Bende aşılama ile hamile kaldım büyük ihtimalle doktorun sana söyler benim kendi doktorum aşılamadan iki gün SONRA ilişki ve devamında gün aşırı söylemişti ama biz aşılamadan 3 gün sonra ilişkiye girdik sonrasında da gün aşırı olmadı yani o ay aslında akışına bıraktıkArkadaşlar merhaba çatlatma iğnesinde tecrübeli olup hamile kalanlar yardımcı olun lütfenyarın akşam yani cumartesi 23 te çatlatma iğnemi vuruncam . Hemşire bana cuma yani bu akşam ilişki önerdi ve pazartesi aşılama yapılacak . İlişki düzeni nasıl olmalı tutması için
Nasip meselesi diyosunBende aşılama ile hamile kaldım büyük ihtimalle doktorun sana söyler benim kendi doktorum aşılamadan iki gün SONRA ilişki ve devamında gün aşırı söylemişti ama biz aşılamadan 3 gün sonra ilişkiye girdik sonrasında da gün aşırı olmadı yani o ay aslında akışına bıraktık
Zaten iğneden bir buçuk gün sonra aşılama oluyor ve aşılama için en az 3 gün perhiz gerekli yani eşinin 3 gün boşalmamıs olması lazım iğneden sonra ilişkiye girmeyeceksiniz yani iğneyi vurulacaksın yarın Pazartesi saat 11 de aşılaman olacak size bilgi vermediler mi aşılamadan iki yada üç gün sonra gün aşırı ilişkiye girersin ha benim eşimin sprem değerleri çok çok iyiydi bu yüzden bize çatlatma ignesini vurulamdan bir gün önce ilişki demişti doktorumNasip meselesi diyosunçatlatma iğnesini vurdurduğunda ilişki ne zaman olmuştu canım
Tabikide bilgilendirdilerZaten iğneden bir buçuk gün sonra aşılama oluyor ve aşılama için en az 3 gün perhiz gerekli yani eşinin 3 gün boşalmamıs olması lazım iğneden sonra ilişkiye girmeyeceksiniz yani iğneyi vurulacaksın yarın Pazartesi saat 11 de aşılaman olacak size bilgi vermediler mi aşılamadan iki yada üç gün sonra gün aşırı ilişkiye girersin ha benim eşimin sprem değerleri çok çok iyiydi bu yüzden bize çatlatma ignesini vurulamdan bir gün önce ilişki demişti doktorum
He işte bizde de eşimle iğneden birgün önce olmuştu ilişki sonrasında aşılama için sprem lazım igneyi yarın vurulacaksın bugün ne kadar erkek ilişkiye girersen o kadar iyi eşinde sprem birikmiş olurTabikide bilgilendirdilerHastanede bayanlar kafamı karıştırdı çatlatmadan önce ve sonra ilişkiye girenlerin ki tutuyor diye en iyisi doktoru dinlemek
Tamam canım onu öğrenmek istedimHe işte bizde de eşimle iğneden birgün önce olmuştu ilişki sonrasında aşılama için sprem lazım igneyi yarın vurulacaksın bugün ne kadar erkek ilişkiye girersen o kadar iyi eşinde sprem birikmiş olur
Evet aşılama ile olduTamam canım onu öğrenmek istedimbu ay inşallah tutar sizindemi aşılama tedavisiyle oldu
MaşallahEvet aşılama ile oldu
Pko var yumurtalıklarim tembel ilaçsız iğnesiz ne büyüyor ne çatlıyor daha önce rahim filmi çekildim 3 defa klomen+ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım sonra ilk aşılamada tuttuMaşallahkaçta tuttu ve pko varmıydı
Bende pko başlangıcı var rahim kalp şeklindeymiş o yüzden bir dış gebelik geçirdimPko var yumurtalıklarim tembel ilaçsız iğnesiz ne büyüyor ne çatlıyor daha önce rahim filmi çekildim 3 defa klomen+ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım sonra ilk aşılamada tuttu
Merhaba bende cumartesi 24:00 de çatlatma iğnesi oldum bugün aşılamam yapıldı , ağrım oldu sizin nasıl geçtiArkadaşlar merhaba çatlatma iğnesinde tecrübeli olup hamile kalanlar yardımcı olun lütfenyarın akşam yani cumartesi 23 te çatlatma iğnemi vuruncam . Hemşire bana cuma yani bu akşam ilişki önerdi ve pazartesi aşılama yapılacak . İlişki düzeni nasıl olmalı tutması için
Bendede ağrı oldu leke tarzı kan geldi dün çok canım yandıMerhaba bende cumartesi 24:00 de çatlatma iğnesi oldum bugün aşılamam yapıldı , ağrım oldu sizin nasıl geçti
Aynı gün olmuş aşılamamız , gelişmelerden birbirimiz haberdar edelim destek oluruz hem , bende dün ağladım çok ağrım oldu kanama olmadı şükür ,Progestan kullanıyor musunuzBendede ağrı oldu leke tarzı kan geldi dün çok canım yandıilk aşılamada bişey hissetmedim ama dün resmen ağladım. İçeriyi genişletmek için koyduğu spekulum denilen cihazı zorlayarak koydu bende kendimi sıkınca çok ağrı yaşadım
Evet kullanıyorum canımP
Aynı gün olmuş aşılamamız , gelişmelerden birbirimiz haberdar edelim destek oluruz hem , bende dün ağladım çok ağrım oldu kanama olmadı şükür ,Progestan kullanıyor musunuz
Takılmamaya çalışacağım canımEvet kullanıyorum canımtamam haberleşelim ama belirtiye takılma akışına bırak
Bende çatlatma iğnesinden sonra göğüs ağrısı oldu öbür aşılamamda göğüs ağrım yoktuTakılmamaya çalışacağım canım
Cuma ve cumartesi günü cetrotide kullandım ve göğüs ağrım başladı , çatlatma iğnesinden sonra daha da arttı , iğneler kasıklarımda hafif ağrı yapıyordu zaten bu yüzden ne zaman yumurta çatladı bilemedim , şu an hala kasıklarım be göğüslerim çok ağrıyor . Siz ilk aşılamayı ne zaman yaptınız . Aşılamanın başarı yüzdesi düşük maalesefBende çatlatma iğnesinden sonra göğüs ağrısı oldu öbür aşılamamda göğüs ağrım yoktusizde ne gibi belirtiler var yumurta çatladığını nasıl anladın
Ben şubat ayında yapmıştım ilk aşılamamı , aşılamayla çok hamile kalan var nasip meselesi tabikiCuma ve cumartesi günü cetrotide kullandım ve göğüs ağrım başladı , çatlatma iğnesinden sonra daha da arttı , iğneler kasıklarımda hafif ağrı yapıyordu zaten bu yüzden ne zaman yumurta çatladı bilemedim , şu an hala kasıklarım be göğüslerim çok ağrıyor . Siz ilk aşılamayı ne zaman yaptınız . Aşılamanın başarı yüzdesi düşük maalesef
Rabbim nasip eder inşallah , rahmin şeklinden dolayı mı acabaBen şubat ayında yapmıştım ilk aşılamamı , aşılamayla çok hamile kalan var nasip meselesi tabikidoktorum bana söyledi hamile kalsam bile düşük riskim olduğunu çok dikkat etmem gerektiğini rahimden kaynaklıymış . Tutmazsa aşılamam ameliyat yapıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?