Çatlatma iğnesi ve ilişki

Rabbim nasip eder inşallah , rahmin şeklinden dolayı mı acaba
Ben bir düşük yaşadım ,bide değerim adete yakın yüksek çıkıyor ama sonra kanama başlıyor adet oluyorum bu yüzden doktor rahme yordu . Kalp şeklinde olunca ameliyatla düzeltcem dedi aşılamayı unutup ameliyatı düşünür oldum

Çok geçmiş olsun , bence tek doktorla kalma başka doktora da görün , düşünme şimdi ameliyatı seni anlayabiliyorum ama pozitif düşün stres olma , güzel düşünelim dualarım seninle

Çok geçmiş olsun , bence tek doktorla kalma başka doktora da görün , düşünme şimdi ameliyatı seni anlayabiliyorum ama pozitif düşün stres olma , güzel düşünelim dualarım seninle
Allah razı olsun canım benimde duam seninle ve anne olmak isteyenlerle bugün nasılsın progestan kullanıyor msn bu arada

Allah razı olsun canım benimde duam seninle ve anne olmak isteyenlerle bugün nasılsın progestan kullanıyor msn bu arada
Amin canım Evet canım kullanıyorum , hala ağrılarım var , uyku yapıyor sen nasılsın , doktor 10 gün sonra test yapabilirsin dedi sana gün verdi mi

Amin canım Evet canım kullanıyorum , hala ağrılarım var , uyku yapıyor sen nasılsın , doktor 10 gün sonra test yapabilirsin dedi sana gün verdi mi
Bana 15 gün sonra hastaneye gel dedi alt karın ağrım var biraz göğüslerim iğnedenmi oldu anlamadım çok acıyo onun dışında bişey yok

Aynen sizin kaç yumurta ve milimle aşılama oldu aşılama sonrası ilişki oldumu
Son kontrolde ( perşembe )14 milim demişti 3 yumurtam vardı ama işlem günü kaç milim olduğunu söylemedi ( cuma cumartesi cetrotide kullandım) , aşılamadan sonraki 3 gün ilişki önerdi , sizin kaç yumurta oluştu ilişki için ne dedi

Tek yumurta vardı ,aşılamadan bir gün sonra ve sonraki günler ilişki demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…