Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
geleyim konumuza en son sat tarıhım 22 ocaktı benım sol yumurtalıgım cok agrıdıyı ıcın adetımın 14 günü gittim doktora usg baktı yumurtalıkların 21,6 mm rahım duvarın 8,4mm dedı catlatma ıgnesı vuralım dedı vuruldum 2 doz verdı ama hemsere vurmadı oburgun gel bakalım dedı baktı 23 mm olmus ama catlamaıs ıgneyı eksık doz vuruldugu ogrenince doktor ogun bıtane daha vuralım dedı pregly ıgne 5000 iu vuruldum 2 gun sonra gel catlamısmı dedı gıttım catlamıstı ve rahım duvarın 12,1 mm bende dayanamadım 15 subat yanı bugun ıdrarda test verdım tamamen negatıf cızgı cıktı silik falan bır cızgı olusmadı dün adet oldum 17.02.2014 hersey ıyı gıtmısdi oysaki rahım duvarı ıyı yuymurtalıkların ıyı buyuklukte catlatmaya yanıt verdı ama ben bır kere eylul ayında 5 haftalık dusuk yaptım esımde 1,5 yıl once varıkosel olmustu bır kere tatım o duyguyu ama bır hafta sevındım sonrasında gıttı bebek ole eskılewrın lafına ınanmıyorum dusuk yapaın tez olur cocugu ben 5 aydır korunmuyorum ama olmadı
canım bende iğne oldum ama ben 31 ocakta oldum iğneyi 4 şubatta test yaptım beta hcg 51,4 çıktı sonra ocak 6 sında tekrar baktırdım 23,8 e düşmüş ne oluyor bir türlü anlayamadım
canım bende klomen kullandım günde 3 defa şubat 27 pregny 5000 2 doz vurundum dayanamayıp martn 3 kan tahlılı yaptırdı 12,53 çıktı bugun gıne gıtcem tahlıl yptrmaya aklımdan atamıyom kan değerlerım yukselıyomu düşüyomu meraktan çatlıycan ayrıca bu iğnenın kaç gün etkısı oluyomuş
3,5 yıllık evliyim ama bebeğim olmadı bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 5. günüm bekliyorum ama çok zor. benim gibi olanlar inş burada güzel haberleri paylaşalım birbirimize destek olalım
Merhaba kızlar, 1.5 yıllık evliyim, 3 aydır bebek düşünüyoruz ama olmadı. Doktora gittiğimde pco lu olduğumu öğrendim. Sabah akşam Klomen kullandım, daha sonra yumurta takibine gittim sürekli. Bir yumurtam 17 mm olmuştu en son ve doktor üç gün sonrasına çatlatma iğnesi verdi( pregnly). Geçen çarşamba vuruldum, 36 saat sonrasında sürekli ilişki önermişti doktor, bakalım cuma günü adet günüm. Karnımda ara ara kramplar, ağrılar oluyor. İnşallah bir bebişim olur :) :18:
Aranızda bu çatlatma iğnesinden bir hafta sonra fln adet günü olan varmı ? İğneyle değişiyormu acaba adet günü :S
uzun zamandır giremedim foruma mesajını yeni gördüm ben ovitrelle vurulmuştum ama olmadı adet oldum geçen ay bu ayda bekliyorum adetimin ikinci günü tekrar gideceğim artık hayırlısı
uzun zamandır giremedim foruma mesajını yeni gördüm ben ovitrelle vurulmuştum ama olmadı adet oldum geçen ay bu ayda bekliyorum adetimin ikinci günü tekrar gideceğim artık hayırlısı
Arkadaslar catlatma ignesinden sonra kalan kucuk yumurtalarnz kiste donustumu.bugun adet olabildm 2gun geciktim.cok sancim var.butun gece dondum yatakta.uykumda agladm bi ara o derece sanci