- Konu Sahibi denizyildizi001
-
- #1.221
Hayirlisi olsun canim insallah sonuç alırsın. Herseyin vakti zamani vardir,elbet zamani gelince olacaktirAlamadım canım henüz geçen ay düşük yaptım bu ay günlük iğnelerden yaptırdım bekliyorum bakalım nasip kısmet işi sanırım birazda
İnşallah canım zor bir süreç ama sabır lazım işte o da bende yok olsun diye hep dua ediyorumHayirlisi olsun canim insallah sonuç alırsın. Herseyin vakti zamani vardir,elbet zamani gelince olacaktir
İnşallah canım zor bir süreç ama sabır lazım işte o da bende yok olsun diye hep dua ediyorum
Evet ilk olacak 1 yıla yaklaştı geçen ay düşük yaptım onun dışında bir gelişme olmadıÖyle Ama sunu unutmayalimki elimizdende duadan baska birsey gelmio cnm. Insallah olacaktir. Ne zamandir deniyorsunuz?ilk bebeginmi olacak ins?
Bilmiyorumki cnm bende Dün yaptirdim.bugün baya kötü oldum, migde bulantisi,halsizlik,Ates basmalari fln. Sendede oldumu bunlar? Kac yumurtan olusmustu?Arkadaşlar 4 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım. Bugün ani kramplar oluyor sol kasığımda. Bu durum normal mi? Yada herhangi bir gebelik döllenme veya yerleşme belirtisi olabilir mi?
Olur inşallh cnm sıkma canınıEvet ilk olacak 1 yıla yaklaştı geçen ay düşük yaptım onun dışında bir gelişme olmadı
Benim bu ay 3 yumurtam olgunlaştı 2si kendi çatladı 3.sü için çatlatma iğnesi kullandım. Miğde bulantısı falan yok ama kasıklarımda ağrı karnımdaşişkinlik ve Ateş basmaları oluyor.Bilmiyorumki cnm bende Dün yaptirdim.bugün baya kötü oldum, migde bulantisi,halsizlik,Ates basmalari fln. Sendede oldumu bunlar? Kac yumurtan olusmustu?
Hayirlisi olsun canim. Catladigini nasil tespit etti doktorun?Ben gittigimde iki yumurtan olusmus dedi ve direk igne verdi. Bende kendi kendime soruyorum aceba gerek varmiydi igneye?belkide kendiliginden catlayacakti?benmi yanlış düşünüyorum varsa bilginiz paylaşın arkadaşlarBenim bu ay 3 yumurtam olgunlaştı 2si kendi çatladı 3.sü için çatlatma iğnesi kullandım. Miğde bulantısı falan yok ama kasıklarımda ağrı karnımdaşişkinlik ve Ateş basmaları oluyor.
O cok iyimiş rahat edersin valla:) bende çatlama iğnesi kullandim Cumartesi günü.şimdi içimde bir şüphe var aceba çatladımı çatlamadımı. çatlamışmıdır diye tekrar doktora gitmeye gerek varmı? Doktor gel demedi Ama bilemiyorum. Çatlama iğnesi kesin çatlatıyormu yumurtayı?Canım ben klomen kullanmıştım o yüzden 2 güne bir ultrason eşliğinde takip ediliyordu yumurtalarım. Yoksa kendi kendine emin olamazsın çatlayıp çatlamadığına. Bide ben hastanede çalıştığım için rahat oluyor yumurta takibim.
Yüzde doksan çatlıyor canım. Çok nadir de olsa çatlamayıp kiste dönüştüğü zamanlar olabiliyor. Ama stres yapma. Kasıklarında ağrı batma tarzında bişiler var mı?O cok iyimiş rahat edersin valla:) bende çatlama iğnesi kullandim Cumartesi günü.şimdi içimde bir şüphe var aceba çatladımı çatlamadımı. çatlamışmıdır diye tekrar doktora gitmeye gerek varmı? Doktor gel demedi Ama bilemiyorum. Çatlama iğnesi kesin çatlatıyormu yumurtayı?
Ayy sorma canim felaket agrim oldu Dün,bulantisi,ates basmalari felan.normalmis Ama sanirim bunlarYüzde doksan çatlıyor canım. Çok nadir de olsa çatlamayıp kiste dönüştüğü zamanlar olabiliyor. Ama stres yapma. Kasıklarında ağrı batma tarzında bişiler var mı?
Evet canım hepsi normal. Benim 5. Günüm Hale’n tek taraflı iğnelenme tarzında batmalar varAyy sorma canim felaket agrim oldu Dün,bulantisi,ates basmalari felan.normalmis Ama sanirim bunlar
Benimde bugün 8.gun çok belli olmasa da görülebilir ikinci çizgi varCatlatma iğnesinin 7.guni merakımdan test yaptım..iğnenin etkisi daha geçmemiş vücuttan pozitif cıktı
Yok canım dahada silik. Senin baya belliBöyle mi seninde hatice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?