Ya bide psikolojik mı bilmiyorum canım çok turşu suru turşü istoyor ama normaldedir severim şimdi çok baskın bile miyorum ilaç hep kafa yaptıAynen benimde öyle köpüklü geliyor idrarim ya koku da var
Ayy bide eşimi ilişkiye
Benimkisi de resmen benim zorumla oluyor dün yapalım diyo
İnşallah ya
Benimkisi de ilişki konusunda sıkıntılı resmen benim zorumla oluyor desem yeridirHahaha bende 1. İlişkimde heyecanlandımgel gel dedim bağırdı tam dedi kustum sonra geldi sarıldı fln fln oldu
29 İstanbul Beşiktaş canım senYaşınız kaç burada nerde oturuyorsunuz
Canım ya sen çok yaşaYa bide psikolojik mı bilmiyorum canım çok turşu suru turşü istoyor ama normaldedir severim şimdi çok baskın bile miyorum ilaç hep kafa yaptı
Kız böle zamanlarda çerez hep yedirrr istekleri artıyorrrrBenimkisi de ilişki konusunda sıkıntılı resmen benim zorumla oluyor desem yeridirdün gece hadi yapalım diyom yok bugün olmaz diyor e dedim bende keyfimden yapalım demiyorum iğne yaptım yani doktoru duymadın mı hiç diye biraz şakayla karışık cikistim sonra baktım kendisi sırnaşıp duruyor gurur yapmadım karşılık verdim valla napim
Devlet hastanesine mi gidiyorsun yoksa özele falan mı iyi yaşın da küçükmüşBende 22 İstanbul Bahçelievler
Özele gidiyorum Medikalpark evet 20 aydın evliyimDevlet hastanesine mi gidiyorsun yoksa özele falan mı iyi yaşın da küçükmüş
Bende özele gidiyordum da ama zorluyor özel ya maddi olarakÖzele gidiyorum Medikalpark evet 20 aydın evliyim
Sadece muayenesi 450 TL geçen yumurta takibi için 2 bin TL para çıkardı kabul edemeyeceğimizi söyleyince hemen b planı yaptı doktorum uyanıklık mı yaptı iyilik mı çok anlamadım o zamann bı muayene ücreti ode bı muayene bı kontrol şeklinde takibini yapayım dedi onu kabul etmek zorunda kaldım bide ilaçlar da ücretli o yüzden bizi biraz zorladı bakalım bu ay olmazsa devlette iyi bı doktor bulabilirsem devlete gitmeyi düşünüyorumÖzele gidiyorum Medikalpark evet 20 aydın evliyim
Ooo çok pahalı sende uyanık ol abla ya adet olup gitseydın ve 10 gün kontrol zorunlu ben 330 veriyorum SSK yok eşimin ssklı 260Sadece muayenesi 450 TL geçen yumurta takibi için 2 bin TL para çıkardı kabul edemeyeceğimizi söyleyince hemen b planı yaptı doktorum uyanıklık mı yaptı iyilik mı çok anlamadım o zamann bı muayene ücreti ode bı muayene bı kontrol şeklinde takibini yapayım dedi onu kabul etmek zorunda kaldım bide ilaçlar da ücretli o yüzden bizi biraz zorladı bakalım bu ay olmazsa devlette iyi bı doktor bulabilirsem devlete gitmeyi düşünüyorum
Valla zorluyor ama benim doktorum çok iyi allah var hiç para göz değil eğer bu tadavın de olmazda bende çok tavsıye derim doktorumu Ali İhsan Gönenç ç instagramdan bakBende özele gidiyordum da ama zorluyor özel ya maddi olarak
Ama inşallah gerek kalmaz kaçıncı denemeydiValla zorluyor ama benim doktorum çok iyi allah var hiç para göz değil eğer bu tadavın de olmazda bende çok tavsıye derim doktorumu Ali İhsan Gönenç ç instagramdan bak
Evet çok pahalı gerçekten biraz paragöz gibime geldi doktorum eşimden çok rahatsız oldu zaten doktorun bu tavrına yani paragoz olmasına sırf beni kırmamak adına işte dev etti zoraki gidip geldikOoo çok pahalı sende uyanık ol abla ya adet olup gitseydın ve 10 gün kontrol zorunlu ben 330 veriyorum SSK yok eşimin ssklı 260
Olur bakarım ama bahçelievler de uzak düşmez mi bana git gel belki Üsküdar Zeynep Kamil hastanesi ne giderim orda infertilite bölümü varmış bı arkdasim tavsiye etti gebe kalmış klomenin ikinci aşamasında oda polikistik over hastasiydiValla zorluyor ama benim doktorum çok iyi allah var hiç para göz değil eğer bu tadavın de olmazda bende çok tavsıye derim doktorumu Ali İhsan Gönenç ç instagramdan bak
Süperrr yumurtan güzel büyümüşSırasıyla şu ilaçları kullandım ben Ocak ayından beri inofolic combi+şeker ilacı kullanıyorum zaten klomen kullandım virüsten dolayı kontrole gidememistim neyse sonra süreç iyiye gidince doktoruma tekrar gittim bana dedi klomen yanıt vermemiş iğne verdi merinonal 75 4 tane ondan kullandım kontrole gittiğimde gayet iyi gelişmişti yumurtalıklarim tekrar 3 tane verdi kontrole tekrar gittim bu kez de fazla geldiği için çatlatma iğnesi vermedi 4 den fazla yumurtam geliştiği için riskli gebelik oluyormuş fazla gelmiş yani verdiği son üç iğne bunu kestirememis nasıl doktordaneyse mecbur uzule uzule geldik ama ilk defa bu ay tarlusal kullanmadan adet oldum normalde tarlusal kullanarak adet görüyordum adetimin 3. Günü tekrar klomen kullandım pazar günü bitti 31 mayısta yani doktorumla görüştüm 3 Haziran da gittim baktı iki tane falan gördü yumurtalıklarimi işte birir 28 mm biri 22 23 mm di sanırım ama bunların diğer aydan kalma ihtimali de varmis ona rağmen çatlatma iğnesi ovitrelle verdi Çarşamba günü 3 Haziran da iğneyi yaptım 5 Haziran'da da duphaston diye bı hap verdi onu kullan dedi onu kullanıyorum işte şimdi 14 ünde bitecek sonra test yapacam bakalim şeker ilacı inofolic combi de hala kullanıyorum bu arada çok uzun oldu kbkma
Senin ilk dini ozamnOlur bakarım ama bahçelievler de uzak düşmez mi bana git gel belki Üsküdar Zeynep Kamil hastanesi ne giderim orda infertilite bölümü varmış bı arkdasim tavsiye etti gebe kalmış klomenin ikinci aşamasında oda polikistik over hastasiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?