- 3 Haziran 2018
- 4
- 2
- 36
- 34
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Canım ilk defa mı iğne oldunkızlar merhaba belki biraz alakasız olacak ama iğneden sonra hiç halsizlik bitkinlik şikayetiniz oldumu ? iğne olalı 1 hafta oldu bugün halsizliğim hatsafhada öncesinde böyle bir şikayetim yoktu açıkcası
Benim de ikinci iğnem. İlkinde çok agrım vardı, mide bulantım falan da. Ama bu sefer olmadı. Bakalım on dördüncü gününe kadar deneyecegiz inşallahBende o bile yok bu benim 2. iğnem ilkindede hiç bir ağrım sızım olmadı bundada olmadı
vardır bi hayır
evet ilk defa klomen kullandım ilk defa iğne oldum canımCanım ilk defa mı iğne oldun
Canım çok takılma agrılara, dedigim gibi geçen ay bütün belirtiler vardı ama nasip olmadı işte. Kafayı rahat tutmak çok önemli bu süreçte. Gecen ay ben de ilk defa igne oldum, günler geçmek bilmedi. Bu ay gün saymıyorum daha hızlı geçiyorevet ilk defa klomen kullandım ilk defa iğne oldum canım
bende yeniden klomen ve iğne yaptırdım canım bir de fazldan bu ay hsg yapıldı tüplerim kapalıymış şimdi açıldı inşallah bekleyişimizin karşılığını alırız artıkCanım çok takılma agrılara, dedigim gibi geçen ay bütün belirtiler vardı ama nasip olmadı işte. Kafayı rahat tutmak çok önemli bu süreçte. Gecen ay ben de ilk defa igne oldum, günler geçmek bilmedi. Bu ay gün saymıyorum daha hızlı geçiyor
Canım bu hsgyi neden başta istemiyorlar . Benden öyle bişe istemedi doktor. Neye göre hsg yaptırılıyorbende yeniden klomen ve iğne yaptırdım canım bir de fazldan bu ay hsg yapıldı tüplerim kapalıymış şimdi açıldı inşallah bekleyişimizin karşılığını alırız artık
Amin insallah canimProblem olan benim saatimin kacmasi igneyi eczane siparis etti gelir gelmez yaptim cunku zaten iki gundur hazirmis neyse artik olan oldu hayirlisi diyelim hayirlisi olsun
İnşallahhhbende yeniden klomen ve iğne yaptırdım canım bir de fazldan bu ay hsg yapıldı tüplerim kapalıymış şimdi açıldı inşallah bekleyişimizin karşılığını alırız artık
Bende yorgunluk cok var canim okuldan sonra geliyorum uyuyorum kalkinca cok kotu oluyorum . Adim atinca bile kasiklarim bacaklarim cok fenalar ya . Benim igneden sonra 16 gunkızlar merhaba belki biraz alakasız olacak ama iğneden sonra hiç halsizlik bitkinlik şikayetiniz oldumu ? iğne olalı 1 hafta oldu bugün halsizliğim hatsafhada öncesinde böyle bir şikayetim yoktu açıkcası
Mesela daha önce düşükle sonuçlanmış olsa bile hamile kalmış olanlara doktor hsg istemiyorlar hiç hamile kalmama durumuna göre istiyor dpktorlarCanım bu hsgyi neden başta istemiyorlar . Benden öyle bişe istemedi doktor. Neye göre hsg yaptırılıyor
Canım havuza girmeni tavsiye etmem , mikrop kapabilirsin belki. Denizden de bişey olacagını sanmıyorum. Dikkat et üşütme. Ama yine de doktoronu bi ara derim.kizlarr bir sorum daha varr ben carsamba gunu catlatma ignesi vurundum yarin tatile gidiyoruz denize ve havuza girebilirmiyim acaba bi bilginiz varmi
Canım hayırlısı olsun biliyorum çok zor ama o da zamanını bekliyor . Kaçıncı ayınız pekiBugün 18. Gün test yaptim koca bir negatif ya hic ufacik da olshn ikinci bir cizgi yoktuartk hasta olmayi bekliyorum
Canım iğnenin içinde beta hcg hormonu oldugu için kan tahlili yaptırsan pozitif cıkar, yani saglıklı olmaz sonuç. O yüzden 14. Günü bekle derim.kızlar bugün iğneden sonraki 4. günüm hamilelik oluşmuş olsa belirti filan olur mu şimdiden yani bat a 10 gün kala bişi hissedileblir mi ?
Tamam canım doktorum zaten 15. Gün gel test yapalım dediCanım iğnenin içinde beta hcg hormonu oldugu için kan tahlili yaptırsan pozitif cıkar, yani saglıklı olmaz sonuç. O yüzden 14. Günü bekle derim.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBugün 18. Gün test yaptim koca bir negatif ya hic ufacik da olshn ikinci bir cizgi yoktuartk hasta olmayi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?