Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar 4 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım. Bugün ani kramplar oluyor sol kasığımda. Bu durum normal mi? Yada herhangi bir gebelik döllenme veya yerleşme belirtisi olabilir mi?

Arkadaşlar 4 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım. Bugün ani kramplar oluyor sol kasığımda. Bu durum normal mi? Yada herhangi bir gebelik döllenme veya yerleşme belirtisi olabilir mi?
Bilmiyorumki cnm bende Dün yaptirdim.bugün baya kötü oldum, migde bulantisi,halsizlik,Ates basmalari fln. Sendede oldumu bunlar? Kac yumurtan olusmustu?

Bilmiyorumki cnm bende Dün yaptirdim.bugün baya kötü oldum, migde bulantisi,halsizlik,Ates basmalari fln. Sendede oldumu bunlar? Kac yumurtan olusmustu?
Benim bu ay 3 yumurtam olgunlaştı 2si kendi çatladı 3.sü için çatlatma iğnesi kullandım. Miğde bulantısı falan yok ama kasıklarımda ağrı karnımdaşişkinlik ve Ateş basmaları oluyor.

Benim bu ay 3 yumurtam olgunlaştı 2si kendi çatladı 3.sü için çatlatma iğnesi kullandım. Miğde bulantısı falan yok ama kasıklarımda ağrı karnımdaşişkinlik ve Ateş basmaları oluyor.
Hayirlisi olsun canim. Catladigini nasil tespit etti doktorun?Ben gittigimde iki yumurtan olusmus dedi ve direk igne verdi. Bende kendi kendime soruyorum aceba gerek varmiydi igneye?belkide kendiliginden catlayacakti?benmi yanlış düşünüyorum varsa bilginiz paylaşın arkadaşlar

Canım ben klomen kullanmıştım o yüzden 2 güne bir ultrason eşliğinde takip ediliyordu yumurtalarım. Yoksa kendi kendine emin olamazsın çatlayıp çatlamadığına. Bide ben hastanede çalıştığım için rahat oluyor yumurta takibim.

O cok iyimiş rahat edersin valla:) bende çatlama iğnesi kullandim Cumartesi günü.şimdi içimde bir şüphe var aceba çatladımı çatlamadımı. çatlamışmıdır diye tekrar doktora gitmeye gerek varmı? Doktor gel demedi Ama bilemiyorum. Çatlama iğnesi kesin çatlatıyormu yumurtayı?

Yüzde doksan çatlıyor canım. Çok nadir de olsa çatlamayıp kiste dönüştüğü zamanlar olabiliyor. Ama stres yapma. Kasıklarında ağrı batma tarzında bişiler var mı?

Catlatma iğnesinin 7.guni merakımdan test yaptım..iğnenin etkisi daha geçmemiş vücuttan pozitif cıktı

Benim 7.gün bayağı bayağı belli yarından sonra heralde azalır vücuttan..bi daha 4 5 gün sonra tekrar yaparım 12.gün falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…