Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında ben pazartesi diye düşünmüştüm ama farketmez yaparız tabi :) evde var zaten benim yedek. Sen yakın zamanda yaptın mı hiç?
Yok yapmadım :) bnde ptsi düşnyodum ama 19 mayısın bnde ayrı önemi var geçen sene o gün düşük yapmştm belki diyorum işte ama bekleyedrbiliriz :)) direk kan da vereblrm sürekli hastanedeym zaten

Yok yapmadım :) bnde ptsi düşnyodum ama 19 mayısın bnde ayrı önemi var geçen sene o gün düşük yapmştm belki diyorum işte ama bekleyedrbiliriz :)) direk kan da vereblrm sürekli hastanedeym zaten
Tamam o zaman cumartesi sabahı ilk idrarla yapalım şöyle ki ben 6. Günü yaptım çoooookkkkk silik çizgi çıktı demekki bende etkisi geçti. Varsa çıkar cumartesi tek çizgi çıkarsada adeti beklenekten başka çare kalmaz. Kasıkalrında sızlama oluyır mu

Canim valahi son zamanlarda çok belli olmuyor bi önceki ay 29 günde diğer ay 31 günde geldi bugün 30. Gün
Canım benim de aynı şekilde. Geçen ay adetim çok saçma sapan oldu ama. Önce pembe ve kahverengi leke geldi bir kaç gün sonra adetim geldi. Onda da azar azar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…