- Konu Sahibi bengisu_nisa
-
Arkadaşım benim de durumum senin gibi... 2.kez klomeni ve ovitrelleyi kullandım.Yumurtalarım 30-35mm olmuşlar;çatlamamışlar.Moralim çok bozuldu tabii... Klomene devam etmek doğru olur mu bilemiyorum.Doktorum adetimin3. günü muayene etmek istedi.Bakalım ne diyecek?
Klomeni hep iki veriyordu 3 yazmış ne demek? Ben 10 adet bulunan klomenden günde 2 kez içiyorum sabah akşam...
Arkadaşım benim de durumum senin gibi... 2.kez klomeni ve ovitrelleyi kullandım.Yumurtalarım 30-35mm olmuşlar;çatlamamışlar.Moralim çok bozuldu tabii... Klomene devam etmek doğru olur mu bilemiyorum.Doktorum adetimin3. günü muayene etmek istedi.Bakalım ne diyecek?
Klomeni hep iki veriyordu 3 yazmış ne demek? Ben 10 adet bulunan klomenden günde 2 kez içiyorum sabah akşam...
bişey sorabilir miyim kızlar?
bu klomen, çatlatma iğnesi gibi.. yumurta geliştirip çatlatmaya yarayan ilaçları.. herkes mi kullanıyor?
yani, yumurtlama düzeni normal ise de.. yine de belli süre bebek sahibi olamamış kadınların hepsine veriliyor mu acaba?
kalmaz ve sütüm koruyor derler.işte ben daha doğum yapmadan süt enzimlerimim yüksek çıkmasıyla bir yıldır kendi kendimi koruyormuşumda haberim yokmuş.muhakkak o pralaktin seviyene baktır.bilemiyorum belki baktırmışsındır.klomene devam durmak yok........bebekler bizi bekliyor.:sm_cool:
Canım prolaktine baktırmadım.Aslında hormon testi yaptırdım sadece fsh 10,5 çıktı.Diğerleri normaldi ama bu hormonlar sürekli değişiyor galiba. Bu ay kist oluşmazsa (inşallah) klomene devam etmeyi istiyorum.Doktorum bana durumumu söylediğinde şok oldum ve sorularım sonradan gelmeye başladı. Merak ettiğim şu: Acaba her ay mı benim yumurtalarım çatlamayacak? Bunun sürekliliğinden korkuyorum.Ovitrelleye rağmen neden çatlamadı diye soruyorum kendime. İnşallah senin de tedavin olumlu sonuçlanır ve bebişimize kavuşuruz. Sağlıcakla...
bende ilk ignemi ayın 15inde oldum bakalım
hamile kalmazsam 2. klomen yolda gibi gözüküo
Arkadaşlar salı günü öğrendim bu ay hamile kalmışım.Hem de 30-35mm lik çatlamayan yumurtalıklara rağmen:) Darısı inşallah başınıza.Çok güzel bir duygu.Hala rüyadayım gibi.Alışamadım.
Benim de adet ağrılarım başlamıştı.Adet olacağım kesin diyordum ama hamileymişim meğer.Allah tüm bekleyenlere nasip etsin...
Arkadaşlar salı günü öğrendim bu ay hamile kalmışım.Hem de 30-35mm lik çatlamayan yumurtalıklara rağmen:) Darısı inşallah başınıza.Çok güzel bir duygu.Hala rüyadayım gibi.Alışamadım.
Benim de adet ağrılarım başlamıştı.Adet olacağım kesin diyordum ama hamileymişim meğer.Allah tüm bekleyenlere nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?