Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba belki biraz alakasız olacak ama iğneden sonra hiç halsizlik bitkinlik şikayetiniz oldumu ? iğne olalı 1 hafta oldu bugün halsizliğim hatsafhada öncesinde böyle bir şikayetim yoktu açıkcası

Bende o bile yok bu benim 2. iğnem ilkindede hiç bir ağrım sızım olmadı bundada olmadı
vardır bi hayır
Benim de ikinci iğnem. İlkinde çok agrım vardı, mide bulantım falan da. Ama bu sefer olmadı. Bakalım on dördüncü gününe kadar deneyecegiz inşallah

evet ilk defa klomen kullandım ilk defa iğne oldum canım
Canım çok takılma agrılara, dedigim gibi geçen ay bütün belirtiler vardı ama nasip olmadı işte. Kafayı rahat tutmak çok önemli bu süreçte. Gecen ay ben de ilk defa igne oldum, günler geçmek bilmedi. Bu ay gün saymıyorum daha hızlı geçiyor

bende yeniden klomen ve iğne yaptırdım canım bir de fazldan bu ay hsg yapıldı tüplerim kapalıymış şimdi açıldı inşallah bekleyişimizin karşılığını alırız artık

bende yeniden klomen ve iğne yaptırdım canım bir de fazldan bu ay hsg yapıldı tüplerim kapalıymış şimdi açıldı inşallah bekleyişimizin karşılığını alırız artık
Canım bu hsgyi neden başta istemiyorlar . Benden öyle bişe istemedi doktor. Neye göre hsg yaptırılıyor

kızlar merhaba belki biraz alakasız olacak ama iğneden sonra hiç halsizlik bitkinlik şikayetiniz oldumu ? iğne olalı 1 hafta oldu bugün halsizliğim hatsafhada öncesinde böyle bir şikayetim yoktu açıkcası
Bende yorgunluk cok var canim okuldan sonra geliyorum uyuyorum kalkinca cok kotu oluyorum . Adim atinca bile kasiklarim bacaklarim cok fenalar ya . Benim igneden sonra 16 gun

kizlarr bir sorum daha varr ben carsamba gunu catlatma ignesi vurundum yarin tatile gidiyoruz denize ve havuza girebilirmiyim acaba bi bilginiz varmi

kizlarr bir sorum daha varr ben carsamba gunu catlatma ignesi vurundum yarin tatile gidiyoruz denize ve havuza girebilirmiyim acaba bi bilginiz varmi
Canım havuza girmeni tavsiye etmem , mikrop kapabilirsin belki. Denizden de bişey olacagını sanmıyorum. Dikkat et üşütme. Ama yine de doktoronu bi ara derim.

Bugün 18. Gün test yaptim koca bir negatif ya hic ufacik da olshn ikinci bir cizgi yoktu artk hasta olmayi bekliyorum

kızlar bugün iğneden sonraki 4. günüm hamilelik oluşmuş olsa belirti filan olur mu şimdiden yani bat a 10 gün kala bişi hissedileblir mi ?

kızlar bugün iğneden sonraki 4. günüm hamilelik oluşmuş olsa belirti filan olur mu şimdiden yani bat a 10 gün kala bişi hissedileblir mi ?
Canım iğnenin içinde beta hcg hormonu oldugu için kan tahlili yaptırsan pozitif cıkar, yani saglıklı olmaz sonuç. O yüzden 14. Günü bekle derim.

Kızlar benim bu ay iğne tedavim olmadı ama Dr devam eder dedi ilacın etkisi şimdi de sol kasığımda şiddetli bir ağrı Bi şişkinlik hissi var regl ine de 9 gün neden olabilir yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…