Merhaba arkadaşlar bende 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım 36 saat sonra yani persembe gece 12 den sonra ilişki oldu bide dün gece işte 12 den sonra oldu olmuş mudur sizce ? Bende çok fazla ağrı yok gibi ama böyle karnimin içi bı tuhaf sürekli bı hareketlilik var sanki ne zaman test yapmam gerekiyor acaba ayrıca polikistik over kistim var
Benimde sağ tarafımda 2 yumurta büyümüştü doktor ultrasonla yumurtaları gösterdi ama büyüklügünü söylemedi.Evet ilişki esnasında dediginiz gibi battı,hissettigim öyleydi.Bide bana doktor 5 gün boyunca hergün birlikte olun mümkünse 1 den fazla olun dedi.normalde gün aşırı tavsiye ederler ama doktorum mümkün oldugunca cok olun dedi.Eşimde sprem sorunu yok ama...1.5 yildir uğasıyoruz ben ve eşimde sorun yok bir sürü tetkik yaptilar,doktor ilac tedavisine bile başlamak istemiyordu ama olmayınca da olmuyor.Allah inşallah saglikli evlatlar nasip eder.
Naptın canımm bugün senin 14 günün galıba inşallah iyi sonuçlar alırsın28 mayısta çatlatma ignesi oldum.bekliyorum bakalim.hala kasıkta ağrılarım oluyor ara ara.bide kasık bölgesinde şişkinlik hissi var bende.Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip eder inşallah
Kaçincı gündesinizTeşekkürler
İğne vuruldugum günle beraber 7.günümKaçincı gündesiniz
Senden 1 gün öndeyim inşallah güzel haberler alırızİğne vuruldugum günle beraber 7.günüm
İnşallah canım haberleselimSenden 1 gün öndeyim inşallah güzel haberler alırız
İlişki durumunuz nasıl oldu bide sen de ne tür belirtiler veya yan etkileri oldu muSenden 1 gün öndeyim inşallah güzel haberler alırız
Regle 6 günüm kaldı.Hala hicbir belirtim yok :) çok hafif göğüs ağrısı var sadece. test yapmadım çıkarmı test yapsam.ama evde erken gebelik testim yok,normal gebelik testi var onunla yapsam çıkar mı acabaNaptın canımm bugün senin 14 günün galıba inşallah iyi sonuçlar alırsın
Bende bel ağrısı var başka yok arada kasığım ağrıyor özellikle sabah kalkınca ağıryor belim karnımİlişki durumunuz nasıl oldu bide sen de ne tür belirtiler veya yan etkileri oldu mu
Yap bakalım ne oluyorrr merak ettim inşallah olurrRegle 6 günüm kaldı.Hala hicbir belirtim yok :) çok hafif göğüs ağrısı var sadece. test yapmadım çıkarmı test yapsam.ama evde erken gebelik testim yok,normal gebelik testi var onunla yapsam çıkar mı acaba
Sonucu at bakalımRegle 6 günüm kaldı.Hala hicbir belirtim yok :) çok hafif göğüs ağrısı var sadece. test yapmadım çıkarmı test yapsam.ama evde erken gebelik testim yok,normal gebelik testi var onunla yapsam çıkar mı acaba
İlişkiden sonra ayaklarımı duvara dayadım be yastık koydum en fazla 2 saaat bekledim be hiç geri gelmedi sprmler ilk defaİlişki durumunuz nasıl oldu bide sen de ne tür belirtiler veya yan etkileri oldu mu
Haberleşelim benden 1gün sonra test yapıcaksın ben 18 de yapıcam haftaya perşembeİnşallah canım haberleselimne zaman test yapacaksın sen
14 .günden sonra test bakılır ve sonuç kıçar kesin sonuç kanda bunda adetini bek kan için ama merak edersen evde yap bi test iğne etkisi geçmiştirRegle 6 günüm kaldı.Hala hicbir belirtim yok :) çok hafif göğüs ağrısı var sadece. test yapmadım çıkarmı test yapsam.ama evde erken gebelik testim yok,normal gebelik testi var onunla yapsam çıkar mı acaba
Çok fazla ya sabırsızlanıyorumHaberleşelim benden 1gün sonra test yapıcaksın ben 18 de yapıcam haftaya perşembe
Ben hiç öyle şeyler yapmadım yaİlişkiden sonra ayaklarımı duvara dayadım be yastık koydum en fazla 2 saaat bekledim be hiç geri gelmedi sprmler ilk defa
DiyorsunÇok fazla ya sabırsızlanıyorumben ayın 15 inde evde kendim bı yapmayı düşünüyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?