- 7 Şubat 2012
- 925
- 186
- 303
Şuan silah sesleri varEvet canım neresinden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan silah sesleri varEvet canım neresinden
Silopi cnmŞuan silah sesleri var![]()
İyi boyutlari burdan yaz ama hamile falan olursan insallah göbüşler dolar :))) benim 10 küdürdü yumurta
maşallah ne kadar çok yumurtan olmuş. inşaallah olur daha 3 gün oldu doktorum 14. gün test yap demişti yanı 10 ağustosta. beklemesi çok zor. inşaallah hepimizin yüzünü güldürür Rabbimİyi boyutlari burdan yaz ama hamile falan olursan insallah göbüşler dolar :))) benim 10 küdürdü yumurta
allah korusun canım dikkat et kendine cama pencereye sakın çıkmaŞuan silah sesleri var![]()
aminnn :)hadi inşallah yumurtalarında gelişmiş Rabbim hepimizi güldürsün bu ay
Hmm merkeze gelirsen beklerim :)))Silopi cnm
Camlar açik cok sicak resmen çatisiyorlar suan poloallah korusun canım dikkat et kendine cama pencereye sakın çıkma
maşallah ya ne güzel. ben
Ama ben iğne kullandim klomene vucudum tepki vermedi
maşallah ne kadar çok yumurtan olmuş. inşaallah olur daha 3 gün oldu doktorum 14. gün test yap demişti yanı 10 ağustosta. beklemesi çok zor. inşaallah hepimizin yüzünü güldürür Rabbim
Ama an nereye gelecek bacim 1 aydır even dışarı çıkamıyorumHmm merkeze gelirsen beklerim :)))
Merkezde işiniz olur elbet insallah görüşürüz asker esimisinSeni de beklerim
Evet negatif yinemerhabaaa bugün test yaptın mı pınar![]()
Sen yaptinmimerhabaaa bugün test yaptın mı pınar![]()
Evet negatif yine![]()
Ne kadar sabirlisin yaaatam yazarken eşim geldi devam edemedim yemek molası verdim. biraz önce geldi test yarın yapacam inş
daha önceleri eşim dünkü gibi testi unutsa gece çıkar nöbetçi eczaneden yine alırdım çok sabırsızdım eczanenin açılmasını bekledim bi gün 15 dk :) sonra baktım sabırsızca yaptığım testler hep negatif birkeç adetim 2 gün geçikti çatladım ama bekledim o ay hamileydim. bu ay da totem yaptım son güne kadar bekleyecem sabredecem die. Tutar mı ? tutar ya tutarsa :)Ne kadar sabirlisin yaaa
Neden olmasin ne kadarlik evlisinizdaha önceleri eşim dünkü gibi testi unutsa gece çıkar nöbetçi eczaneden yine alırdım çok sabırsızdım eczanenin açılmasını bekledim bi gün 15 dk :) sonra baktım sabırsızca yaptığım testler hep negatif birkeç adetim 2 gün geçikti çatladım ama bekledim o ay hamileydim. bu ay da totem yaptım son güne kadar bekleyecem sabredecem die. Tutar mı ? tutar ya tutarsa :)
Bende