- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Bndr heycanla bekliyorum ya inş mübarek günde hayırlı haberler verrz cnmBende çok heyecanlanıyorum kızlar içimden bir his olmayacak diyor ama yinede umut işte
Yaparmıyız test 19nda ne diyosun :)))İnşallaholur canım. Benimde 12. Günü oluyor heyecanla bekliyorum bende
Aslında ben pazartesi diye düşünmüştüm ama farketmez yaparız tabi :) evde var zaten benim yedek. Sen yakın zamanda yaptın mı hiç?Yaparmıyız test 19nda ne diyosun :)))
Kızlar iğnede 12.gününüz mü. E yapınsana :)))Yaparmıyız test 19nda ne diyosun :)))
Yok yapmadım :) bnde ptsi düşnyodum ama 19 mayısın bnde ayrı önemi var geçen sene o gün düşük yapmştm belki diyorum işte ama bekleyedrbiliriz :)) direk kan da vereblrm sürekli hastanedeym zatenAslında ben pazartesi diye düşünmüştüm ama farketmez yaparız tabi :) evde var zaten benim yedek. Sen yakın zamanda yaptın mı hiç?
19nda iğnenin 12.günü cnm evet :) aslnda ben 7sinde gece yapmştm gece 12 de yinede 12.gün oluyor muKızlar iğnede 12.gününüz mü. E yapınsana :)))
Aynen canım 12.gün oluyor ben de öyle hesapladım19nda iğnenin 12.günü cnm evet :) aslnda ben 7sinde gece yapmştm gece 12 de yinede 12.gün oluyor mu
Yani senin bugün 9.günün oluyor dimiAynen canım 12.gün oluyor ben de öyle hesapladım
Tamam o zaman cumartesi sabahı ilk idrarla yapalım şöyle ki ben 6. Günü yaptım çoooookkkkk silik çizgi çıktı demekki bende etkisi geçti. Varsa çıkar cumartesi tek çizgi çıkarsada adeti beklenekten başka çare kalmaz. Kasıkalrında sızlama oluyır muYok yapmadım :) bnde ptsi düşnyodum ama 19 mayısın bnde ayrı önemi var geçen sene o gün düşük yapmştm belki diyorum işte ama bekleyedrbiliriz :)) direk kan da vereblrm sürekli hastanedeym zaten
Karnım ağrıyor adet olcam bendeCanım öyledir tabi. Ben evde oldugum halde zorlanıyorum. Bi de oruçlu daha zordur
Canım günün ne zamanKarnım ağrıyor adet olcam bende
Amin inşallah canım Allah hepimizi kavuştursun bebeklerimizeBndr heycanla bekliyorum ya inş mübarek günde hayırlı haberler verrz cnm
Canim valahi son zamanlarda çok belli olmuyor bi önceki ay 29 günde diğer ay 31 günde geldi bugün 30. GünCanım günün ne zaman
Aynen cnmYani senin bugün 9.günün oluyor dimi
Canım benim de aynı şekilde. Geçen ay adetim çok saçma sapan oldu ama. Önce pembe ve kahverengi leke geldi bir kaç gün sonra adetim geldi. Onda da azar azar oldumCanim valahi son zamanlarda çok belli olmuyor bi önceki ay 29 günde diğer ay 31 günde geldi bugün 30. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?