- 24 Temmuz 2025
- 7
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi AYCICEGIIII
-
Yalnız hala yoğun akıntım devam ediyor kan negatif iken ben iğnenin bu etkisine şaşıp kalıyorum. 1 kez kimyasal gebelik geçirdim onda böyle olmuştum. Her zamanki akıntının dışında bir yoğunluktaMerhaba iğnenin 36.saatindeki ilişkinin, 9. Gününde direk ayın 19 unda kan verdim. Negatif çıktı açıkçası pozitif olacağını sanmıyorum ama yarın zorunlu bir sağlık taraması olacağım o sırada tekrar baktırıp bu ayın defterini kapatıcam
Merhaba naptınız acabaYalnız hala yoğun akıntım devam ediyor kan negatif iken ben iğnenin bu etkisine şaşıp kalıyorum. 1 kez kimyasal gebelik geçirdim onda böyle olmuştum. Her zamanki akıntının dışında bir yoğunlukta
En az 12 gün beklemek gerekiyormuş yablış sonuç verir diye sanırım iğneden kaynaklı ben de 20 sinde çatlatma iğnesi oldumBende 20 Ağustosta çatlatma iğnesi yaptım dünden beri kasık ağrısı ve alt karında batma hissi oluyor sanki iğne batıyor gibi 7. Gün bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı
Hakkımızda hayırlısı Pazar günü bi daha test yapmayı düşünüyorum polikistik over var bi de tek tüpEn az 12 gün beklemek gerekiyormuş yablış sonuç verir diye sanırım iğneden kaynaklı ben de 20 sinde çatlatma iğnesi oldum
YaaAllahım sağlıklı bebişler versin inşallah isteyen herkese, bende de var pcosHakkımızda hayırlısı Pazar günü bi daha test yapmayı düşünüyorum polikistik over var bi de tek tüp
Bende de durum aynı seninki gibi bir sonuç alabildin mi acaba gebemisin canmHerkese merhaba kızlarBir yıldır düzenli ilişkiye rağmen hala gebe kalamamıştım. Gittiğim kontrolde diğer doktorlardan farklı olarak doktorum ilk kez pco olduğumu söyledi. Bunun üzerine adetin 5.gününden itibaren 5 gün günde 2 kez klomen aldım. İki gün sonrada çatlatma iğnesini oldum. Yumurtam 18 mm ve bir taneydi. 7.günden itibaren erken gebelik testi ile iğnenin etkisini takip ediyordum. Testim bu şekilde sanki 16 sında iyice silikleşip 17 sinde tekrar artışa geçmiş gibi mi duruyor bana mı öyle geliyor. Acaba kan testi versem bir şey anlayabilir miyim ? Belirti olarak kasıklarımda ara ara batma tarzı ağrı, yorgunluk ve beyaz renk kıvamlı akıntı var ne yapmalıyım ?
Merhaba daha erken bence kafanızı karıştırmayın. 2 veya 4 sonra kan testi yaptırın bende 25 Ağustos da atındım iğneyi beklemesi zor geliyorBugün 10. Gündü Çatlatma iğnesinin kan verdim 6.33 çıktı gebelik mi iğne etkisi mi acaba
Pazar günü bi daha kan vercemMerhaba daha erken bence kafanızı karıştırmayın. 2 veya 4 sonra kan testi yaptırın bende 25 Ağustos da atındım iğneyi beklemesi zor geliyoren az 8 Eylül ü görmem lazım test için Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Pazar günü bi daha kan vercem
Aynı gün iğne yaptırmısız sizinle bende sabırsızlıkla bekliyorum şuan hafif hafif kasıklarım ağrıyor dizime vuruyor adet olurum diye korkuyorum 1 kızım var birde oğlum olsun istiyorum Rabbimin izni rızasıyla doktorum bunun için iğne sonrası 36 saat sonra münasebet önerdi 8. Gün kan verdiğimde 3.88 çıktı değerim progesteron da 19 küsürat ayın 6 sında kan vereceğim bakalım allah büyük inşallah nasibimizi alırızPazar günü bi daha kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?