çatlatma iğnesi

Gün aşiri ilişkiye girmen lazımdı olursa bile zaten insan bilmiyor ki benimde bitti senden 1gün önce çaylatılmıştı ozamn sen benden sonra kanvericeksin inşallah hayırlı konuklar alırsın

O hareketlilik gazdır

Hiç TEs taptınmı

28 mayısta çatlatma ignesi oldum.bekliyorum bakalim.hala kasıkta ağrılarım oluyor ara ara.bide kasık bölgesinde şişkinlik hissi var bende.Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip eder inşallah
Naptın canımm bugün senin 14 günün galıba inşallah iyi sonuçlar alırsın

Yap bakalım ne oluyorrr merak ettim inşallah olurr

14 .günden sonra test bakılır ve sonuç kıçar kesin sonuç kanda bunda adetini bek kan için ama merak edersen evde yap bi test iğne etkisi geçmiştir

İlişkiden sonra ayaklarımı duvara dayadım be yastık koydum en fazla 2 saaat bekledim be hiç geri gelmedi sprmler ilk defa
Ben hiç öyle şeyler yapmadım ya eşim sperm testi yapmadı bı turlu ben onun sperm lerinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum kendisine de söyledim bu ay hamile olmazsam eger ilk işin labarotuvara gitmek olacak kbkma

Çok fazla ya sabırsızlanıyorum ben ayın 15 inde evde kendim bı yapmayı düşünüyorum sanki
Diyorsun ben ilk denemede yap ıştım 10.günde silik çıkmıştı kan vermiştim 8 çıkmıştı sona doktora attım erken dedi bekle bekledim ki baktım olamamış ama bu sefer yapmıycam bekliyorum ama 15 de belki yaparım bakalım ne oluyor erken gebeliği alırım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…