatlasın yoksa iğneyle mi olsun diye. Kendi çatlaması daha iyi aslında iğneye nazaran daha kaliteli olur ama bazen çatlamayıp kistede dönüşebilir bunu doktorunla konusarak ilerle. Perşembe gittiğimde iğne yapmak istemeyecek çünkü kendi çatlasın bir dahaki gelişinde dedi bir iki gün takip edecek eger çatlamıyorsa iğne diyecek
İnşallah yolunda gider her seyBenim iş yerinden izin almam çok sıkıntı oluyor çam sakurada başladım tedaviye hormon ve kan değerlerim hepsi normal çıktı cumartesi film çektirip tedaviye başlayacağım
Maalesef gitmedi rahim filmim de sıkıntı çıktı çok kanamam olduİnşallah yolunda gider her sey
Test yapmadın mıBenimde bugün 16. Günüm adet olmadım belirti vs de yok. Öncesinde iğneden sonra 18. Gün adet olmuştum ama bunda da böyle olucak sanırım
14. Gün yaptım kaset test negatif çıktı.. şuan 16. Günüm daha yapmadımTest yapmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?